2777
2789
من خانه دارم درآمدی ندارم و یه برنامه ریزی دارم برای آخر سال حالا همه رو روی کاغذ نوشتم اون کادر های ...

عزیزم عالیه به شرطی که پول رو به ریال نگه نداری

هروقت دستت اومد تبدیل کن مثلا بریز تو طلاسی برنامه‌ات تکمیل که شد یجا برو خرید کن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانمهای گل ‌. این پست برای اون دسته از خانمهایی هست ک دنبال یک کار توی خونه هستن . دوستان من تق ...

آفرین به پشتکارت

ایشالا تا عید مغازه‌ی خودت رو بزنی😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقا اول صبح یه پیام دادم اینجا الانم اخرشب دلم خواست بیام حرف بزنم 😁❤️

یعنی اصلا نمیتونم رو حرفام که جنبه مالی دارن وایسم عین باد مسیرمو‌عوض میکنم قرار بود مبل بگیرم قرار بود وام ۲۰تومنی ویپادهمسرمکه فعال شده نگیرم بذارم سکه هازیادشه وخوردخورد پول مبل جمع کنم شونصد بارقرارامو‌عوض کردم

تا اینکه یه پیج طلافروشی که مشتری حضوریشم استوری گذاشته طلاهای نوی خوشگل و زشت ویترینش رو۴درصدبالای تابلو میده بخاطر اینکه سایزشون جورنیست! 

یه دستبند النگویی داره ۵۰ زده به سرم ۲۰ تومن وام ویپاد بگیرم ۱۵تومن اصل پول ویپادهم بذارم روش و۱۵ تومن ازهمسرم بگیرم برم بخرمش ده گرمه🥲

ولی دیگه مبل کنسله گرچه میدونم یه هفته بعدخرید طلا دیوونه میشم ومبل هم میخوام 

کلی قسط درست کردم دوتا ویپاد ویه بلو و یه قرعه سرجمع میشه۹تومن ولی کاش یه وام تپل آدم بگیره یجا قسط بده بنظرم بهتره تااینجوری وامای زیاد کوچولو آدم گیج میشه طی ماه سرتاریخای مختلف قسط بده

دوستان سلام❤️ راجع به وام ویمینو سوال کردم ظاهرأ کسی راجع بهش اطلاعی نداشت.در مورد وام لندو چطور؟ کس ...

هیچی نمیگم فقط برو تو برنامه بازار نظرات راجع به لندو رو بخون همین!

اصن سمتش نرو هرگز

خب بالاخره تونستم یکم بنشینم ‌بنویسم ✌️

طی یه حرکت انتحاری از چند ساعت پیش درحال نظافت ورسیدگی به خونه هستم 🫠

اول یخچال رو ریختم بیرون فلفل دلمه ای های طفلکی رو که دیگه داشتن از حیاط خارج میشدن یه آبی زدم وخراب هاشو جدا  کردم وخورد کردم وفرستادم برا فریز اولش سالم ‌خوشگل بودنا اما نزدیک سه هفته بود بهشون محل نزاشته بودم نمی‌دونم چرا🤦🏻‍♀️

بعد نشستم گردوهایی که نزدیک یه ماه تو سبد بودند شکستم ریختم تو ظرف شیشه ای خوشگلم گذاشتم تو یخچال برا یه هفته مون بست میشه وآماده است😍

بعد برا پسر کوچولوی دو سالمم پودر کردم نزدیک یک کاسه که تو فرنی برنجش میریزم میدم میخوره با مخلوط بادام وپسته💕

