2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733789 بازدید | 90148 پست
سلام عزیز منم ۱۸ماه پیش سزارین شدم الان ۲۲ هفتم میخوام ب امید خدا طبیعی زایمان کنم فعلن ک چیزی معلوم ...

سلام عزیزم

اصلا نگران نباش

متاسفانه وقتی بارداریم تحت تاثیر هورمونای بارداری اینقدر استرس بهمون وارد میشه، فراموش می کنیم پزشک و ماما قرار نیست زایمان کنن. بلکه ما هستیم که دردشو میکشیم و زایمان می کنیم

پزشک و ماما اکثر مواقع فقط بچه رو میگیرن و بخیه میزنن

پس توکلت به خدا باشه، توسل کن و رو آمادگی جسمیت کار کن

چندین مورد از بچه های شهرستانی یا تهرانی مثل شما داشتیم که یا پزشک مسئولیتشونو قبول نکرده یا شرایط رفتن به بیمارستان خصوصی رو نداشتن! ولی موفق به ویبک شدن

حتی یه مورد بعد ۲ سز ویبک شد. اونم اواخرص رفت بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کرد

شما شرایطت نرمال باشه، رعایت کنی و اجازه دخالت ندی میتونی ان شاءالله. نگران نباش

از هفته ۳۶_۳۵ شیاف عمیق مغربی رو با ۱۰۰۰ میل شروع کن

حتما سونو داپلر هم بده و خونرسانی و چسبنده نبودن جفت رو بررسی کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان...من دو سآل  و دو ماه پیش سزارین اورژانسی شدم ..الان ...الان ۵ ماهه هستم ...دلم میخ ...

سلام عزیز. فعلا زوده

پروانه و الاکلنگ رو میتونی انجام بدی و مصرف ترشی رو محدود کن

سلام.مامانا کی هماتوم داره یا داشته؟شش هفته ام سونو گفت هماتوم داری.دکتربهم شیاف داد گفت ممکنه بچه ب ...

سلام عزیز

باید استراحت مطلق مطلق باشی!

کاملا درازکش و خوابیده

حموم نری، سرویس کوتاه. گرمی ممنوع

حرز امام جواد(ع) داشته باش. چوب ازگیل بنداز گردنت

نذر شهدا کن... ان شاءالله هرچی خیره اتفاق می افته

تحت نظر طب اسلامی هم باش

کدوم شهری؟ کجا سونو رفتی؟

ضربانش مگه چند بود؟

نوشته در اطراف ساک بارداری.ابعادش همmm9*6

هماتومت خیلی بزرگ‌نیست

استراحت مطلق باش که جذب شه

خواهرم سر بارداری اول داشت، استراحت درستی نداشت افتاد سر خونریزی خیلی شدید و دفع لخته های خیلی بزرگ. ۷ ماه استراحت مطلق شد

هرقدر استراحت مطلق رو زودتر شروع کنی زودتر سرپا میشی

فقط واسه سرویس از جات پا شو و قدمای خیلی کوتاه بردار

سیب، به، تره، واسه رحم خیلی خوبن

سلام عزیزان میشه لطفا به من بگید در شهرهای مختلف،  کدوم یکی از دوستان با سابقه ی دو سزارین یا ...

از تهران و مشهد داشتیم

مشهد دکتر آیتی

تهران دکتر امیرآبادی، دکتر شریفی، دکتر مصطفایی ، دکتر ترکستانی و چن تای دیگه قبول میکنن

و ماما هم خانوم صابریان ، ریحانه سنتر و مجموعه ها و افراد مختلف هستن

سلام عزیزم اصلا نگران نباش متاسفانه وقتی بارداریم تحت تاثیر هورمونای بارداری اینقدر استرس بهمون وا ...

ممنون عزیز دل خیلی بهم دلگرمی میدی خدا خودش ببینه نیت مون پاکه و میخوایم بدنمون کار طبیعی خودسو انجام بده ک خدا بدامون قرارش داده ایشاا... هرجی خیره پیش بیاد  

میگم دوستان امکان داره طول سرویکس بالا بره؟ چیکار کنم بره بالا😥 ۱۱ هفته و ۵ روز شکمی ،۳۰ بود😑&nbs ...

باید استراحت نسبی باشی

کار سنگین ، پیاده روی، بالا پایین کردن پله، رابطه، حموم طولانی و داغ ممنوع

به خودت فشار نیاری بهتر میشه.۴_۳ هفته دیگه مجدد چک کن

ممنون گلم ان شا الله برای شما هم به خوبی و سلامت بگذره، هنوز پکیج را نگرفتم، احتمالا یه سری فیلم و و ...

