2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 103 پست
چقدر نظر خوبی دادید🙂🥰مشکلم همینه چاقی اعتماد به نفسم گرفته چند روز دیگه تولدشه اصلا دوست ندارم برم ...

چیزی باشید که خودتون دوست دارید و لذت میبرید   

کسی که بخاطر هیکلتون بخواد فردا پس فردا با یکی بهتر شما بهتون خیانت میکنه چیزی که گفته بودم بهتون...

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی جامعه ما افراد بد و هول زیاد هست که اصلا صحبت ما نیست... وگرنه ببخشید ماها مگه عاشق چشم و ابرو ...

بله اخلاقم در کنار ظاهر مهمه، ولی بر داشت من از حرف شما اینه که با یه خانوم ببخشید کچل زندگی. کنید ولی اخلاق داشته باشه، همین تاپیک اقایون جواب سوالتونو دادن، که چقد ظاهر طرف مهمه براشون

کاش همه مثل شما فکر میکردن🥺🥺

همونجور که طرز تفکر مثل منو دارید میبینید مطمئین باشید امثال مثل منم زیاد هستن...فقط متاسفانه همیشه اونی که بده و هول هست بیشتر توی چشم میاد

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
برای آدم های هول که نیتشون چیز دیگست بله....ولی برای آدمی که دنبال هدف و نیت خوبی باشه بعید میدونم ب ...

ببینید شما کسی که میخاید انتخاب کنید به عنوان پارتنر یا کیس ازدواج اول جذب ظاهر بعد اخلاق طرف میشید، چون اخلاق با گذشت زمان بدست میادوخیلی چیزای دیگه.... 

ضمنا جمع نبندید من یکی از اون نچرالا هستم وانقدری زیبا هستم واعتماد بنفس دارم که دست به همچین کارایی نزنم 

صرفا جهت جلب توجه کردن اقایون

بله اخلاقم در کنار ظاهر مهمه، ولی بر داشت من از حرف شما اینه که با یه خانوم ببخشید کچل زندگی. کنید و ...

بله مگه نیستن زن کچل و دارای سرطان که شوهرش باهاش ازدواج کرده و مونده؟؟ اگه بخوایم برای ظاهر بخوایمتون ظاهر یک مقطع زمانی داره...

فردا پس فردا که پیر شدین و سنتون رفت بالا چی؟؟ با این حساب باید اون زن کنار گذاشته بشه دیگه...

شما برداشتتون کاملا درسته...من میگم هم ظاهر مهمه و هم اخلاق ولی بدون ظاهر زیبا میشه بهترین زندگی رو داشت ولی با ملاک فقط و فقط ظاهری نمیشه...

این یک چیز سادست اخلاق ملاک اولیه هست و ظاهر ملاک دوم...واقعا دنیای ما آقایون و خیلی کسایی که اینشکلی فکر میکنن چه خانم چه آقا خیلی قشنگ تر طرز تفکر شماست...

شما خانم ها بعضیاتون نسبت به این قضیه از سوی ما خیلی بدبین هستین...

مطمئینم نه فقط من اکثر آقایون عاشق چشم و ابرو شما نیستن که بخاطر اون صرفا بیان خواستگاریتون....چون هیچ زنی که اخلاق خوبی نداره مورد پسند مردی نبوده...

بازم میگم نظرتون محترم   

ببینید شما کسی که میخاید انتخاب کنید به عنوان پارتنر یا کیس ازدواج اول جذب ظاهر بعد اخلاق طرف میشید، ...

من به شخصه توی تموم عمر زندگیم هیچ وقت ظاهر کسی باعث نشد برم باهاش دوست بشم یا قصدی داشته باشم...

برای همین میگم شما اومدین قشر هول و بد رو دیدین فکر کردین 100 درصد پسرا این شکلین     

من رفیقم از دختر همسایشون خوشش اومده بود و یک جورایی کمی جذب ظاهرش شده بود ولی هیچ وقت بهش پیشنهاد نداد چون بدترین برخوردارو و اخلاق رو ازش دید...

با این حرفا خواهشا خودتونو گول نزنید خواهشا...اتفاقا این اخلاقه که به سختی بدست میاد...ذات خوب و اخلاق خوبه که توی این دوره زمونه کمه...

شما دنیاتون کلا با حرفای من و طرز فکری من و خیلیا فرق میکنه...توی این پست خیلیا درک حرفم براشون ساده بود شما دنیاتون متاسفانه فرق داره...

و یک جورایی چون بقول خودتون اعتماد بنفس دارید اینجوری فکر میکنید   

به هرحال آرزو موفقیت براتون دارم درک این مطلب خیلی سادست بنظرم....هرچقدر زیبا و قشنگ باشی ولی رفتارت مثل چهرت نباشه مورد احترام نیستی...

زمانی حرفمو میفهمین که بزرگ شده باشید و به مرحله ای برسید که درک بتونید کنید...

واقعا این بحث برام پیش پا افتادست بخوام ادامه بدم...شمارو به خدا میسپارم..موفق باشی دوست عزیز   

بله مگه نیستن زن کچل و دارای سرطان که شوهرش باهاش ازدواج کرده و مونده؟؟ اگه بخوایم برای ظاهر بخوایمت ...

من اول بحث به شما گفتم که نظرتون عالیه، اما خیلی کم مث شما فک میکنن بیاید قبول کنید 

بله هستن تعدادی که خانومشون به قول شما مریضه ودارن با هم عاشقانه زندکی میکنن، ولی خیلی کمن 

من دوس دارم همه مث شما راجب این قضیه فک کنن اما متاسفانه جامعه ی ما داره یه چیز دیگه نشون میده

به قول شما این همه هزینه ی ژلو عمل پس برا چی میتونه باشه

من اول بحث به شما گفتم که نظرتون عالیه، اما خیلی کم مث شما فک میکنن بیاید قبول کنید  بله هستن ...

این همه هزینه عمل فقط و فقط بخاطر چرخه فکری که شما خانم ها بوجود اوردین...بخدااا قسم بیشتر ما پسرا خیلی متنفریم از دخترای عملی و دربه داغون...

این چرخه رو خودتون بوجود اوردین...خیلی از پسرا هستن که اینجور ظاهرا رو مورد تمسخر قرار میدن حتی...

منم بهتون گفتم این طرز تفکراتون بخاطر اینه که قشر بد و هول جامعه رو میبینید چون اون ها توی درخواست و پیشنهاد دادن خیلی راحت هستن و هرکی دم دستشون بیاد پیشنهاد بهشون میدن...برای همین این افکارو دارید

من به شخصه توی تموم عمر زندگیم هیچ وقت ظاهر کسی باعث نشد برم باهاش دوست بشم یا قصدی داشته باشم... ب ...

چرا متوجه نمیشید گفتم  منم همنظرم با شما ولی واقعیت چیز دیگس، کامنتارو خوب بخونید 

دلیل نمیشه چن نفر از سایت حرف شمارو تایید کنند، حرف شما درست باشه، منوشما فقط نظرمون گفتیم 

ضمنا اعتماد بنفسی که من دارم از اطرافم میگیرم 

چون هم ظاهرم هم اخلاقم خوبه

این همه هزینه عمل فقط و فقط بخاطر چرخه فکری که شما خانم ها بوجود اوردین...بخدااا قسم بیشتر ما پسرا خ ...

منم به شما گفتم لطفا جمع نبند، من هیچ وقت دنبال همچین کارایی نرفتم نه اینکه سنم کم باشه سیو پنج سالمه کاملا نچرالم

شاید خیلی از خانوما دنبال نظر قشر هول جامعه باشن چه بسا به قول شما مورد تمسخر اونام قرار میگیرن 

اما واقعا خانومهایی هستن که هد فشون فراتر از این چیزایی هست که شما گفتی 

منم به شما گفتم لطفا جمع نبند، من هیچ وقت دنبال همچین کارایی نرفتم نه اینکه سنم کم باشه سیو پنج سالم ...

اینجور که از حرفاتون متوجه شدم...شما خانمی هستید که زیادی تن به ظاهر دادین و زیادی توی چشم بودنو دوست دارید...

برای همین هست واقعیت و این چیزارو نمیتونید قبول کنید....من براتون چند نفر اینجارو مثال زدم چون خودتونم مثال زدین برای همین...

ولی ظاهرا مشکل از جای دیگست...و واقعا بحث بی فایدست...

امیدوارم هرجوری باشید آرامش و برکت توی زندگیتون باشه...موفق باشید

اینجور که از حرفاتون متوجه شدم...شما خانمی هستید که زیادی تن به ظاهر دادین و زیادی توی چشم بودنو دوس ...

با توجه به حرفایی که داخل تاپیک گفتین، بنظرم شما فردی خودخواه، خود رای ولجباز هستین وخیلی نامحسوس وزیرکانه به شخصیت آدما توهین میکنید وبا طرفی که وارد بحث شدید اکع مخالف شما نظر بده به شدت برخورد میکنید 

اینجا سایت تبادل نظر هست، ما کاربرا فقط نظرمونو میگیم ولی نمیتونیم نظرمونو بهم غالب کنیم، بعدم اسمشو بذاریم اینکه ما زیاد میفهمیم

ضمنا بازم میگم، مگه غیر از این گفتم که زیبایی در کنار اخلاق ترکیب خوبی میشه 

تاکید میکنم نظرارو خوب بخونید وهیجانی ونا پخته حرف نزنید

ودر آخر من دنبال تایید بقیه تو زندگیم نبودم، ولی مث اینکه شما هستین، وخیلیم اصرار دارین که تائیدتون کنن

البته اقتضای سنتونه

موفق باشید

با توجه به حرفایی که داخل تاپیک گفتین، بنظرم شما فردی خودخواه، خود رای ولجباز هستین وخیلی نامحسوس وز ...

اگه تک تک حرف های تندی که الان زدین درست بود...الان از اول من دنبال تموم کردن این بحث قشنگتون نبودم و نمیگفتم نظرتون محترم...

من نمیدونم شما چندسالتونه ولی اگه ذره ای درک داشته باشید و بزرگ شده باشید و متن هامو خونده باشید میبینید از اولش گفتم نظرتون محترم...

یکی از خصوصیات افراد نابالغ تند رفتن و حساس بودنه اینم میتونه از اقتضای سنی یا رفتاریتون باشه...هرچیه من مثل شما قضاوت نمیکنم...

ممنونم از وقتی که گذاشتین بازم...موفق باشی دوست عزیز