2777
2789
عنوان

توقعم از این آدم زیاده بنظرتون

99 بازدید | 14 پست

پدر بزرگم ۵روز تو کماس قبل هم نیاز به مراقبت های ویژه داشت که مامان خود من ۴روز از هفته رو میرفت برای نگهداریش ،الان ۵روز کار مادرم گریس یا دمق نشسته یجا دیگه عصابم نمیکشه حس میکنم محکم نیست باید محکم باشه،،خود من کلی مشکل دارم،سر ماه  پسرم آیله گرفت بخاطر بارداری مجبور شدم ازش جدا بشم مدرسه هم نرفت از درس عقب افتاد،اون هفته ام مدرسه آنلاین شد خودم بستری بودم نشد انلاین بشه اینم وضعیت این هفنه  همش آنلایت ۵حرف عقبه اعصابم خورده ،خودم معلوم نیست با این  وضعیت آبله مرغان بچم چی بشه شرایط چی بشه حالم خوب نیست از وقتی از بیمارستان اومدم تنهام انتظار دارم مامانم محکم باشه یکم وقتی میبینم یا در حال گریس یا دمق نشسته یجا اعصابم خورد میشه بیشتر دلم میگیره بنظرتون من پر توقعم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا پر توقع نیستی منم باشم انتظار محکم بودن دارم از مادرم،خودمم قبلا اینجوری بودم ولی الان تو مش ...

دقیقا پدر بزرگم ۸۴سالشه من ۳۰سالمه خواهرم ۱۴سالشه باید بخاطر ما محکم باشه

خدا به پدرت سلامتی بدهخودتو بزار جای مادرتمن بابام انگشتش زخم شه دق میکنمحتما متوجه نیست چون تمام ذه ...

بله منم بخاطر پدر بزرگم مدام دارم گریه میکنم ولی الان برای خانواده ما شرایط سنگینه دو روز اول آره ولی الان ۵روز معلوم هم نیست وضعیت تا چن وقت اینجوری باشه خواهرم افسرده میشه ۱۴سالشه گناه داره امشب از طریق خواهرم گفتم که مامان بخاطر این یکم محکم باش گناه داره افسرده میشه ولی اصلا تاثیر نداشت

دقیقا پدر بزرگم ۸۴سالشه من ۳۰سالمه خواهرم ۱۴سالشه باید بخاطر ما محکم باشه

به خدا میخواستم بگم پدربزرگت عمر خودشو کرده میدونم پدره،عزیزه در هر صورت،ولی مادرتون هم الان تکیه گاه و نور امید چند نفره و بقیه بهش نیاز دارن

به خدا میخواستم بگم پدربزرگت عمر خودشو کرده میدونم پدره،عزیزه در هر صورت،ولی مادرتون هم الان تکیه گا ...

آره منم دوسش دارم خیلیم دوسش دارم بالاخره پدر بزرگم از خون خود منه ولی الان خیلی شرایط من سخته خیلی همش بدبختی و بدبیاری پشت هم همین که امکان داره بچم مشکل دار بشه از نظر من غم بزرگیه دو سه روز گریه کردی تو خودت بودی بسته دیگه به خودت بیا ولی بچه ها تو دیوانه نکن 

بله منم بخاطر پدر بزرگم مدام دارم گریه میکنم ولی الان برای خانواده ما شرایط سنگینه دو روز اول آره ول ...

آره میدونم چی میگی

برا همین میگم باید روشنش کنید

الان انقد نگران پدرشه مغزش قفل کرده به هیچی دیگه فکر نمیکنه.

باید هم باهاش همدردی کنید هم یه کاری کنید به خودش بیاد و به قول شما محکم بشه

آره منم دوسش دارم خیلیم دوسش دارم بالاخره پدر بزرگم از خون خود منه ولی الان خیلی شرایط من سخته خیلی ...

چقدر مهمه که پدر و مادر قوی باشن،عزیزم شمام زود به زود دلداریش بدید مادرتونو،بیشتر بهش محبت کنید متوجهش کنید که چقدر بهش نیاز دارید 

آره میدونم چی میگیبرا همین میگم باید روشنش کنیدالان انقد نگران پدرشه مغزش قفل کرده به هیچی دیگه فکر ...

من خودم حالم خیلی بده هر کسی تو این سن آبله گرفته میدونه همش هم تنهام از خودم چیزی نگفتم ولی سر شب بهش گفتم مامان محکم باش ماشاالله ۵۰سالته دختر ۱۵ساله نیستی یکم به خودت بیا خواهرم ۱۴سالشه گفتم این بچه گناه داره افسرده میشه  

چقدر مهمه که پدر و مادر قوی باشن،عزیزم شمام زود به زود دلداریش بدید مادرتونو،بیشتر بهش محبت کنید متو ...

اخه خودمم حالم بده یکی میگه میمیره قاطی میکنم میگم نه انشاالله بر میگرده حالش خوب میشه واسم دلداریش میدم ولی انتظار دارم محکم باشه که نیست متاسفانه  

اخه خودمم حالم بده یکی میگه میمیره قاطی میکنم میگم نه انشاالله بر میگرده حالش خوب میشه واسم دلداریش ...

واقعا عزیزم خیلی سخته،الهی خدا بهتون صبر بده،ان شالله که هر چی زودتر همه چی حل میشه و هم پدربزرگ و هم مامانتون بهتر میشن،الهی آمین