2777
2789
عنوان

روانشناسان کودک...دارم جنون میگیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 116 پست
با اجازه استارتر من یه سوال دارم  دوقلوها ی منم ۱۷ ماهشونه  پذیرایی مون  بزرگه &nbs ...

فکر کنم حق با شما باشه 🙁

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادت باشه هیچ وقت دلت برای بچه نسوزه. در کنارش بهش توجه و محبت کن. از جیغ و دادش نترس بچه باید با ...

یعنی محیط خونه رو براش امن کنم...و برای جیغ و داداش باهاش برخورد کنم ؟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

آشپزخونه رو امن کردم  ولی اگه یه وقت یه چیزی بشه مثلا قابلمه ای چیزی دست بچه ها باشه شوهرم میگه کل خونه شده در اختیار بچه ها و کلی  غر میزنه 

تازه یه مدت گیر داده بود موقع غذا خوردن، بچه ها رو میبرد اتاق درو می بست تا ما غذا بخوریم اونا اون طرف گریه میکردن جیگرم میسوخت 

تا دو سال فقط بايد حس هاشو قوي كنه . تا دو سالگي دو تا ديد داره فقط پدر بد؟ پدر خوب؟ مادر بد؟ مادر خ ...

نه اصلا هم زود نیست همون طور که به اسم کاربریم معروف هستم پسرم رو مثل یک مرد بار اوردم 

الان نزدیک سه سالشه خیلی خود کفا هست خودش هرچی که نیاز داشته باشه بهم میگه یا سرویس میره اگه دنپاییش خیس باشه به کنار دیوار تکیه میده اشغال ببینه میزاره سطل اشغال .....

تازه هرچی دختر خوشکل تو فیلم و تابلو ببینه میگه مامان منه   ببین عکس توعه

سرنوشت از دست تو
نه اصلا هم زود نیست همون طور که به اسم کاربریم معروف هستم پسرم رو مثل یک مرد بار اوردم  الان ن ...

انشالله همينطوره عزيزم .

ولي بايد در بلند مدت نتيجه رو ديد. 😊

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

یا باید بی محلی کنه که چون از اول این کار رو نکردی کمی خطرناکه ممکنه خیلی به خودش فشار بیاره و تحمل این رو نداشته باشه

اولش سعی کن قهر کنی یا خودت رو به گریه بزنی که خیلی دردت اومده به خاطر وسیله پرت کردنش .. می تونی حواسش رو پرت کنی که اون خواستش کلا یادش بره مثلا میتونی برقصی و کارهای دیگه

سرنوشت از دست تو
آشپزخونه رو امن کردم  ولی اگه یه وقت یه چیزی بشه مثلا قابلمه ای چیزی دست بچه ها باشه شوهرم میگه ...

وای چطور طاقت میاوردی..من بودم شوهرمو به قتل میرسوندم ..اصلا یه ثانیه هم نمیشه دووم بیارم ...گناه دارن😢

اين متن تازه براي بعد از إتمام ٢سال هست؛

كودک نوپا به رغم این که می‌تواند به این طرف و آن طرف برود هنوز واقعا یک نوزاد است. در او قابلیت سرور، پاکی و خود انگیختگی وجود دارد. لیکن کودک در دوران «بلوغ اولیه» این خصلت سادگی، خودانگیختگی و پاکی را از دست داده است. زندگی دیگر برای او مثل خیابانی یک طرفه نیست، بلکه جاده‌ای است دو طرفه. او برای اولین بار در زندگی کوتاهش به گرایش‌های قوی و متناقضی در خود برخورد می‌کند. رفتار وی دائما نشان‌دهنده این است که فکر می‌کند:«خب، کجا می‌خوام برم؟ عقب گرد کنم تا باز یه نوزاد بشم یا به طرف جلو حرکت کنم تا تبدیل به یه کودک بشم؟ چی می‌خوام؟ می‌خوام کاری که دلم می‌خواد رو بکنم یا کاری که مامان اينا می‌گن و درست خلاف اون چیزیه که من می‌خوام؟ پس این «من»که همه این چیزا رو می‌خواد کیه؟ من در واقع کی هستم؟»

