2777
2789
عنوان

شیردوش برقی شیرمو زیاد میکنه؟

180 بازدید | 26 پست

شیرم کمه 

بیشتر شیرخشک میخوره بچم و ردزی ۳ یا ۴ بار شیر خودمو میخوره تازگیا‌ بچم بزرگتر شده شیر خودم کم وارد دهنش میشه گریه میکنه

شیردوش دستی دارم با کلی درد و سختی کلا ۱ قاشق از هر دو طرف کشید😟 

شیردوش برقی باعث میشه شیرم بیشتر شه؟

اگه بتونی روزی ۶ بار هر بار ۱۵ دقیقه از هر طرف استفاده کنی اره زیاد میشه

ولی از اونجایی که تجربه دارم  خودم شیر دوش برقی دارم میگم میخری ولی ازش استفاده نمیکنی

همین ۱۵ دقیقه رو اگه بچه مک بزنه تاثیرش چند برابره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودتو اذیت ن‌کن شیر به نظر من فقط با خ اب کافی زیاد میشه مایعات بخور اب گوشت عالیه  .مامان منم شیرش کم شده بود همسایه مون اش دوغ درست کرد یادمه نخودش خیلی کم بود ولی پر از شوید بود اینقدر خوب بود خیلی تاثیر داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع مکیدن یا گریه میکنه یا مدام از دهنش سینه رو بیرون میاره انگار کلافه میشه

شیر خشک را با پستونک بهش میدی.حتما همون پستونک را میخواد.بخاطر اینه.با پستونک بهش نده وگرنه دیگه سینتو نمیگیره.من شیر دوش برقی خریدم.خیلی وقت به سختی استفاده میکردم.چون پستونک داده بودم دیگه نمیگرفت.تا یک سالگی با شیر دوش برقی دوشیم .دیگه شیر خودش خشک شد.

اخه کلافه میشیم هم خودم هم بچه

واسه همین میگم‌ استفاده نمیشه

من سال ۱۴۰۰ یک و نیم میلیون دادم به شیر دوش برقی 

چند باری بیشتر استفاده نکردم . من شیرم کافی بود فقط دخترم تا ۷ ماهی سینه نمیگرفت من میدوشیدم تو شیشه بهش میدادم 

دوشیدن خیلی کار سخت و اعصاب خورد کن و کلافه کننده ایه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی باید هر سه ساعت حدود ۲۰ سی دقیقه بدوشی

هرچی بیشتر بدوشی بیشتر میاد

من از دیوار گرفتم یه تومن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