2777
2789
عنوان

تراز پایین در آزمون ماز

1 بازدید | 6 پست

پسرم دهم تجربی هست . درس خونه و در مدرسه تیزهوشان درس میخونه . نمیدونم چرا ترازش بالا نمیره ؟اگه کسی تجربه ای داره و راهنمایی کنه ،ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترمنم دیروزخراب کرده بودمی گفت من اینهمه می خونم آخرم بایدبرم فروشنده بشم

ترازش چند شده ؟ کلاس ماز هم میره ؟نمیدونم اشکال کار پسرم چیه که راهنماییش کنم . البته آزمونهای قبلی رو خوب تحلیل نکرد و فقط فیلمهاشودید . بهش گفتم همه آزمونهای قبلی رو خودش تحلیل کنه . توکل به خدا

ترازش چند شده ؟ کلاس ماز هم میره ؟نمیدونم اشکال کار پسرم چیه که راهنماییش کنم . البته آزمونهای قبلی ...

۵۷۰۰اینابودانگارآزمونهای قلم چی میره دخترمن تاپیک قبلی روزده بخونیدبچه هااینجاگفتن درسهابطورکلی صفردرصدنزن ترازت میادپایین دخترمم درسش خوبه مدرسه دولتی میره

ترازش چند شده ؟ کلاس ماز هم میره ؟نمیدونم اشکال کار پسرم چیه که راهنماییش کنم . البته آزمونهای قبلی ...

راستی مازچطوره ؟قلم چی باگزینه ی دوکه رفته قلم چی بهتربوده مازچطوره؟