2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست
ما خودمون سالهاست واسه شرکتمون سئو سایت داریم امسال برای یکسال ماهی بیست تومن ازمون میگیره،خب شما فک ...

آره اینطوری باشه که عالیه 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
اهل درس خواندن هم که باشند بازم نیازه یه مهارت رو عالی یاد بگیرند،نقشه کشی صنعتی هم خوبه ،خواهرم برا ...

چه خوب👌🏼

ایشالله موفق باشن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینکارارومیکنم جوریکه اطرافیان میگن چقدر زن ولخرجی هستی چرا اینقدر زیاد میرین بیرون غذامیخورین ...

خب مردم همیشه همین هستند بیرون گود نشستند نظر میدن شما کارو خودت رو بکن

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من خودم زباله ها رو تفکیک میکنم میفروشم  هر سری یه میلیون میشه

واسه یه ملیون شدنش بایدتوخونه یه انباری داشته باشی جمع کنی گلم.حالا هرچی مامان منم جمع میکنه میفروشه  ایشونم به شوهرش بگه بامادرشوهرش جمع کنن پول زایمان عروسشونو جور کنن 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام

عزیزم مگه من راضیم  خونواده منم باید بخرن کدوم دختری حاضر میشه مامان باباش بعد ی عمر خرج بچه ب ...

قربونت برم تماما به خودت و همسرت بر میگرده من و همسرم اصلا قبول نکردیم 

پیرمرد ۶۰ساله چرا باید خرج بچه منو بده 

شما هم با همسرت صحبت کن والا ۱۰۰میلیون الان خیلی مگه حقوق یه ماه چقدره بنده خدا کلی باید زحمت بکشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
قربونت برم تماما به خودت و همسرت بر میگرده من و همسرم اصلا قبول نکردیم  پیرمرد ۶۰ساله چرا باید ...

شوهر ندارم ولی در آینده هم در کل اجازه نمیدم خونوادم زره ای خرج بچه یا زندگی منو بدن 

اره درست میفرمایید

به نظر من ربطی به مادرشوهرت نداره...اونکه نیومده بگه من گوشیه فلان و بیسار میخوام یه گوشیه ۱۰تومنی هم میخرید خوشحال میشد اون...

ولی شوهرت .....شوهرت عقل توی سرش هست عایا؟سیسمونی که خیلی وقته با خود پدر و مادره..اگه مادر زن و پدر زن هم دوست داشتن کمک میکنن،یکی دیگه کاشته ،چرا خرجشو اونا بدن؟برای زایمان هم ،اگه طلا داری بفروش ،طلا بعداً میخری ولی طبیعی پدرت در میاد

2810