2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست

بچه هاجون منو دریابید

سربارداری اول کل دوران رو غم خوردم چون یا قندم بالا بود یاپایین دائما حالم بد بود. چون پایین بالا رفتنو حس میکنم. خیلیا نِمِفهمن ک اصن قند دِرَن..

الانم ۷هفته ام تموم شده، هموجوری ام دوباره، دائم دارم قندمو میگیرم، یا پایینه چیزی میخورم یا بالایه باز ی چیز میخورم بیاد پایین، دیوانه شدم. تا اخرش چجوری کنترل کنم؟😥😥 فکرکنم هیچ راهی نداره نه؟؟😢 انگشتام کبود شده ب کنار، حال بدش آدمو از زندگی میندازه

کیست مرا یاری کند؟!

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
گلی نظرت خیلی مفید بود با همه دوستانی که میتونستن جواب منو بدن و ندادن دو دقیقه قهرم.   &n ...

عزیزم آخه باید یه چیزی بدونیم که جواب بدیم!!ما که مثل شما از همه چیز اطلاع نداریم🙃🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاجون منو دریابید سربارداری اول کل دوران رو غم خوردم چون یا قندم بالا بود یاپایین دائما حالم بد ...

عزیزم من تو بارداری قند داشتم اما نه اونقد که پرهیز غذایی داشته باشم،دکترم فقط گفت که رعایت کنم،من یه مدت شب ها قبل از خواب یک لیوان دوغ شتر میخوردم که قندم نرمال شد،دوغ شتر تا جایی که من میدونم برای کسایی که قند دارن خوب

بچه هاجون منو دریابید سربارداری اول کل دوران رو غم خوردم چون یا قندم بالا بود یاپایین دائما حالم بد ...

سلام خانمی

آزمایش قند هم دادین؟ قند دوساعته؟

بنظرم مدام قند رو چک کردن روزانه، وسواس میشه آدم.. اگه قند نداری سخت نگیر.. مراعات کن

خودمم همینطورم، قندم میفته حالم بد میشه.. مواظبم قندم پایین نیاد، خرما و عسل و اینا میخورم.. ولی توی خوردن شیرینی جات مصنوعی مراعات کن بنظرم

قندتم با آزمایشگاه چک کن و نظر دکترت رو بپرس

سلام خانمی آزمایش قند هم دادین؟ قند دوساعته؟ بنظرم مدام قند رو چک کردن روزانه، وسواس میشه آدم.. اگ ...

سلام عزیزم آره باهات موافقم. ولی از بس شبیه همه گاهی حالتام که می مونم الان باید چی بخورم که بره بالا یا بره پایین، برا همین تست میگیرم. ولی در کل چون سر قبلی هم داشتم، سعی می کنم توجهی نکنم و آگاهانه تر رفتار کنم. ناشتام خوبه ولی بعدش دیگه خراب میشه.. ازمایشم ندادم چون دستگام دقیقه، یک ساعت بعدو میگیرم، دو ساعت بعدو میگیرم، مطمینم از جوابش. همش ی چیزی میذارم دهنم، ولی میگم دیگه متاسفانه.. ی حالت میانه ندارم.. ممنونم از توضیحاتت. سعی میکنم بی خیالتر باشم  

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم من تو بارداری قند داشتم اما نه اونقد که پرهیز غذایی داشته باشم،دکترم فقط گفت که رعایت کنم،من ی ...

سلام عزیزم. ممنون ازت. حتما امتحان میکنم.  خیلی هم کلسیم داره..  

باران جان ممنونم عزیزم 

بچه ها من خیلی خیلی لگن درد دارم بعد که دراز میکشم میخوام از این پهلو بیام به اون پهلو وحشتناک درد میکنه

غیر طبیعی نیست به نظرتون ؟؟ آزمایش عفونت هم دادم نداشتم 

باران جان ممنونم عزیزم  بچه ها من خیلی خیلی لگن درد دارم بعد که دراز میکشم میخوام از این پهلو ...

