2777
2789

چه بد حالا چند بار کاراشو گوش زد کن چی میشه بچه بازیگوشی داره دیگه من خودم پسرم میره سرویس میاد بعد من نگاهش میکنم میگم صورتتو نشستی میندازیم به خنده پسرمم میگه وای یادم رفت بعد میره فقط دستاشو میشوره میاد میخنده وقتی میبینی پسرت بازیگوشه زودتر بیدارش کن که خودش با آرامش کاراشو بکنه داد و تهدید و کتک هیچ وقت باعث نمیشه پسرت یاد بگیره حتی بدتر هم میکنه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ و ۲۰ بیدار میشه هم لباس اتو کنی هم صبحانه بخوره هم لباس بپوشه خب معلومه دیر میشه..شما اگه سرویس داری باید زود از اون بیدار بشی نه اینکه اون بیاد بیدارت بشه..حداقل ۷ بیدارشو که صبحانه اماده کن.لباس هارو هم شب قبل اتو کن که عجله ای نشه...

خودت رعایت نمیکنی انتظار داری بچه رعایت کنه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

تو چیزی نگو

لااقل از یکی بذار حساب ببره

ولی تو بهش محبت کن و بگو این کارو نکن تا بابات ناراحت و عصبی نشه

کاراتو زود انجام بده

تو افتخار منو بابایی

اونم حق داره

وقت وسط پرخاش باباش توهم میچسبی ب باباش فکر میکنه وایییییییی من چقدر بدبختم و مورد ظلم قرار گرفتم

ولی وقتی جلو بچه خودتو کنار بکشی و قانعش کنی میفهمه که نه کار خودش مشکل داشته و سعی در بهتر کرونش داره

در خفا با همسرت صحبت کن ک پرحاشگری نکنه 

یکم هم صبوری کنید و زود از کوره در نرید ب هر حال بچه است ب صبر و محبت نیاز داره همچنین تربیت و رفتار درست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من ۷ بیدارش میکنم لباساش از قبل آماده ست برای صبحانه هم لازم نیست یه عالمه غذا بخوره در حدی که قندش نیوفته 

من دو تا لقمه میدم بهش ولی آرامش و خیلی داره و تو درساشم گیر نمیدم بخون بخون خودش در حد متوسط میخونه 

شما خودتون در رفتارتون  ارامش و ثبات اخلاقی ندارید چه توقعی از بچه ای دارید که توی این فضا بزرگ میشه . 

شما اول باید خودت بیدار بشی در ارامش سرویس بری روزت رو شروع کنی بعد بچه رو صدا کنی 

صبحانه رو که اماده کردی براش لقمه کن ببره مدرسه بخوره . تو خودت سه دقیقه بعد از این که بیدار شدی میلت به غذا میره ؟ 

لباس بچه باید شب قبل اتو بشه اماده باشه تا صبح ارامش داشته باشی . 

شب اگر زود بخوابه همکاری صبحش بیشتره بازم اگر می بینی از کاری مثل شستن صورت خوشش نمیاد برای این زمان در نظر بگیر و زودتر صداش کن . 

و این که نه دائم گفتن شما روش درستیه نه تهدید به زدن اونم اول صبح . راهکار پیدا کنید . صبحونه نمیخوره ؟ لقمه بگیر ببره مدرسه . صورتشو نمیشوره ؟ با یه بازی یا قصه سازی ببرش پای سینک

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چقدر دیر بیدار میشه مگه چه ساعتی باید مدرسه باشه؟ سمت ما ساعت ۷/۳۰ که دخترم نهایتا ۶/۳۰ بیدار میشه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

سرزنش نیستا ولی ساعت ۷ و ۲۰ دقیقه تازه بچه اومده بیدارت کرده؟؟؟ 

بچه نهایت باید ۷ و ۴۵ مدرسه باشه بعد واجب بود مگه تو اون تایم کوتاه لباس اتو کنی و نون تازه و نیمرو بخورین؟!  

من فکر میکردم خودم برنامه ندارم ولی الان فهمیدم اشتباه فکر میکردم 

امروز ساعت ۶ و ۱۵ دقیقه بیدار شدم واسه بچه هام تغدیه آماده کردم خرما با مغر گردو و کنجد،پفیلا و چیزای دیگه 

لباس شوهرم و بچه هارو اتو کردم برنامشونو جمع کردم صبحانه درست کردم خوردن و ۷ و ۴۰ دقیقه رفتن از خونه بیرون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

عزیزدلم بچت اقتضای سنشه بازیگوشی، صبح ها که پامیشی هی مدام نگو برو فلان کارو بکن، تنش ایجاد میشه تو خونه، یواش دستشو بگیر خودت برو کارشو بکن، با آرامشم براش توضیح بده که اینجوری انجام بده دفه های بعد، ولی تا سنش کمه و بازیگوشه خودت ساپورتش کن، پدرشم راست میگه اگه چیزی گفت بگو به حرف پدرت گوش بده دخترم، اینجور هم پدرش آروم میشه هم احترامو یاد بچت میدی

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا

کلاس چندمه من پسر کوچیکم تا مدرسه میره منو روانی میکنه کلاس دوم ولی اولی اصلا اینطور نبود بعضی بچه ها کلا بازیگوشن....پسر منم زرنگ ریاضی همه چیش عالی ولی به شدت شلوغکاره....شب همه وسایلش حاضر کن صبح زود بیدارش کن به مرور خوب میشه...ضمنا باباش وقتی چیزی بهش میگه جلوی بچه دخالت نکن سکوت کن چیزی نگو ولی بعدش تو خلوت بهش گوشزد کن که سر بچه داد نزنه....

۷ بیدار شو  صبحونه رو حاضر کن بعد به بچه برس 

بعدم لباس باید صبح اتو کنی  چجور به ایم همه کار رسیدی تازه خودتم سرویس داشتی  یخورده زودتر بلند شو 

دختر منم خیلی سر صبحونه خوردن لفت میده عصابم رو میریزه بهم بهش گفتم دیرت شه اصلا نمیخوام بری

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

عزیزم ساعت کوک کنید شما مادرشید زودتر بیدار شید صبحونه اماده بذارید بچه رو شما بیدار کنید 

اونجوری مطمئن باش حل میشه

ساعت ۷وربع کم یا۷

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
2810