2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی می‌ره پیش دبستانی عجیب شده رفتارش...

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پسر من فقط ساسی مانکن گوش میده با جواد یساری همش درحال رقصه امروز گریمو درآورد میگفت آهنگ بذار م ...

🤣🤣🤣بزار برقصه خونه ما حسینیه هست فعلا.از دست این بچه ها

بیهوده متاز، مقصد خاک است....

خودت آهنگ بذار صداشم زیاد کن بذار صدای آهنگ قالب شه به نوحه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

😂😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خب  یه مداحی بزارید  همتون سینه بزنید . بعد قطع کنید آهنگ ساسی مانکن بزارید برقصید . ب ...

من خودم یه اسپیکر بزرگ دارم حالا ساسی ک ن....ولی همیشه شادمهر و داریوش و...گوش میدم این میگه مامان قطع شو من وصل شم نوحه میزاره سینه میزنه

بیهوده متاز، مقصد خاک است....
پستا رو از اول بخون !

اصلا ربطی به روزی حلال نداره بچه خیلییی زود با محیط ارتباط میگیره..دیده دوستا و مربی هاش سینه زنی میکنن اینم تحت تاثیر قرار گرفته.حالا چند وقتی  بگذره فراموشش میشه...هر کی هم ربطش داده به روزی حلال واقعا احمقه...همه بچه ها پاک و معصومن

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
یه جوری میگن خوبه و بچت روزی حلال خورده که انگار اگه یه بچه بخواد سفالگری کنه یا کلاس بلز بره پدرماد ...

اره دیگه هر کی نزنه تو سرش و دائم گریه نکنه حتما پدرش نون حلال بهش نداده اگر میداد حتما پای منبر اشک میریخت 

کمی رکم تو ببخش .... 

ن من کامنا خوندم همچین چیزی نبود چرا جو میدید 

والا منم چیزی ندیدم نمیدونم چرا جو میدن اخه کسی چیزی نگفته

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