سلام عزیزم. منم سر قبلیم همینجوری بودم ب شدت درد داشتم مخصوصا لای پاهام. این یکی هم ک هنوز کوچیکه. همینجا خوندم ک از جفته منتهی یادم نیس، ولی، ب گمونم گفته بودن خلفیا بیشتر درد میگیرن. نگران نباشین طبیعیه

عزیزم ای کاش چیزی می دونستم تا بتونم کمکت کنم. ولی هیچی به ذهنم نمیرسه. بعد مطمئنی این حس و حالی که میگی بابت بالا و پایین شدن قنده؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
باران جان ممنونم عزیزم  بچه ها من خیلی خیلی لگن درد دارم بعد که دراز میکشم میخوام از این پهلو ...

گلی من هر روز صبح که از خواب بیدار میشم انگار تو طول شب چند کیلو وزنه گذاشتن رو بدنم. کوفته و دردآلود. وقتی شکمم بزرگ تر میشه هم قبل پهلو به پهلو شدن یه دور خودم رو راضی میکنم تا بتونم بچرخم. خیلی درداوره.

بنظرم طبیعی باشه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزم ای کاش چیزی می دونستم تا بتونم کمکت کنم. ولی هیچی به ذهنم نمیرسه. بعد مطمئنی این حس و حالی که ...

ممنونم. آره عزیزم حتما میتونی. برام دعا کن🍃خداخیرت بده.

دقیقا برا خودمم جالبه. تقریبا مطمئن بودم تاهمین امشب. قندمو که میگرفتم یا رنج ۷۰ و ۸۰ یا ۱۴۰ ۵۰

اما امشب چندباری گرفتم نزدیکای ۹۰ یا زیر ۱۱۰ ۲۰

که خوبه. نمیدونم چیه ویاره؟؟ بنظر شما چی میتونه باشه و چی میتونه کمک کننده باشه؟

خداییش بارداری نعمتیه باهمه سختیاش ادم تحمل میکنه، ولی من ی جوری میشم ک انگار نفسای اخرمه. بعد میدونی بیشتر ازین ناراحت میشم ک نه دعایی میتونم بخونم نه ذکری😞 هیچی.. مثه ی مرده میوفتم رو زمین😞

رستا جان دوره بارداریتون تحت نظر دکتر شریفی بودین؟؟

سلام عزیزم.

‌برای مراقبتای هر دو بارداریم، تحت نظر دکتر گلشیرازی بودم.

از نظر من ایشون بهترین دکتر زنان زایمان ایرانن  

اما چون وقت و اعتقاد به زایمان طبیعی نداشتن، سر بارداری دوم همزمان تحت نظر دکتر شریفی بودم.

یه پزشک برای داشتن بارداری ایمن... یه پزشک هم برای وی بک

به هیچکدومم اجازه نمیدادم تو نظر و تجویز اون یکی در حوزه ی تخصصیشون دخالت کنن

برای درمان نازایی، مراقبت بارداری های پرریسک و... دکتر گلشیرازی عاااالی ین.

فوق العاده باتجربه، باسواد، تشخیص و تجویز دقیق ... متعهد، دلسوز...

یه‌ پزشک کاااملا حرفه ای و کم نظیر... 

خدا حفظشون کنه.

خیلی دوس داشتنی ین.

سلام عزیزم.

یه تاپیک‌تو نی نی سایت هست من ۶ سال پیش باهاش آشنا شدم.

تاپیکی بود که مادرای باردار از درد استخوون لگن و عانه گلایه میکردن...

بعد یکیشون گفته بود که منم اینطور بودم و مادرم بهم هر روز آب هویج داده خوب شدم...

و ‌دقیقا همشون با خوردن روزانه آب هویج، مشکل درد استخوانیشون رفع شده بود

خیلی فراگیر شد... طوری که ۶ سال پیش تو نی نی سایت هرکی از این درد شکایت میکرد، حواله ش میدادن به آب هویج😂

منم سر پسرم حدود یه هفته درد خفیفی داشتم، سرچ کردم و با دیدن این تاپیک انجامش‌دادم... واقعا مؤثر بود.😀

خوردن خرما، بادام درختی و انجیر هم برای اطمینان از نداشتن کمبود کلسیم، خوبه