2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی می‌ره پیش دبستانی عجیب شده رفتارش...

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 97 پست
اره دیگه هر کی نزنه تو سرش و دائم گریه نکنه حتما پدرش نون حلال بهش نداده اگر میداد حتما پای منبر اشک ...

بیا بریم یه تاپیک دیگه فردا روز کاریه چرا اخر شب حرص و جوش بخوریم 

امید اریم همه موفق و شاد و منصف باشن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه خانمی تاپیک زده دختر۱۳سالم عکساشو برای ی پسره میفرستاده وچت میکردن اینام نتیجه اینه که به بچه۱۳ساله گوشی میدن وبچه جای اینکه درس بخونه بچگی کنه درگیر مسالش میشه حالا شما دخترت اومده میگه خوراکی رو خدابرامون گذاشته تعجب کردی جای اینکه خوشحال باشی .

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫
من خودم یه اسپیکر بزرگ دارم حالا ساسی ک ن....ولی همیشه شادمهر و داریوش و...گوش میدم این میگه مامان ق ...

دوست داره عیب نداره ی مدت بذار سرش گرم باشه 

مذهبی دوست داره براش قران بذار سوره کوچولوهارو کم کم حفظ میشه واسه کلاس اول و دومشم و زندگیش بدردش میخوره 

مولودی بریز براش😘

قصه هم براش بذار چ اشکال داره هم قران یادبگیره هم قصه گوش بده و بازیشو کنه 

الان یه خانمی تاپیک زده دختر۱۳سالم عکساشو برای ی پسره میفرستاده وچت میکردن اینام نتیجه اینه که به بچ ...

هر دو تاش غیر عادیه خانوم محترم 

نوحه گوش دادن چیزی نیست 

اینکه میره سره یخچال میگه خدا گذاشته اینجا آیا عادیه؟!

یا اصلا اون دختر چرا باید گوشی بهش بدن عکسشو برای مردم بفرسته 

کمی رکم تو ببخش .... 

چی میگی شما جو چی دادم جو جو دنبالم را افتادین مگه من رو شماها ریپ زدم اه 

اخه داری دعوا درست‌میکنی همشهری  

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

حالا نمیدونم چرا دوستان انقدره جبهه گرفتن درمورد روزی حلالی ک من بکار بردم با ی کاربر دیگه  عزیزان مگه کسی به شما توهین کرده یا بچتون؟ دوستای گل کسی ک روزی حلال خورده باشه مگه من گفتم فقط با نوحه و‌.. هستش؟ روزی حلال واسه ایشون این نقطه از زندگیشون خودشو نشون داده که اره سیرت و درون بچت پاکه و میتونه پاک باقی بمونه برا یکی دیگه تو بچه ۱۶ سالشه که با درس خوندن و اذیت نکردن پدر و مادرشه واسه یکی دیگه تو بچه ۱۸سالشه که ژرف کار خلاف نرفته عزیزان واسه هرکسی فرق داره ..درمورد اهنگ ساسی هم بله استارتر باید خیلی هم خوشحال باشن که بچشون سمت همچین اهنگای مستهجنی نرفته! 

میدونید این اهنگا چقدر رو ی بچه تاثیر میزاره؟ میدونید تو سن کم چقد رو ذهنشون تاثیر میزاره؟شادی ب چه ازایی به ازای اینکه بچه با این اهنگا بزرگ شه فردا پس فردا بشه ی درونگرای افسرده همین بچه قراره ی خانواده تشکیل بده اگ دختر باشه قراره بشه مادر  چقدر مادران تو تربیت فرزنداشون تاثیر گذارن همین چن روز پیش ی مبری خوندم تو ی مغازه ی دختر فروشنده رو ب قتل میرسونه مادرشم انگار کمکش بوده!  

اخه انقد جبهه نگیرید 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
بچه های ماها که توسن شش سالگی  رفتار نرمال دارن و موزیک مناسب سنشون دوست دارن و راه نمیرن عزادا ...

جررررر🤣🤣🤣🤣

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
اصلا ربطی به روزی حلال نداره بچه خیلییی زود با محیط ارتباط میگیره..دیده دوستا و مربی هاش سینه زنی می ...

حالا نمیتونستی بدون توهینو فحاشی حرفتو بزنی اینکه روزی حلال بشدت تاثیر داره شکی درش نیست ولی اینکه بگیم کسی لقمش حروم بوده یانه  شاید محل اشکال باشه بعضی وقتا یه لقمه شبهه ناک یا یه غذای ناپاک از جهت اینکه مثلا طرف سازندش غسل نکرده   هم میتونه تاثیر بد روی ادم بذاره