2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست
استارتر یه سوال قبل ازدواج هم همینقدر مدافع و جان فدای مادرش بود ؟ 

نه اصلا،دوران اشنایی همش میگفت پدر و مادرم بهم محبت نکردن و من همیشه احساس تنهایی میکردم. واسه همینه که میخوام ازدواج کنم. اوایل هم خوب بود، الان تقریبا یه سالی میشه که کلا خودش رو وقف خانوادش کرده. انگار نسبت بهشون یه حس دین و عذاب وجدانی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا،دوران اشنایی همش میگفت پدر و مادرم بهم محبت نکردن و من همیشه احساس تنهایی میکردم. واسه همینه ...

عجیبه پس اینا که از اول تو خواستگاری خط و نشون میکشن که من مامانم مهمه و اینا چی میشن 

نمیشه باهم مشاوره برید آخه اینجوری تو بارداری که سخته ناراحت باشید

عزیزم شوهر منم مثل شوهر شما همه دنیاش مامانشه یعنی بگیم بالای چشمش ابرو فحش میده و میگه اسم مادرم نیار همه پسرا اینجوری هستن مادر شوهر منم خیلی مظلوم نمایی میکنه جلو پسرش ولی من دیدم یکجاهایی اصلا شوهر منو داخل آدم حساب نمیکنه ولی شوهرم میگه نه اشتباه میکنی 

عزیزم اصلا حرص نخور تو حاملگی برای بچه خوب نیست ولش کن حالا که دیگه خریده کاریش نمیشه کرد 

بچه که اومد افتاد تو خرج دیگه نمیتونه برای خانوادش خیلی خرج کنه شوهر من درآمدش خوبه من با ۲ تا بچه و خرج زیادی که میتراشیم بازم به خانوادش کمک میکنه ولی کمتر چون خرج خودمون هم خیلی زیاد 

بیخیال باش یمدت ک دید بیخیالی دیگه خیلی اهمیت نمیده 

میدونم حیلی سخته ۳۰ ملیون خیلی زیاد ولی کاری که شده دیگه منم بخاطر همین حرص های که خوردم الان عصبی شدم و مریض فقط اگه میتونی از کنارشون برو یه خونه دیگه اوضاع بهتر میشه 

مادرشوهرت نابغه نیست شوهرت نابغه است،،، خوب حالاچراگوشی ۳۰میلیونی؟ باگوشی ۱۰تومنی هم کارش راه میفتاد

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی

خداصبرت بده والله برای منم همچین چیزی پیش اومد ولی فعلا شوهرم حرات نکرده بگه اره خرج کردم منم فعلا حدس میزنم انقدر حرص خوردم تا دوروز ک نگو فعلا خودمو زدم ب بی خیالی وای ب روزی ک بفهمم و مطمئن بشم ولی من قبلا اینکارا نمیکردم الان همش پیش پدرمادرش مینالم ک درآمدمون کمه ....ی جورایی هی مینالم تا بلکم کندنشون کمتر بشه 

وا ما از بچگی دیدیم مادر عروس سیسمونی میخره

عقل سلیم میگه نباید تابع رسم و رسومات مسوخ باشیم ،حالا قدیم یسری رسم بود الانم کسی ک داره و میتونه چ اشکالی داره حمایت کنه؟؟ولی یوقت هم میبینیم طرف دست و بالش خالیه بخاطر این رسم باید بره یه عالمه خرید سیسمونی کنه چون از قدیم رسمه؟؟بنظر شما این انصافه؟؟قدیما که سرویس چوب و سیسمونی آنچنانی نمیگرفتن چن دست لباس و کهنه اینا میدادن ولی رفته رفته ب تابعیت از همین رسم گرفتن سیسمونی کامل شد یه اجبار واسه خانواده دختر ,چه کاریه آخه؟؟

من یه مادر قوی ام  
2810