2777
2789
عنوان

تعهد 10ساله فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست
بلاخره تو هم به یه چیزی علاقه داری خب حالا ریاضیت بده ازمون استخدامی شرکت کن برای دبیری خودت میگی حف ...

در نمیاری با سوپری که همش باید بدی اجاره. تا وقتی این فروشگاه های بزرگ مثل جانبو و... هس کسی زیاد از سوپری خرید نمیکنه. چجوری فقط از خودشون میگرن همون فرهنگیان. نصب کولر یاد بگیرم شغل فصلیه ثابت که نیس اونم همش باید تبلیغ کنی ببینی کسی اصلا نیاز داره. شغل ازاد ریسکه و واقعا عرضه میخواد باز کارمندی یه کار روتین با درامد بخور نمیر.

در نمیاری با سوپری که همش باید بدی اجاره. تا وقتی این فروشگاه های بزرگ مثل جانبو و... هس کسی زیاد از ...

داری بهونه میاری دیگه داداش من سومرمارکت داره دم گوشش هم دوتا فروشگاه بزرگه ولی فروشش خوبه مغازه هم اجاره اس 

اگه نمیخوای خودتو تکون بدی بدار خودمو خسته نکنم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری بهونه میاری دیگه داداش من سومرمارکت داره دم گوشش هم دوتا فروشگاه بزرگه ولی فروشش خوبه مغازه هم ...

میگم ریسکه دیگه خداروشکر برا داداشت گرفته خیلی ها هم دیدم سرمایه اوردن ورشکست شدن. من حقیقتا دنبال ریسک نیستم الانم می بینید شما همش تو نی نی سایتین کارمندی اونم دولتی واقعا هتله.

میگم ریسکه دیگه خداروشکر برا داداشت گرفته خیلی ها هم دیدم سرمایه اوردن ورشکست شدن. من حقیقتا دنبال ر ...

اینجوریا هم فکر نکن 🫥 مرخصی گرفتم سه روزه 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