2777
2789
عنوان

روانشناسان کودک...دارم جنون میگیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 116 پست
ميشه من عكس اين خانوم كوچولو زور گو شبيه خودمو ببينم😉😅

عزیزم😁...میترسم آشنا باشه میخوای خصوصی برات بفرستم؟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه گاهی باهاش حرف میزنم انگار متوجه نمیشه بازم کاره خودشو میکنه😑

صبور باش و ادامه بده 

مغز كودك تكامل يافته نيست 

بايد كمكش كني 

مادري كردن يعني همين 

ليلي مو فرفري هستم 😌

در مقابل جیغ و دادش آرامش داشته باش و اصلا عصبی نشو سعی کن با لبخند و آرامش باهاش صحبت کنی ..پسر منم تقریبا همینجوره ..بعضی بچه ها فوق العاده لجبازن و اصلا کوتاه نمیان ولی شما پیشش یا مثلا جلوی باباش نگو این بچه لجبازه چون این برچسب میمونه روش و رو بچه تاثیر میزاره..فقط با بازی مشغولش کن تا یادش بره سر چی داشت جیغ میزد 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

تازه امسال درست شدم چون ديگه شوهر تحمل زور گفتنامو صداي بلندمو و چيز پرت كردن و شكوندنامو نداشت

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
عزیزم😁...میترسم آشنا باشه میخوای خصوصی برات بفرستم؟

خصوصي فك نكنم بشه فرستاد اگه شد بفرست دلم ميخواد ببينمش

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
نکنه اتیسم داره یا بیش فعاله😭😭😭😭😭

😐😐😐😐😐

مگه دير راه افتاد؟ مگه حرفاتونو متوجه نميشه؟؟ خودشو هي تكون ميده؟؟

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
وقت ميزاريد باهاش بازي كنيد؟؟

بله خیلی..اما خب تکراری هم شدن بازی هاش براش...امروز براش تفنگ حباب ساز گرفتم کلی خوشش اومد اما بعدش جیغ زد ظرفی که توش مایع حباب ساز بود رو میخواست منم بهش ندادم از ترس اینکه بخوره اونم لج و جیغ

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
بله خیلی..اما خب تکراری هم شدن بازی هاش براش...امروز براش تفنگ حباب ساز گرفتم کلی خوشش اومد اما بعدش ...

واي شيطون

بله خیلی..اما خب تکراری هم شدن بازی هاش براش...امروز براش تفنگ حباب ساز گرفتم کلی خوشش اومد اما بعدش ...

اصولا تا ٢سال حق ١٠٠ ٪‏با كودك.

يعني حتي صبح تا شب بغل بخواد بايد انجام بديد. چون داره ذهنيتش از دنيا شكل ميگيره

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
یه سری بچه های اینجا میگفتن تا دوسالگی بچه هر کاری دلش میخواد باید انجام بده آخه..الانم که شدیدا بد ...

این حرف درسته. اما دکتر هلاکویی هم همیشه میگه در برابر حرف زور بچه ها تحت هیچ شرایطی کوتاه نیاید. میگه به بچه هی نگید دست نزن محیط رو براش امن کنید.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
😐😐😐😐😐 مگه دير راه افتاد؟ مگه حرفاتونو متوجه نميشه؟؟ خودشو هي تكون ميده؟؟

نه روز تولدش راه افتاد سینه خیزو چهار دست و پا رو هم پنج ماهگیش رفت ..حرفامونو میفهمه بیشتراشو..تکون نه ولی خب زیاد قر میده و میرقصه🤣

بعضي از بچه ها اصطلاحا تيپ شخصيتي جنگجو دارن و هميشه ميخوان با زور چيزهاي مختلف رو به دست بيارن 

بهترين راه براي اين بچه ها طراحي بازي هايي هست كه توش مالك و صاحب چيزي بشن 

ليلي مو فرفري هستم 😌
2810