2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست
شما نوشتی ما شعور داریم منظورتون رو رسوندید  منم اینو میدونم کدوم دختری حاضری مامان باباش بعد ...

ببین چاقو زیر گلوتون نگذاشتن که انجام بدین شما اولین نفر باش و کار درست انجام بده

اسی مادرشوهرت اگر کلاس آموزشی میزاره مارا در جریان بزار   به خدا این خانمای قدیمی یسریاشون شیطونو درس میدن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته اصلا خیلی از خانما زن ستیزن اینقدر این حرفارو میگن بقیه فکر میکنن پس واقعا همه این چیزا و ...

دقیقا مقصر اصلی خود خانوما هستن من به جای مادر برکت بودم بچه هاشو قبول نمی‌کردنم

پسرم برنامه نویسی آنلاین می‌رفت ،هیچی یاد نگرفت ،شما کلاس حضوری خوب سمت شمال شرق تهران نمیشناسید؟

آره آنلاین فایده نداره ،خصوصا برای پسرها

من خونم کرج 

اینورم دارم تحقیق میکنم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
دقیقا مقصر اصلی خود خانوما هستن من به جای مادر برکت بودم بچه هاشو قبول نمی‌کردنم

عمم خیلی بی عقله از همون اول دید مادرشوهرش خیلی دخالت میکنه شوهرشم تابع حرف مادرشه نمیدونم واسه چی دو تا هم بچه اورد

آره آنلاین فایده نداره ،خصوصا برای پسرها من خونم کرج  اینورم دارم تحقیق میکنم

سمت سعادت آباد یه دونه خوب هست اما دوره اش گرونه ،البته بعدا اگه خوب کار رو یاد بگیری جبران میشه

اسی مادرشوهرت اگر کلاس آموزشی میزاره مارا در جریان بزار     به خدا این خانمای قدیمی یسریاش ...

کاش خودم اینقدر مغرور نبودم، ازش یاد میگرفتم که عجز و لابه کنم

من که وضعیت زندگی شما رو نمی دونم  ولی خب باید خرج بتراشی و به شکل غیرمستقیم ناله کنی  پ ...

منم همینکارارومیکنم جوریکه اطرافیان میگن چقدر زن ولخرجی هستی چرا اینقدر زیاد میرین بیرون غذامیخورین و...

نمیدونن اگه من خرج نکنم شوهرم پول نگهدارنیست میبخشه به این واون 

منم با عرض تأسف فراوان همین حرفاییکه تو میگی همیشه پیش خانوادش میگم بی تاثیرنیست ولی خب....تازه شوهرم خیلیم هواشونو داره

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
سمت سعادت آباد یه دونه خوب هست اما دوره اش گرونه ،البته بعدا اگه خوب کار رو یاد بگیری جبران میشه

مسیرش بهتون نزدیکه؟

من پسرم کلاس هشتم ..یکم بزرگتر بود شاید میشد تنها بره و بیاد 

ولی من اینطوری استرس میگیرم

به نظرتون واقعا بازار کارش طوری هست که کار یاد بگیری بتونی پول دربیاری ؟

مسیرش بهتون نزدیکه؟ من پسرم کلاس هشتم ..یکم بزرگتر بود شاید میشد تنها بره و بیاد  ولی من اینط ...

نه میگم که من سمت شرقم ،پسر من کلاس مهمه ولی بازم تنها نمیفرستمش،شمام‌واسه پسرتون میخواید؟ خییییلی خوبه یادبگیره،هاست و دامنه رو هم بعدش یاد بگیره عالی میشه

کاش خودم اینقدر مغرور نبودم، ازش یاد میگرفتم که عجز و لابه کنم

اسی راجع به سیسمونی نظری ندارم چون بعضی جاها رسمه هرچند غلطه اما این رسم هست ماهم داریم 

ولی برا خودت و بیمارستان کم نذار.هم حساب کار دست شوهرت بیاد هم مادرش. برو بیمارستان خوب پیدا کن به شوهرت هم بگو فلان قدر هزینش میشه به فکر باش

نذار عادت کنند پولی که برا تو و بچه هات باید خرج بشه خارج از خونه خرج بشه اونم نه واجب گوشی سی تومنی

نه میگم که من سمت شرقم ،پسر من کلاس مهمه ولی بازم تنها نمیفرستمش،شمام‌واسه پسرتون میخواید؟ خییییلی خ ...

آره منم برای پسرم میخام 

پسرم زیاد اهل درس خوندن نیست ..باید یه کارای اینطوری یاد بگیره 

به نظرتون واقعا بازار کارش طوری هست که کار یاد بگیری بتونی پول دربیاری ؟

ما خودمون سالهاست واسه شرکتمون سئو سایت داریم امسال برای یکسال ماهی بیست تومن ازمون میگیره،خب شما فکر کن بچه شما کار سئو پنج تا شرکت رو تو دست داشته باشه ،خب میشه ماهی صد تومن ،به نظر من که ارزشش رو داره،البته به شرطی که حسابی دل کاربده و تمرین کنه

آره منم برای پسرم میخام  پسرم زیاد اهل درس خوندن نیست ..باید یه کارای اینطوری یاد بگیره

اهل درس خواندن هم که باشند بازم نیازه یه مهارت رو عالی یاد بگیرند،نقشه کشی صنعتی هم خوبه ،خواهرم برای نقشه کشی صنعتی برای سه ساعت پنج تومن میگیره

2810