متشکرم نرگس بانو 

تو گروهی که ما هستیم تو ایتا

دوستان هر شب مصرف می کنند،از هفته های آخر

بعضی هاشون میگن سوراخ می کنن و واژینال می ذارن.

خوراکی هم مصرف می کنند.

سلام دوستان

من چندماه قبل پیام گذاشتم و خودمو معرفی کردم.

من یزد زندگی میکنم اینجا دکتر واسه ویبک قبول نمیکنن چه برسه ویبک ۲، برای زایمان دومم خیلی تلاش کردم و خاطرات تلخ اون زایمان که با همه تلاش‌هام به دلایل مختلف و الکی باز به سزارین ختم شد خیلی اذیتم میکنه، الان هفته ۲۹ هستم، یه دکتر یزد پیدا کردم وقتی باهاش درمیون گذاشتم خیلی سختش بود ولی هنوز رد نکرده منو و الان تحت نظرشم. ولی ماما پیدا نکردم، الان نمیدونم چیکار کنم، بکنم بیام تهران برا زایمان یا همین جا بمونم و ببینم چی میشه...

اصلا باید الان چیکار کنم؟

دفعه قبلی دهانه رحمم ۶سانت باز شد خیلیییی هم نرم بود که ماما خیلی تعجب کرده بود، ماه آخر هر روز گلاب میخوردم و شیاف گل مغربی اون آخرا. ولی بچه تو کانال نمیومد. ماما گفت شکمت پاندول هست برا همین نمیاد پایین وگرنه همه چیزت عالیه.

ازتون خواهش میکنم کمکم کنید بگید چیکار کنم چه ورزشی بکنم چی بخورم چی نخورم که ایندفعه بتونم طبیعی زایمان کنم، مادرم مریض احوالن و من هیچکی برا کمک بعد زایمان ندارم، میخوام همه تلاشمو بکنم اگه به صلاح باشه بتونم اینبار طبیعی زایمان کنم...

خیلی رعایت کردم و وزنم کامل کنترل کردم که بچه زیاد سنگین نشه، سر زایمان اولم سونو بیمارستان گفت بچه ۴۲۰۰ وزنشه منم با سوزن فشار کیسه آبم پاره شده بود دکتر گفت باید حتما سزارین بشی که البته وقتی دنیا اومد پسرم ۳۲۰۰ بود...

به همین راحتی من سزارین شدم...

۲تا پسر دارم و این بار خدا بهم دختر داده.

الحمدلله علی کل حال...
ممنون عزیز دل خیلی بهم دلگرمی میدی خدا خودش ببینه نیت مون پاکه و میخوایم بدنمون کار طبیعی خودسو انجا ...

اصلا بهت دلداری نمیدم عزیز... تا زایمان نکنی کامل درک نمیکنی جز خدا و اهل بیت(ع) بقیه هیچ کاره ن 

توکلت به خدا باشه

تو این چن سال حداقل ۱۰ تا از بچه های تاپیک بدون حمایت تونستن ویبک کنن

وقتی اونا تونستن حتما شما هم میتونی

ولی باید شرایطتو چک کنی و حواست به همه چی باشه... بدون استرس و نگرانی

وقتی خدا بخواد همه چی بسیج میشه بتونی طبیعی زایمان کنی

خدا هم نخواد، همه ی ساپورت ها بی نتیجه میمونه و میبرنت اتاق عمل! 

پس توکلت به خدا باشه

وقتی اول و آخر فقط خداست، دل به خودش بسپر و آروم باش

سلام دوستان من چندماه قبل پیام گذاشتم و خودمو معرفی کردم. من یزد زندگی میکنم اینجا دکتر واسه ویبک ...

سلام عزیز

سال زایمان هات به چه صورته؟

همون پزشک رو با خودت همراه کن. ماما عامل زایمانت بشه بازم باید مسئولیت زایمانتو یه پزشک تقبل کنه

پس سعی کن طوری با پزشکت برخورد کنی که دچار تردید نشه!

اگه شرایط بخیه ، جفت ،خونرسانی و فاصله زایمان هات خوب باشه و دخالتی تو روند زایمانت صورت نگیره با تعدیل مزاج و روشای تسهیل زایمان میتونی زایمان خوبی تجربه کنی

وارد ماه ۷ شدی... از این به بعد مصرف ترشی ممنوع

از یه مرکز معتبر، سونو داپلر بده. بررسی شریان های رحمی، جفت اکرتا و...

سلام عزیز سال زایمان هات به چه صورته؟ همون پزشک رو با خودت همراه کن. ماما عامل زایمانت بشه بازم با ...

ممنونم رستاجان، خدا خیرت بده،

اولی سال ۹۵ و دومی سال ۹۹ بودن. تعدیل مزاج یعنی؟

الحمدلله علی کل حال...