2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733806 بازدید | 90151 پست
سلام رستا جون کدوم دکتر تو اهواز ویبک قبول میکنه اینجا کسی از اهواز که ویبک انجام داده؟

سلام عزیزم

🔹دکتر نجفیان

🔹دکتر رباب فرحناد  

🔹دکتر کیمیا چنانی نژاد 

🔹دکتر وحیده ذاکر حسینی 

🔹خانم نداف(ماما)

🔹خانم اعظم علیزاده (ماما)

خیلی وقته از اهواز داخل تاپیک نداشتیم..‌ ولی تا جایی که یادمه بچه های اهوازی تاپیک پیش دکتر چنانی میرفتن

شما با دکتر چنانی ویزیت شو اگه حمایت درستی نداشتن سراغ پزشکای دیگه برو

سلام رستا جان خدا خیرتون بده من چندروزه درگیرم از صفحه اول تا زایمان وی بک دخترتونو ک خوندم دیگه اوم ...

سلام عزیزم

بله. من بعد دخترم یه ویبک دیگه هم داشتم

شما که بچه اولت دفع داشته، این بارداری هم باید خیلی مراقب باشی

لم دادن، طاقباز خوابیدن، حرکات تند و جهشی، فعالیت سنگین، خستگی زیاد و... ممنوع

روغن زیتون اصل رو تو تغذیه روزانه ت بذار و ماه آخر حتما هر روز خاکشیر بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ممنونم لطف میکنی  خیلی بهتر شدم بعد دو ماه استفاده از قرصا ولی خب مشکل جنسیش خیلی زی ...

https://www.instagram.com/elham_pudine?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

یه پودر حاوی چن گیاه مفید رحم عرضه میکنن. اون پودر رو بخر و مصرف کن. رضایتمندی بالایی داشته

جز این، تو هایلایت پیجشون چن روش واسه پاکسازی رحم گفتن

میتونی تلفنی هم ازشون وقت مشاوره بگیری

تو متنی که برات فرستادم گفته بود وقتی دهانه رحم آماده نیست و تاخیر ایجاد میشه ولی انقباض زیاده، یکی ...

من دهانه رحمم تا حدود ۴ یا ۵ س باز شده بود ولی انقباض منظم و آنچنانی نداشتم ، نقاط فشاری و سینه رو یکم انجام دادم و آخرش با زدن کیسه اب دردام شروع شد ، درمورد آمپول فشار خودمم شک دارم میگن نزدیم ولی من حس کردم زده شده و با اصرار زیاد سرم قطع کردم 

هزینه بیمارستان چقدر شد و چرا بی حسی انجام ندادین برای زایمان ؟ 

هزینه بیمارستان با دفترچه نیروهای مسلح شد حدود ۵ تومن.

چون بی حسی عوارض داره.مامای همراهم گفت اینا همش مواد شیمیایی و مخدر و ... است.گفت براب زایمان همه چیزش طبیعی خوبه.

منم بی حسی نخواستم.

سلام رستاجون. من الان ۱۲ روز از زایمانم میگذره. از دیشب زیر شکمم یعنی جای بخیه‌های سزارینم درد می‌کنه.

.به نظرت علتش چی می‌تونه باشه؟ میشه از اینکه همش نشستم و بچه تو بغلمه باشه یا از یبوست؟

استرس گرفتم. بعد ۱۲ روز ممکنه جای بخیه های سزارین که اونم مال چند سال پیشه بخواد باز بشه؟!

علایم باز شدن بخیه کسی می دونه چیه؟

سلام رستاجون. من الان ۱۲ روز از زایمانم میگذره. از دیشب زیر شکمم یعنی جای بخیه‌های سزارینم درد می‌کن ...

برا یبوست پرتقال خوبه هر روز یکی بخور من بعد سزارینم شربت لاکسی ژل میخوردم بعدش میرفتم دسشویی

عزیزم آن شاالله بهترین اتفاق برات میفته ، همه کارهارو برای نرم شدن دهانه رحم بکن که روند زایمانت سرع ...

انشاالله با دعاهای شما❤️

خدا کنه همه چیز خوب پیش بره و به آرزوم برسم

بیمه ت چیه عزیز؟ اینکه دولتی بری نمیتونن بالا سرت بیان درست گفتن. پزشک آنکال تصمیم میگیره شما رو سز ...

از کجا بفهمم شرایط دهانه رحمم خوبه یا نه؟ بیمه تکمیلی داریم بیمه البرز. راستی رستاجان من هفته ۲۷م تو آزمایشم که چند روز پیش دادم هموگلوبین ۱۰‌‌‌.۳ بود هنوز نتونستم ببرم پیش دکترم نشون بدم به نظرت خیلی پایینه؟

امید اول و آخرت فقط خدا باشه❤

آره واقعا. رستاجان لطف میکنی ورزشا و کارایی که الان باید انجام بدم رو بهم بگی. البته نمیدونم چرا انقدر روی مثانه م فشار هست. وقتی دراز کشیدم میخوام بلند بشم بین پاهام تا زانوهام به شدت سنگین میشه تا کمی راه برم بهتر بشم. به نظرت از الان زود نیست انقدر فشار؟؟