این سن اغلب اوقات این خصلت را دارد «مامان بذار، خودم می‌خوام این کارو بکنم». بعضی اوقات کودک نمی‌گذارد مادر در لباس پوشیدن به او کمک کند و فریاد می‌کشد «بذار خودم بپوشم!»
بعضی اوقات نیز از مادرش جدا نمی‌شود و می‌گوید که نی‌نی كوچولوست و مامان باید تمام کارهایش را بکند. کودک دو سال و نیمه مانند یک نوجوان از ساعتی به ساعت دیگر و از روزی به روز دیگر، بین خواسته استقلال و وابستگی کودکانه‌اش به مادر کله معلق می‌زند. او یا «بله» است و یا «نه». به این علت محدودیت و قوانینی که برای کودک دوساله در نظر می‌گیرید باید قابل انعطاف باشد. برای کودکی به این سن اصول بسیار دقیقی در مورد لباس پوشیدن، ساعت حمام و غیره برقرار کردن اشتباه است. علت نیز خیلی ساده است. کودک در این دوره از رشدش مملو از احساسات و افکار پیچیده است و قوانین مطلق و غیرقابل انعطاف در این سن قابل اجرا نیستند. معمولا خیلی بهتر است که والدین محدودیت‌ها و قوانین مشخص را هنگامی که کودک تقریبا سه ساله شد به مورد اجرا بگذارند.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه هفده ماهه را قانون يادش بده؟!!!!! قبول دارم كوچولوي استارتر يكمي لجباز شده ولي خوب سنشم در نظر بگيريد، زوده بابا از الان زن يا مرد بشه بزار تو عالم خودش باشه، ميدوني تا جايي كه خطري براش نداره آزادش بزار ولي سعي كن كوچولو كوچولو جيغ و گريشو كم كني اونم فقط با حواس پرت كردنش همين نه با بي محلي، بي محلي راه خوبي نيست اگر لجباز باشه در حد خفگي گريه ميكنه پس فقط با يه چيزي حواسشو پرت كن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببين ميگن به بچه تا سه سالگي اصلا نگيد باهات قهرم يا دوست ندارم يا محلش نكنيد اينا باعث ميشه اعتماد بنفسشو به مرور از دست بده مخصوصا نگو باهات قهرم ميدوني احساس امنيت و آرامششو از دست ميده

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
انشالله همينطوره عزيزم . ولي بايد در بلند مدت نتيجه رو ديد. 😊

البته ولی من با تمام بچه های فامیل هم همین طور برخورد می کنم خیلی منطقی و در کنارش مثل خودشون یه کوچولو میشم و با تصوراتشون یکی میشم

مثلا امروز با پسرم دو تایی رفتیم عروسی وارد شدیم نشستیم بعد پاشدیم دوتایی رقصیدیم!! 

بچه باید از اول تربیت بشه. 

..... پسرش رو درست و حسابی تربیت نکرد اون ۹ سالشه بدون اجازه به وسایل ادم دست میزنه! میریزه خراب می کنه بشقابش رو میبره جلو تلویزیون تنهایی غذا می خوره انگار تو جنگل بزرگ شده هرچی تلاش می کنن نمی تونن جلوش رو بگیرن.

۱ هفته بود خونمون پدرم رو در اورد 

سرنوشت از دست تو
اين متن تازه براي بعد از إتمام ٢سال هست؛ كودک نوپا به رغم این که می‌تواند به این طرف و آن طرف برود ...

دقیقا عزیزم منم همین چیزا رو خوندم که آزادش گذاشتم ..واقعا درموندم کرده نمیدونم شایدم این جیغ ها مقتضای سنشه🤔

بچه هفده ماهه را قانون يادش بده؟!!!!! قبول دارم كوچولوي استارتر يكمي لجباز شده ولي خوب سنشم در ...

موافقم..یه با  بهش کم محلی کردم دخترم خیلی گریه کرد بعد دیدم دارم دق میکنم رفتم بغلش کردم 😖

2810