2777
2789
عنوان

تعهد 10ساله فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

من دارم میخونم از انسانی رفتم ریاضیم ضعیفه. ترم چهارم هر ترم هم از ۲۰ واحد میانگین ۵ تا میوفتم. خیلی نا امیدوم ولی میگن سرکار فرق میکنه مثل درسا سخت نیس درسته یا اشتباهه این حرف؟ من کار اموزی نرفتم ببینم چجوریه حالا شاید تابستون رفتم میخوام ببینم اگر استعدادشو ندارم وقتمو دیگه تلف نکنم.

من دانشگاه فرهنگیان بودم. تعهد ۸ساله داده بودم. همون سال اول بعد از فارغ التحصیلیم با این که شوهرم نظامی هم نبود به راحتی انتقالی گرفتم برای یه شهر دیگه. همسر نظامی ها با بند تبعیت از همسر میتونن انتقالی بگیرن اصلا کاری نداره. تازه اگه مقصدتون محروم تر از مبدا باشه با بند انتقال به منطقه محروم تر میتونین انتقالی بگیرین.

رشته هایی که تعهد دارن مخصوصا تو فرهنگیان اصلاااا انتقالی نمیدن  فرهنگیان فرق میکنه مخصوصا تو ...

جدی میفرمایید؟ پس ما اینا رو از کجا آوردیم؟😂 من خودم سال اول خدمتم انتقالی گرفتم با وجود تعهدی که داده بودم. همسر نظامی که کلا شامل استثنائات میشه اصلا کاری نداره انتقالیش.

من دارم میخونم از انسانی رفتم ریاضیم ضعیفه. ترم چهارم هر ترم هم از ۲۰ واحد میانگین ۵ تا میوفتم. خیلی ...

برای آزاد کار کردن تو شرکتای حسابداری نیازی نیست حتما حسابداری بخونی الان خیلی جاها ۲۰ جلسه کلاس میذارن بعد اونم استخدام میشی با حقدق وزارت کار 

من خب ۷ ساله سابقه دارم تو اداره دولتی کار میکنم و معدل الف رنک دو بودم 

ولی اینکه شما هر ترم ۵واحد رو بیفتی نشون میده علاقه نداری

حتما تابستون برو کارآموزی تو دیوار شهرت سرچ کن کلی میاره

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
برای آزاد کار کردن تو شرکتای حسابداری نیازی نیست حتما حسابداری بخونی الان خیلی جاها ۲۰ جلسه کلاس میذ ...

کلا به درس علاقه ندارم😂 نمیخونم همش تنبلی میکنم باورت میشه جزوم نمی نویسم از بچه ها میگرم تا یه مبحثی رو میبینم سخته عوض اینکه تلاشمو بیش تر کنم کلا میبوسم میزارم کنار درسو.خوش به حالت شرکتای دولتی کار نمیکنن اصلا هتله خواهرم میره سایپا میگه همش گوشی بالا و پایین میکنم وقتم پر بشه.

کلا به درس علاقه ندارم😂 نمیخونم همش تنبلی میکنم باورت میشه جزوم نمی نویسم از بچه ها میگرم تا یه مبح ...

خب من اداره ای که کارمیکنم زیاد صورتحساب و فیش و رسید میاد دم دستم گاهی جمعه ها هم از خونه کار میکنم اونقدرا بیکار نیستم 

بهتره یا معادل بزنی فوق دیپلم بگیری بری سربازی یا همینو زورکی تمومش کنی ولی از همین الان بری تو کار آزاد 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
من دانشگاه فرهنگیان بودم. تعهد ۸ساله داده بودم. همون سال اول بعد از فارغ التحصیلیم با این که شوهرم ن ...

وای جدی میگی من نامید شده بودم .تو پارتی هم داشتی یا نه؟بعد محل خدمتت کجاها بود

وای جدی میگی من نامید شده بودم .تو پارتی هم داشتی یا نه؟بعد محل خدمتت کجاها بود

نه بابا پارتی نداشتم. شوهر من محل کارش تو منطقه محروم مرزیه. من چون قرار بود از منطقه خودمون به یه جای محروم برم شامل بند انتقال به منطقه محروم تر شدم واسه همین با انتقالیم موافقت کردن.

خب من اداره ای که کارمیکنم زیاد صورتحساب و فیش و رسید میاد دم دستم گاهی جمعه ها هم از خونه کار میکنم ...

سربازی که به احتمال ۹۰ درصد معافم اگرم برم نهایت ۹ ماه چون پدرم نظامیه مدت جنگ، سهمیه و... زیاد داریم. فک کن سهمیه داشتم رفتم ازاد همینجوریش تنبل بودم کرونا که اومد که دیگه هیچی بوسیدم گذاشتم کنار درسو و عین سگ پشیمونم که چرا نخوندم برم فرهنگیان معلم تاریخی، دینی و... بشم حفظیاتم خوبه ولی ریاضیم داغون. تلاشم میکنما همش شکست. شغل ازاد که میگی خودش یه دنیاییه پدرم اصلا اهل رسیک نیس بماند که خودمم بی عرضم😔 خیلی مغازها رفتم برا کار (مثل پوشاک بچه، رستوران، جواب فروشی، پرنده فروشی و...)جز اخراج، شکست و تو به درد این کار نمیخوری چیزی نصیبم نشد. کارای فنی هم سخته مثل مکانیکی قطعا توش شکست میخورم یه مغازه داری ساده رو بلد نبودم چه برسه مکانیکی. یه دوره رفتم کلاس ارایشگری ۲۵ ام امتحانشو دارم حقیقتش خوشم نیومد خیلی باید سرپا باشی و شغل کثیفیه همش مویی میشی خونه پر مو. ولی خب امیدوارم قبول بشم ازمونشو. باورت میشه آزمون رانندگی به این اسونی خودمم فک نمیکردم تئوریشو بار اول قبول شدم عملی هم بار هفتم دیگه افسره پارک دوبل ازم نگرفت یجورایی به زور قبولم کرد. الانم خواهرم برام کار مشاور املاک جور کرده ولی خودم میخوام دیگه بیام بیرون  مشاور املاک باید گرگ باشی کار من بی عرضه نیس وحوصله شکست دوباره رو ندارم اعتماد بنفسم داغون شد😔هعی جز درس هیچی به ذهنم نمیرسه دیگه حوصله هیچ کاریو ندارم بی عرضم واقعا.

سربازی که به احتمال ۹۰ درصد معافم اگرم برم نهایت ۹ ماه چون پدرم نظامیه مدت جنگ، سهمیه و... زیاد داری ...

بلاخره تو هم به یه چیزی علاقه داری خب حالا ریاضیت بده ازمون استخدامی شرکت کن برای دبیری خودت میگی حفظیاتت خوبه سهمیه هم که داری 

یا اینهممه کار فنی هست جز مکانیکی 

خب برو مثلا نصب کولر رو یاد بگیر یا الکتریکی یاد بگیر تابلو برق نصب کن یا یه سرمایه کوچیک جمع کن یه سوپر مارکت بزن شغل شسته رفته ایه