حیاطمو حسابی مرتب کردم وترشی هام  رو چیدم رو طاقچه ی حیاط وبه آب وجارو زدم تا قشنگ تر بشه بعدشم چشمم خورد به لبوهایی که نزدیک یه هفته است خریده بودم برا ترشی اونم باز گذاشتم دم دست فردا به خدمتشون برسم ‌خراب نشن یه چند تایی هم چیدم رو بخاری که کبابی بشن وبشینم بخورم گازمم حسابی سابیدم وبرق انداختم وبه ۶ کیلویی هم عصری شیر گرفته بودیم خوب جوشوندم دوکیلو گذاشتم برا نوشیدن که سه روزی کافیه برامون بقیه آش رو ماست زدم یه نکته برا ماست زدن بگم بهتون که تو مایه ماست یه مقدار کم نمک وشکر بریزید باعث میشه ماست سفت تر وخوشمزه تری به دست بیاد 👌🤤 بعدشم راستی من نون خشک ‌مواد بازیافتی رو جدا میزارم بمونه وهر دوماه یکبار میدم به نمکی وبه ۳۰۰ تومنی میشه درسته کمه ولی همینم غنیمته 😅ماه قبل به انگشتر کارتیه گرفتم ۹۰۰ سوتی ۵ تومن فکر نمیکردم بشه این ماهم بتونم چیزی بگیرم ولی در کمال شادی تا این لحظه تونستم بازهم به اندازه یک گرم طلا پس انداز کنم در کنارش یه دست کت ودامن پاییزی خوشگل ویه پالتو ویه مانتو پاییزه دوختم حاظریش نزدیک ۸ تومن در میومد ولی پارچه اش گرفتم تازه قسطی که خورد خورد بدم به چشمم نیاد شد ۲تومن ویک ونیمم خیاطم گرفت ولباسای خوشگلم آماده شد وپولمم اینطوری پس انداز شد😍❤️شب بر همه خوش تا صبح فردا🌺

برای خرید خونه حدود ۴۰۰ گرم طلا فروختم و میخوام با این پس اندازها هر چه سریعتر بخرم و بذارم سر جاشول ...

سلام خانم آقارضا خوبی عزیزم برام جالبه بدونم چقد تغییر کردی بعد چند ماه چه کردی؟؟ دوست داشتی برامون بنویس امروز تایپیک های چند ماه پیست دیدم

سلام خانم انشالله خیلی خیلی مبارکتون باشهبنظرم اگه زندگی رو فقط ب نیت پس انداز و جمع کردن در نظر بگی ...

وای چه پیام قشنگیی🥺کلی خوشحال شدم مرسی عزیزم از محبتت برای شمام بهترین آرزو هارو دارم😉🥰😍😍

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
عزیزم مبارکتون باشه .گرمی چند براتون افتاد

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم😍😊🥰🥰والا سه گرم و هشت سورت رو بهم داد شونزده میلیون و پونصد ….. دیشب که خریدم طلا گرمی چهار میلیون و پونصد و شصت بود . تقریبا چهارده میلیون باید میوفتاد برام اگه کاملا بدون اجرت میخواستم بگیرم حتی بدون سود هفت درصد و مالیات و … ولی با هشت درصد اجرت و دو درصد مالیات و اینا دو میلیون و خورده ای بیشتر گرفت تقریبا گرمی پنج و سیصد افتاد برام :))))) 

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
سلام خانم ها ببخشید کسی تا حالا از بلک فرایدی اسنپ فوت خرید کرده محصولاتشون اصله یا نه

از چه لحاظ اصل باشه؟؟

محصولات خوب و بد هر دو رو داره

بیشتر میتونی اون کارایی کا میخای بخری رو نظراتش رو بخونی که مشتری های قبلی چی گفتن 

سلام به خانومای نازنین💞امروز سه شنبه و هفته ۴۰ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۴۰۰ هزار تومن که با ۷ م ...

سلام روزتون به خیر و شادی💛

امروز سه شنبه و هفته ۴۱ از هفته ۵۲

مبلغ پس انداز ۴۱۰ هزار تومن 

با مبلغ ۸ میلیون و ۲۲۰ هزار قبل میشه: ۸ میلیون و ۶۳۰ هزار تومن 

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
از چه لحاظ اصل باشه؟؟محصولات خوب و بد هر دو رو دارهبیشتر میتونی اون کارایی کا میخای بخری رو نظراتش ر ...

کلا خرید از اسنپ قابل اعتماد هست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان