2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 103 پست
منم این حرفارو دوس دارم، اما در واقعیت چیز دیگه میبینم  بهتره یه نگا به وضع جامعه بندازید  ...

والا واقعیت اطراف جامعه من این بود ک گفتم ، دیگه کجاش را نگاه کنم😂

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
منم این حرفارو دوس دارم، اما در واقعیت چیز دیگه میبینم  بهتره یه نگا به وضع جامعه بندازید  ...

توی جامعه ما افراد بد و هول زیاد هست که اصلا صحبت ما نیست...

وگرنه ببخشید ماها مگه عاشق چشم و ابرو خیلیاتون هستیم که چشممونو توی هر دردسر و بد برخورد کردن ها ببندیم؟؟

هیییچ پسر و آقایی نیست که اگه خانمی ظاهرش خوب باشه ولی اخلاقش بد بتونه باهاش زندگی راحتی داشته باشه...با عرض پوزش حرفتون برام منطقی نیست و بهتره بگم نظرتون محترم...

چون هرچقدر ظاهر ملاک باشه مردی که بالغ و عاقل باشه زمانی جذب طرف میشه که اخلاقش کامل باشه...وگرنه ظاهر برامون نون و آب نمیشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم تاکید دارم ملاک نیست...چون اونی که برای ظاهر بیاد جلو فردا پس فردا با یکی بهترت بهت خیانت میکن ...

ومنم تاکید دارم تو جامعه ی ما ملاک اولیه ظاهر هست بعد مابقیه ملاکا

یعنی انقدر پسرا از دختر چاق بدشون میاد💔

اونام محترمن 

ولی کیس ما نیستن

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    

توی جامعه ما افراد بد و هول زیاد هست که اصلا صحبت ما نیست... وگرنه ببخشید ماها مگه عاشق چشم و ابرو ...

ببخشید میتونم بپرسم شما چند سالتونه؟ خیلی بالغانه نظر دادید🙂 پسرای زیر ۳۰ اینجوری فکر نمیکنن 🥲

از 
ومنم تاکید دارم تو جامعه ی ما ملاک اولیه ظاهر هست بعد مابقیه ملاکا

برای آدم های هول که نیتشون چیز دیگست بله....ولی برای آدمی که دنبال هدف و نیت خوبی باشه بعید میدونم بتونه شخصی که ظاهر خوبی داشته باشه ولی عقل و فکر و اخلاقش بد و ناقص باشه باهاش بتونه زندگی کنه....با همین افکار های غلط شما خانم ها خیلیاتون رفتین دست به عمل و جراحی و خیلی چیزا زدین درصورتیکه خیلیامون حالمون از اینجور نگرش ها و عمل ها بهم میخوره

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
ببخشید میتونم بپرسم شما چند سالتونه؟ خیلی بالغانه نظر دادید🙂 پسرای زیر ۳۰ اینجوری فکر نمیکنن 🥲

من 24 سالم هست...بالغ بودن سن و سال نداره و سن منم توی تموم دنیا بالغ حساب میشه

شما از مرد چاق بدتون میاد؟ صد در صد اره بیخی بابا برای خودت تغییر کن

اره حقیقتا منم خوشم نمیاد😐ولی من بهش میگم تولدت چتد روز دیگه اس نیام ۳ ماه دیگه بیام قبول نمیکنه🥲نمیخوام اینطوری چاق برم پیشش🥲

از 

درضمن ممنونم از لطف اتون   

خوش به حال کسی ک ازتون مشورت بخواد خیلی با درک هستین

شما لطف دارید خانم عزیز   شماهم خیلی بادرک و شعور هستید ممنونم از انرژی مثبتتون

2810