2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم منم بادوم میخوردم اذیت میشدم تا اینکه فهمیدم اگر بادوم رو بدون پوست بخورم این مشکل تا حد ...

گلی نظرت خیلی مفید بود

با همه دوستانی که میتونستن جواب منو بدن و ندادن دو دقیقه قهرم.   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام وارش جانم ببین در حال حاضر همین مولتی ویتامین های معمولی ایرانی رو میخورم. دلیل خاصی براش ندار ...

مشکلت با  بادوم دقیقا چیه؟!

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلت با  بادوم دقیقا چیه؟!

معده م یجوری میشه. به قولی انگار روی دلم گیر کرده. حس میکنم حالم داره بهم میریزه. الانم که هنوز تو ویارم تهوعم رو بیشتر میکنه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
معده م یجوری میشه. به قولی انگار روی دلم گیر کرده. حس میکنم حالم داره بهم میریزه. الانم که هنوز تو و ...

جدی؟! چه عجیب!

حالا اون زمان که من ویار داشتم، بادوم یکی از معدود چیزایی بود که میتونستم بخورم!!!

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

سلام دوستان روز و عیدتون با تاخیر مبارک

دو تا سوال 

۱ ) میخوام برم پیش یه پزشک عمومی بگم برام سونو بنویسه دو تا سونو که باید بگم بنویسن چیه ؟ برا هفته های ۳۰ به بعد . که مربوط به چسبندگی رحم و کلا اونا که لازمه 

خودتونم اگه توصیه ای دارید بفرمایید که بگم بنویسه برام .

بعد ببرم پیش دکتر زنان .چون خیلی دیر نوبت میده ‌

۲ ) مصرف کردم قرص ها لازمه تو این سن بارداری 

۳) 

خدایی فمیبیون بهتره. اره بعیده پیدا شه.

خداروشکر برا ما عادیا هیچی پیدا نمیشه برا خودشون از جون مرغ تا شیر ادمیزاد اراده کنن هست🖕🖕

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

حالا اون قرص خارجیه 

پماد استرومارین ساخت داخل دوماهه میگردم تخمشو ملخ خورده خارجیشم که ...استغفراله 

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
سلام دوستان روز و عیدتون با تاخیر مبارک دو تا سوال  ۱ ) میخوام برم پیش یه پزشک عمومی بگم برام ...

سلام عزیزم سوال دو رو من نمیدونم. به خودت بستگی داره

فقط میگم هر طبی و هر مکملی رو قبول دارید، بهش پایبند باشید، صرف تکیه به تغذیه یکم سخت میکنه کار رو. چون مواد به معنای واقعی ارگانیک کم پیدا میشه. البته نه اینک تغذیه رو بندازیم دور. اون پایه و اساس کاره.

اگر بدن کمبود داشته باشه هیچ وقت دیر نیست برای بهبود وضعیت.

تجربه_شخصی#  

سوال اول سونوی کالرداپلر جفتی و سونوی آکرتا

حالا اون قرص خارجیه  پماد استرومارین ساخت داخل دوماهه میگردم تخمشو ملخ خورده خارجیشم که ...است ...

نیکی نازنینم اصلا یجوری شده بعضی داروهای ایرانی هم پیدا بشو نیست. همین فروتونیک ناموجوده  وگرنه خودش مولتی ویتامین هم بود. برا بدن من هم خوب جواب میداد.

ولی بازم‌ میگردم. فعلا یه دارو طبیعی پیدا کردم. ببینم چطوره  

خدایی فمیبیون بهتره. اره بعیده پیدا شه.

ویتامینهایی که دکترم واسه من داده مولتی ویتامین پریناتال که پیدا نکردم پرینا مکس میخورم امگا۳ فرفورت گاین که هم اهن داره هم فولیک اسید کلسیم سوپرا کل منیزیم به خاطر درد ساق پام  ویتامین د۱۰۰۰  البته برای هرکس  متفاوته  در ضمن من هم کم خونی دارم وارتروز درد مچ  هر دودست 

سلام دوستان

من امروز رفتم پیش خانم امیر ابادی خیلی صمیمی و مهربون بر خورد کردند

یه خانمه قبل از من بودند و فکر کنم اخذای بارداریشوت بود و دکتر معاینه اشون کردند کلی جیغ داد کرد ،من خیلی ترسیدم واقعیت از معاینه خیلی ترس دارم 

دوستان راهکاری دارید تا ذهنم رو اروم کنم و به این ترس غلبه کنم؟

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 
سلام دوستان من امروز رفتم پیش خانم امیر ابادی خیلی صمیمی و مهربون بر خورد کردند یه خانمه قبل از من ...

سلام. الهی شکر که به دلت نشسته. دکتر خیلی مقید و با وجدانیه. توکل برخدا

در‌مورد معاینه من درد خاصی نداشتم. تحریک دهانه رحم یه مقدار درد داره که اگر تو فاز فعال زایمانی باشی واقعا دردش اذیت کننده ست. ولی معاینه معمولی اینطور نیست.

بعضیا ترس دارن یا هیچ آمادگی خاصی ندارن یا مدلشونه، که اینطور اذیت میشن گلی.

فقط خودت رو ریلکس بگیر. اگر منقبض کنی عضلات واژن رو، خب ممکنه سخت تر بشه.

بعضی دکترها هم خوش دستن. خ.صابریان از اون هاست. واقعا بلده چطور معاینه کنه کمتر اذیت بشی.

مجموعا اینکه ریلکس باش.

مامانا  من توی هفته ۳۰ رفتم سونو  همه چیز خوب بود فقط دکتر سونو بهم گفت جفتت گرید ۳ هست ...

سلام عزیزم

منم تو هفته ۳۸که بودم اینطوری شد،گفتندجفتت پیر شده وگریدم سه هست،دیگه اورژانسی سزارین شدم

فک میکنم شما باید تحت مراقبت بیشتر باشی و حواست به تکون های بچه آن باشه...

انشا.. که سلامتی زایمان کنی عزیزم🥰

سلام عزیزم منم تو هفته ۳۸که بودم اینطوری شد،گفتندجفتت پیر شده وگریدم سه هست،دیگه اورژانسی سزا ...

ممنونم برای سه شنبه وقت دکتر گرفتم 

به دوستم که ماماست نشون دادم گفت نگران نباش 

به یک مامای دیگ هم که نشون دادم گفت جفتت رسیده هست 

حالا دکتر برم ببینم چی میگ؟

سلام دوستان من امروز رفتم پیش خانم امیر ابادی خیلی صمیمی و مهربون بر خورد کردند یه خانمه قبل از من ...

بنام خدا سلام ب همه و شما دوست عزیز

ب قول باران جان خودتو شل کن، بهترین کار همینه، معذرت میخوام فکرکن میخوای نزدیکی کنی ، یک آدم شلِ شل ک اجازه میده راحت این کار انجام شه و بقول من واداده،، ببخشین خیلی واضح گفتم تا خوب متوجه بشی🙈🙈🙈🙈 روم ب دیوار دوستان.. خلاصه اینجوری درد نداره. بازم ببخشید🤪

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک