2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه یه سری از حرفاتونو قبول دارم اما واقعا ظاهر هم برا خانوم هم اقا مهمه نگید نه که اصن قبول ند ...

من هیچ کجای حرفم نگفتم مهم نیست...من میگم نمیتونه ملاک اصلی و اولیه باشه....چون آدم میتونه با بدترین ظاهر زندگی استحکام داری داشته باشه...اگه دلش پاک باشه و خوش برخورد و خوب باشه...ولی با ظاهر خوب به تنهایی نمیتونه شعور و احترام و زندگی خوب و استحکام داری داشته باشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
حرفاشون خوب بود، ولی واقعیت چیز دیگه ای 

والا واقعیتی ک من با چشام میبینم و دیدم اینه ک وقتی دوست داشته باشه دیگه سایزت و رنگ چشمت و قدت ب چشمش نمیاد 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
میشه تغییرات بعد از لاغریت بگی🙏🥲از صورت و پوستت... همه چی مثلا سایز کفشتم کوچیک شد

ماه اول صورتم کلا لاغر شد بعدش پهلو هام و شکمم باسنمم یکم کوچیک شد ولی نه زیاد ماه های چهارم به بعد رون هام لاغر شد سایز پا عزیزم کم نمیشه چون به استخون بندیت مربوطه

چاق نمیمونه که لاغر میکنه یعنی حتی لاغر سه چی؟ کمکشم نمیکنید؟☹😒همون اول میگید کنسل؟

خوشحال میشم کمک کنم اشکال نداره...

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵
خیلی تاکید داشتید این چیزا ملاک نیست، ملاک چیز دیگس 

هنوزم تاکید دارم ملاک نیست...چون اونی که برای ظاهر بیاد جلو فردا پس فردا با یکی بهترت بهت خیانت میکنه...

چون ظاهر ملاک اصلی نیست ملاک ثانویه میتونه باشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
والا واقعیتی ک من با چشام میبینم و دیدم اینه ک وقتی دوست داشته باشه دیگه سایزت و رنگ چشمت و قدت ب چش ...

منم این حرفارو دوس دارم، اما در واقعیت چیز دیگه میبینم 

بهتره یه نگا به وضع جامعه بندازید 

هستن کسایی که طرفشونو هر جور هس دوس دارن، اما تعدادشون خیلی کمه

درود، وقتی دارید از علاقه آقایون صحبت میکنید...باید در نظر بگیرید که دارید درمورد نصف و حتی بیشتر ج ...

چقدر نظر خوبی دادید🙂🥰مشکلم همینه چاقی اعتماد به نفسم گرفته چند روز دیگه تولدشه اصلا دوست ندارم برم ببینمش حالم بد میشه حس میکنم باید لاغر شم بعد برم🥲

از 
2810