2777
2789
عنوان

میشه تو این مسئله بهم مشورت بدین

60 بازدید | 9 پست

زن داداشم که شهرستانن کلا چشم دیدم محبت داداشم به ما رو ندارن،بااینکه براشون خوب خرج میکنه و خونه به نامش زده و اینا. بازم نمیتونه ببینه که یه لامپ میخواد داداشم تو خونه مادرم تعمیر کنه

این مواقع مثلا خودشو میگیره و میگه من عجله دارم رفتم تو ماشین و حتی برای روز مادرم حسودی میکنه هرچقد داداشم برا مامانمون کادو میخره شاید ۱تومن باشه و خرجش زیاد نباشه بااینکه پولدارن

ولی نشون نمیده ظاهرا مهربونه درونش نمیتونه محبت به مادر پدرمون ببینه 

حالا منم تقریبا تازه عروسم مادرشوهرم گیر داده چه عروستون خوبه زرت و زرت بهش زنگ میزنه و به هم اظهار محبت میکنن و حتی گاهی میشنوم مادرشوهرم حرف برای مامانم درمیاره(سوتفاهم ها رو) به اون میگه😐

زن داداشم بامن خیلی خوبن ولی این دورویی شون با مادر پدرمون بخاطر مادر بدیه که داشتن و انقد بی ادب بود تو عقدم بودن همش مامانشون به مامانم فحش میداد مامانم گریه میکرد 

و این منو نگران میکنه ک مادرشوهرم خیلی باهاش صمیمیه جوری که انگار من نچسبم اون خوبه،بااینکه من خیلی مهربونم باهاشون ولی اونا مون سواستفاده گر و پررو هستن بهشون نزدیک نمیشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم چرا این دوتا باید با هم در ارتباط باشن🤔جز اینکه عروس بخواد زیرآب شما رو بزنه و مادر شوهرم در مقابل از منافع اون دفاع کنه .ولی در حالت عادی ربطی به هم ندارن.یکی از آشناهای ما زن عموش با مادر شوهرش در ارتباط هست از یه جایی متوجه شدم هر دو قصدشون اینه که خبر بشنون و سوء‌ استفاده ،واقعا بد بخت عروس هم از دست مادر شوهر باید بکشه هم از دست خانواده شوهر .این جور مسائل‌ وقتی رخ میده که هم مادر هم دختر خیلی بی سیاست و بی زبون هستن وگرنه باید عروس رو منع کرد از این کار .از برادرتون کمک بگیرید بهش بگید چرا خانومت باید با مادر شوهر من ارتباط داشته باشه و این ارتباط به نفع خانواده ما نیست ،چون مادر شوهرم خبرهاییه به خانمت میده که نباید بده. و برعکسش هم احتمالش هست