2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی می‌ره پیش دبستانی عجیب شده رفتارش...

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های ماها که توسن شش سالگی  رفتار نرمال دارن و موزیک مناسب سنشون دوست دارن و راه نمیرن عزاداری کنن وبه بقیه بگن عزا بگیر  یا از اون طرف عش نکردن دنبال ساسی و تتو به قول شماها باشن و مثل یه کودک عااااادی درتمام دنیا  رفتار میکنن  لابد روزی حلال نخوردن خیلی قشنگین بعضیاتون خیلی خوشگل و ماهین  خدا زیادتون نکنه    

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

چه اشکالی داره اسی 

بهتر از اهنگای ساسی و یاد گرفتن ۴ تا فوشه..

خوبه به نظرم..

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

خداروشکر 

بچه های الان گوشی هاشون پر شده از بی تی اس و ساسی و تتلو و رپ و... تموم فکر و ذکرشون شده ناخن کاشتن و آرایش و اینا

خوبه بچه شما چیزای خوب یاد گرفته به حرف این به اصطلاح روشنفکرا هم گوش نکن که میگن بده

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

چجوری اینقدر تاثیر گرفته 😂😀من که خودم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم تازه کلاس چهارم متوجه شدم نوحه چیه 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

بچه های ماها که توسن شش سالگی  رفتار نرمال دارن و موزیک مناسب سنشون دوست دارن و راه نمیرن عزادا ...

کسی همچین حرفی نزد نمیفهممت

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

چی بگم

فکر نمیکنم دین به نوحه و سینه زدن باشه که از الان اینطور بچه رو آموزش بدن 

کلی چیزای قشنگ فکر میکنم توی دین باشه که یاد دادنش برا بچه بناسب تره مثلا اگه بغل دستیش تغذیه نداشت بهش تعارف کنه

با عرض معذرت یه عده خرافاتی و به شدت تند رو باعث شدن کلی جوون از دین زده و دیدگاهشون نسبت به دین بد بشه  

خداروشکر 

چه اشکالی داره 

بهتر از خیلی آهنگ های دیگس که مناسب نیس و بچه ها دارن گوش میدن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

وای پسر من فقط ساسی مانکن گوش میده با جواد یساری همش درحال رقصه امروز گریمو درآورد میگفت آهنگ بذار من گفتم شهادته آخرم الان داره با باباش کوردی میرقصه😐😕😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
میبینی تو ر‌و خدا انگار ما نون خلاف کاری خوردیم 

کسی همچین حرفی نزد چرا جو میدی

میبینی تو ر‌و خدا انگار ما نون خلاف کاری خوردیم 

یه جوری میگن خوبه و بچت روزی حلال خورده که انگار اگه یه بچه بخواد سفالگری کنه یا کلاس بلز بره پدرمادر بدبختش حروم خورن اونم با روزی دوشیفت کارمندی کردن !!!!!فقط عزا گرفتن و عجیب غریب بودن خوبه هرکس هم اینجور نباشه ساسی و فحاشی دوست داره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