2777
2789
عنوان

روانشناسان کودک...دارم جنون میگیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 116 پست
نه روز تولدش راه افتاد سینه خیزو چهار دست و پا رو هم پنج ماهگیش رفت ..حرفامونو میفهمه بیشتراشو..تکون ...

اي جانم 😍😍😍سلامته نترس😂😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم رو خوب تربیت کردم ولی شوهرم با دلسوزی های الکی بچه رو بد عادت کرده بود هرچی می خواست بهش میداد با اینکه باهاش مقابله می کردم این شد که پسرم یاد گرفت اگه چیزی رو می خواست و محیا نبود سرش رو به زمین می کوبید

من و خانوادم خیلی تلاش کردیم تا این عادت بد از سرش وا شد

سرنوشت از دست تو
اینهمه بچه،صب تا شب پا تی وی،چیزیشون نشده!

والا بخدا.دختر من از 7 ماهگی داره تلویزیون میبینه.الانم 5 سالشه.تا خودم براش روشن نکنم نمیخاد.خیلی هم متمرکزه.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
بنظرم از ترس اینکه دور ازجون چییزی بخوره بلایی سرش بیاد خیلی محدودش کردی...البته حق داری...ولی هرچه ...

نه والا خیلی محدود نیست فقط چیزایی که خطر دار رو از چشمش دور کردم...اینم اتفاقی حین بازی دید بعد لج کرد

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
من پسرم رو خوب تربیت کردم ولی شوهرم با دلسوزی های الکی بچه رو بد عادت کرده بود هرچی می خواست بهش مید ...

منم مثه شوهرتونم😐..شوهرم بیچاره نمیزاره اما من الکی دلم میسوزه😓

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
اصولا تا ٢سال حق ١٠٠ ٪‏با كودك. يعني حتي صبح تا شب بغل بخواد بايد انجام بديد. چون داره ذهنيتش از دن ...

من هیییییییچ وقت به بچه باج نمیدم.

از همون اول خونه رو طوری چیدم که مدام به بچه نگیم دست نزن 

با عشق به کنجکاوی هاش نگاه می کردم و اصلا نگران نا مرتب شدن خونه نبودم می دونستم که داره امتحان میکنه تا یاد بگیره

قانون رو بهش یاد دادم 

سرنوشت از دست تو

عزیزم دلسوزی بیجا بعدا کار دستت میده.باور کن خودت اینجوری بارش آوردی.یه مدت روش کار کنی بهتر میشه.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

با اجازه استارتر من یه سوال دارم 

دوقلوها ی منم ۱۷ ماهشونه 

پذیرایی مون  بزرگه  و البته امن با کلی  اسباب بازی 

اتاق خواب بچه ها هم همینجور 

شوهرم آشپزخونه رو می بنده و نمی ذاره بچه ها برن  

بچه ها خودشونو میکشن  که بیان من طاقت نمیارم و با شوهرم بحث میشه 

حق با شوهرمه ؟

یادت باشه هیچ وقت دلت برای بچه نسوزه.

در کنارش بهش توجه و محبت کن.

از جیغ و دادش نترس بچه باید با یک چشم غره سر جاش بشینه و لجش رو بزاره کنار نه اینکه چیزی سمتت پرت کنه!

چون خیلی محبت زیاد در حقش کردین با گریه الکی شروع کن ببین روش تاثیر داره! 

بگو مامان دردش گرفت مامان دوستت داره

سرنوشت از دست تو

خانوما چه حوصله اي دارين! 

من به خاطر همين مسائل اصلا و ابداً حاضر نيستم بچه دار بشم. غير ممكنه بتونم تحمل كنم.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
من هیییییییچ وقت به بچه باج نمیدم. از همون اول خونه رو طوری چیدم که مدام به بچه نگیم دست نزن  ...

تا دو سال فقط بايد حس هاشو قوي كنه . تا دو سالگي دو تا ديد داره فقط پدر بد؟ پدر خوب؟ مادر بد؟ مادر خوب؟ دنياي بد؟ دنياي خوب. اين حس اگر شكل بگيره ديگه قابل تغيير نيست. دليل منفي فكر كردن يه سري آدم ها فقط همين ريشه فكريه ٢سال أوله.

اونكه خونه رو مناسب حضور بچه كرديد درسته ولي قانون ياد دادن الان زوده.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
2810