2777
2789
عنوان

روانشناسان کودک...دارم جنون میگیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 116 پست
عزيزم تا ٢سال كودك فقط حمايت ميخواد جز ترسهاي دروني و نديده شدن هيچي لجبازش نميكنه . ٢سال ١٠٠٪‏ ...

بر منکرش لعنت 

یکم زیاده روی نمی کنی من به عنوان یک مادر یک همسر یک انسان آزاد هستم که باید در کنار کارهای مادرانه وقتی برای خودم هم داشته باشم و امورات خانه و فرمایشات همسر رو هم رتق و فتق کنم.

شما حتما یک مادر ایده ال هستین که مدام بچه بقل تونه و دارین بهش رسیدگی میکنین.

بچه داری من زبانزد خاص و عام هست و همون طور که اشاره کردم به اسم کاربریم معروف هستم

سرنوشت از دست تو
بر منکرش لعنت  یکم زیاده روی نمی کنی من به عنوان یک مادر یک همسر یک انسان آزاد هستم که باید در ...

من چي بگم ؟؟!! 

موفق باشيد عزيزم خيلي هم خوبه .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتي بچتون جيغ زد هواسش رو پرت كنيد كار راحتيه خيلي راحت. من براي آموزش اينكار يه هفته ميرفتم خونه ...

این بچه ها نیاز به محبت و توجه دارن ما هم تو اشناها داریم وقتی به بچه محبت کردم اومد کنارم نشست و تا مدتی از لجبازی دست کشید. قبلش چندباری تو خونه شلوارش رو خیس کرد در عرض نیم ساعت!!!!! ساچمه رو از سطل اشغال دراورد قورت داد!! مواد توی برق لب هم سر کشید!!!!! از بقلم پایین نمی اومد رفتار و گفتار مادرش باعث پرخاشگر شدنش شده بود..

سرنوشت از دست تو
خوب جیغ بکشه میخاد چی بشه؟ توام خودتو بزن به بیخیالی جلوش اصن انگاری نمیشنوی

چون تا به حال نه نشنیده تحملش براش سخته ممکنه به خودش اسیب بزنه یا نفسش بند بیاد 

که معمولا مادرها تحمل دیدن این وضع رو ندارن و بعد از مدتی تحمل به خواستش عمل می کنن که خیلی بدتر هست

سرنوشت از دست تو
چون تا به حال نه نشنیده تحملش براش سخته ممکنه به خودش اسیب بزنه یا نفسش بند بیاد  که معمولا ما ...

آدمه دیگه ببینه حالش بد میشه دیگه جیغ نمیزنه 

بزرگ شه خوب برا اطرافیان سخت میشه ممکنه خیلی تنها بشه برا اینجور رفتارش

داداش من بدترازاینابودپس گوش کن روبچه ات ایرانزاربراش کادوبگیربگوبراتوئه پس باید مواظبش باشی داداش من قاشق پرت میکردسمت تلوزیون بابام میگفت براپسرگلم خریدم پس بایدمواظبش باشی هرکس هم میمومدخونمون میگفتن پسرماعالیه براش تلوزیون خریدیم ومواظبشه اونم ذوق میکردالان که۸ونیم سالشه آقاشده عزیزم فقط بهش محبت کننننننن فقط محبت نه لوس کردن  

عاشقی دردسری بودنمیدانستیم*حاصلش خون جگری بودنمیدانستیم*پرگرفتیم ولی باز به دام افتادیم*شرط بی بال وپری بود نمیدانستیم*یاصاحب الزمان بیادیگه طاقت نداریم*
خونم افتضاحه از بس کثیفو بهم ریخته هست یه بشقاب پلو دادم بهش بخوره...چون نمیزاره من بهش بدم یه کمشو ...

شما حتما باید به روانشناس کودک مراجعه کنیدو تست انجام بشه مشکل شناسایی بشه و طبق مشکل آموزش ببینید هم شما هم فرزندتون.

یا مشکلی در رفتار شماست که آگاهی ندارید یا مشکلی در فرزندتون، هست ،با ارایه رفتار های روزمره مشکل شما و دخترتون حل نمیشه.اگه تمایل داشتین به اینستاگرام من مراجعه کنید.

ravanshenas.shobeyri 

سلام من خودم بچه ندارم ولی فکر میکنم دلیل رفتاراش بخاطر طرز تربیت شماست 

اگه از روز اول هر چی میخواست بش نمیدادی اینجور نمیشد

الانم تا دیر نشده با یه پزشک خوب مشورت کن

موفق باشی عزیزم

خونم افتضاحه از بس کثیفو بهم ریخته هست یه بشقاب پلو دادم بهش بخوره...چون نمیزاره من بهش بدم یه کمشو ...

این موارد باید هر دو ماه تست تکامل انلاین بدن اگر تکامل عقب موند باید کارهای خاصی بشه در گوگل بزن ninitestبعد ثبت نام کن و هر دو ماه تست انلاین بده و با دکترا در تماس باش .

شما حتما باید به روانشناس کودک مراجعه کنیدو تست انجام بشه مشکل شناسایی بشه و طبق مشکل آموزش ببینید ه ...

این موارد باید هر دو ماه تست تکامل انلاین بدن اگر تکامل عقب موند باید کارهای خاصی بشه در گوگل بزن ninitestبعد ثبت نام کن و هر دو ماه تست انلاین بده و با دکترا در تماس باش .

خوب جیغ بکشه میخاد چی بشه؟ توام خودتو بزن به بیخیالی جلوش اصن انگاری نمیشنوی

این موارد باید هر دو ماه تست تکامل انلاین بدن اگر تکامل عقب مونده باید کارهای خاصی بشه در گوگل بزن ninitestبعد ثبت نام کن و هر دو ماه تست انلاین بده و با دکترا در تماس باش .