2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست
سلام رستا جان خوبی؟؟ یه سوال دارم  امکان داره با خونریزی طوری که لخته های کوچک دفع میشه جنین ...

من تجربه ش کردم . 🥴

لخته دفع میکردم و خونریزی داشتم. برا جلوگیری از سقط  آمپول و شیاف استفاده کردم . یک ماه خونریزی داشتم اما جنین مرده  تو شکمم باقی مونده بود و دفع نمیشد. آخر سر با قرص انقباض شروع شد و دفع شد اما کامل نیومد و  مجبور شدم کورتاژ کنم

سلام رستا جان خوبی؟؟ یه سوال دارم  امکان داره با خونریزی طوری که لخته های کوچک دفع میشه جنین ...

سلام عزیز

بارداری؟ یا واسه کسی میپرسی؟

اگه از خونریزی پشت جفت باشه و بچه از نظر کروموزومی نقصی نداشته باشه احتمالش هست با استراحت رفع بشه

ولی نقص کروموزومی داشته باشه لطف خدا بر اینه که جنین به رشدش ادامه نمیده و سقط میشه

نقائص هم بیشتر به خاطر لقاح تخمک با اسپرم ضعیفه

خیلی از جنین هایی که تو این هفته ها سقط میشن، اگه از مشکلات انعقادی مادر نباشه، دلیلش ضعف اسپرم یا تخمک هست. و بیشتر اسپرم!

باید مادر استراحت کنه و آسپرین بخوره

دز بالای ویتامین سی مخصوصا اولترا هم به تقویت جفت کمک میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم درست متوجه نشدم شما الان هفته ۴۰ هستید یا ۳۸؟ وقتی‌که سونو دادید بچه پایین بود؟ موقعیت ...

من فردا هفته ۴۰ تموم میشه .

بچه پایین نبود . ولی مدلش سفالیک بود و سرش پایین بود 

اکثر پزشکا میگن ۲ میل کمه و احتمال پارگی هست... ولی من تو سایتای خارجی دیدم اونو بد نمیدونن و خیلی ا ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی . دکترم نظرش این بود که ۲ کمه نظرش این بود که حداقل باید ۲ و نیم باشه . 

ولی باز گفت که تا تاریخ توی سونو صبر میکنه که تاریخ سونو برای طبیعی رو ۱۸ اردیبهشت با یه هفته اختلاف زده بود که ازش گذشته منم دیگه پیگیر نشدم تا دردها خودش شروع بشه برم بیمارستان

دفعه پیش خودم خیلی از زایمان طبیعی میترسیدم و با توجه به اینکه جثه ام کوچیکه وزن بچه زیاد بود دکترم اصرار به سزارین داشت . سر بچه دفعه پیش بزرگ بود و دکترم میگفت شکمتو به نسبت بقیه بیشتر برش زدم . ولی برش افقی و پایینه .

من تجربه ش کردم . 🥴 لخته دفع میکردم و خونریزی داشتم. برا جلوگیری از سقط  آمپول و شیاف استفاده ...

چند هفته بودی که خونریزی شروع شد ؟؟

تو سونو بهت گفته بودند جنین مرده؟؟

سلام عزیز بارداری؟ یا واسه کسی میپرسی؟ اگه از خونریزی پشت جفت باشه و بچه از نظر کروموزومی نقصی ندا ...

رستاجون خودم باردار نیستم

خواهرم بارداره..

دکتر بهش شیاف نداده ،میتونه خودش استفاده کنه؟

دکتر گفته فقط استراحت چون جنین گفته سالم فقط تا دوهفته دیگه ببینیم قلب تشکیل میشه یانه

خوراکی چی ببرم  خرما وسطش بادام گذاشتم شربت گلاب و عسل و زعفرونم نادعلی و معراج خوندم دیگه چی ...

یاد شربت خودم افتادم کلی دعا خوندم روش بعد وقت نشد بخورمش  همشو شوهرم خورد   

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی . دکترم نظرش این بود که ۲ کمه نظرش این بود که حداقل باید ۲ و نیم باشه ...

عزیزم منم بهم گفتن ۲ فینگر وقتی رفتم بیمارستان برای ان اس تی گفتن خوب نیست و بستری کردن کیسه اب رو زدن که درد من رو گرفت و شدید شد دوباره معاینه کردن گفتن ۴ سانت بعد یه دفعه فول شدم .

ان شاءالله شما از منم راحت تر زایمان کنی عزیزم.

چند هفته بودی که خونریزی شروع شد ؟؟ تو سونو بهت گفته بودند جنین مرده؟؟

هشت هفته رفتم سونو  قلبش تشکیل شده بود  ضربان داشت. هفته حدود یازده بودم  چیز سنگین بلند کردم افتادم به خونریزی. بعدش هرچی رفتم سونو ضربان قلب نداشت. 

شاید باورت نشه ولی برا اینکه خودم راضی کنم قرص بخورم ده تا سونو رفتم. 🙄

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی . دکترم نظرش این بود که ۲ کمه نظرش این بود که حداقل باید ۲ و نیم باشه ...

تو سایتای خارجی حداقل ضخامت مطلوب رو ۲.۱ و بهترینش رو ۴.۵ میدونن

بر اساس بررسی چه هفته ای، نمیدونم!

سونو ان تی انجام دادید؟ طبق ان تی تاریخ زایمان چه زمانی تخمین زده شده؟

رستاجون خودم باردار نیستم خواهرم بارداره.. دکتر بهش شیاف نداده ،میتونه خودش استفاده کنه؟ دک ...

دکتر گلشیرازی به کسایی که هفته های اول لکه بینی داشتن چن تجویز داشتن

۱. تزریق آمپول پروژسترون خارجی

۲. شیاف سیکولوژیست خارجی

۳. آسپرین

اگه سابقه سقط مکرر داشتن که انوکسا یا هپارین هم تجویز میکردن

رستاجون خودم باردار نیستم خواهرم بارداره.. دکتر بهش شیاف نداده ،میتونه خودش استفاده کنه؟ دک ...

سویق عام (مخلوط سویق گندم و جو) روزی دوبار صبح و شب دو قاشق بخوره برای تقویت جنین خیلی عالیه

جلوگیری از سقط توی ماه های اول میشه

دکتر داوود میگه علت خونریزی توی ماه های اول اینه که جنین ضعیفه و خوب بهش خونرسانی نمیشه

یعنی باید همه اون خونی که به حفت میرسه به جنین منتقل بشه

باید با مصرف سویق گندم و جو این ضعف رشد رو جبران کنین

عزیرم مشکل من اینه به دلیل مشکلات گوارشی و نفخ شدید متاسفانه نمیتونم راحت میوه و سبزی بخورم. من کلا ...

منم چون معده م ضعیفه اوایل بارداری نمی تونستم میوه و سبزی بخورم

ولی دیگه وقتی ویارم خوب شد و با خورذن گرمیانه یه کمی معده م روی ریل خوردن افتاد بهتر شدم

مخصوصا از ماه رمضون که هرروز یه مشت سبزی رو موقع افطار و سحر توی برنامه غذایی داشتم 

ولی الان دیگه معده م کوچیک شده نمی تونم چیزی بخورم

از ماه رمضون به این ور اضافه وزن نداشتم

قند باردازیم هم ۸۸ بود

الان هم یه چیکه آب یا چای میخورم از حلقم می خواد بزنه بیرون

تازه هنوز اول هشتم

تا هفته ۴۰ چی بکشم من!!!!🥵🥵🥵🥵🥵