2777
2789
عنوان

تعهد 10ساله فرهنگیان

477 بازدید | 33 پست

سلام میخوام ازمون استخدامی معلمی بشاگرد ثبتنام کنم ولی ن‌شته تعهد ده ساله ،،،شوهرم نظامی هست  دوتا هم بچه دارم بنظرتون راهی داره زیر ده سال  انتقالی بگیرم؟؟

تعهد ده ساله یعنی چی ؟ 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر نظامی را راحت و همون سال اول انتقالی میدند

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
ینی اشنا داشته باشم امکان داره؟؟اخه میگن چون تعهد کتبی دادی هیچجوره نمیشه

چرا عزیز میشه منتهی پروسه نسبتا سختیه ولی شما همسرتون نظایه گمون‌کنم خیلی راحت تر انتقالیت بدن ولی باید یکیو بیاری یه جات خودت بری جاش

منم شنیدم هیچجوره نمیشه دو تا از دوستامم پیگیرش بودن گفتن اصلا نمیشه 

ولی شما که میخوایید شرکت کنید قبلش خوب تحقیق کنید مطمئن شو که یه وقت تو دردسر نیوفتی یا مجبور شی ولش کنی زحمتات به باد بره

پارتی داشته باشی همون سال اول میدنت

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..