2777
2789

سلام دوستای قشنگم ایام به کام

بهم نخندید من هنوزم خوب متوجه نشدم وام‌های پیش درآمد یا حتی پشتوانه که شما برمیدارین باید یه هفته ای تسویه کنین چه سودی داره ممنون از وقتی که میذارین

مسخرم نکنید من واسه اولین بار گفتم بذار وام یه تومنیشو بردارم بعد تسویه زده یه جا یا مرحله ای..من فکر میکردم تو ۴تاقسط یعنی ماهی قسط بدی بعد کشف کردم تو اون یه ماهی که وقت داری میتونی تو ۴سری پولو پس بدی😅😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گفتم بگیرم بزارم داخل حساب تا امتیاز وام برایند زیاد بشع.ولی اگه سودش زیاده که ارزش نداره

آخه مثلاً من الان ۵تومن  بردارم  چکار کنم که سود داشته باشه هفته ی دیگه پس بدم بازپرداختش بده

واسه وام بلو ، باید صبر کنم وام اول تموم شه بعد سه ماه دوباره صبر کنم میانگین بگیره یا بلافاصله میشه ...

نه عزیزم سه ماه مهلت نمیخاد

حدودا دوهفته تا یک‌ماه بعد وام‌بعدیتون‌فعال میشه

البته به شرطی‌که با حسابتون‌کارکنید

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

سلااام🥰بعد من یه مدت نسبتا طولانی اومدم. اخرین بار دستبند و انگشتر خریدم 

اینبار دلمو زدم به دریا🤭🙈🙈

انگشتر ورساچه که چند وقت بود ارزوش رو دلم بود رو خریدم….. شونزده میلیون و نیم… سه گرم و هشت سورت🙈🙈 

راستش لحظه اخر پشیمون شدم و گفتم پارسیان بخرم… گفتم اجرت بیهوده ندم…. ولی خیلی وقت بود ارزوی ورساچه رو داشتم🥺 به نظرتون خوب خریدم؟؟  

عکسشم ببینید🥰🥰

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
ماشالا چقد به دستتون اومده😍

مرسی از ذوقت مهربووون🥰🥰🙈🙈

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
سلااام🥰بعد من یه مدت نسبتا طولانی اومدم. اخرین بار دستبند و انگشتر خریدم اینبار دلمو زدم به دریا🤭� ...

سلام خانم انشالله خیلی خیلی مبارکتون باشه

بنظرم اگه زندگی رو فقط ب نیت پس انداز و جمع کردن در نظر بگیریم خیلی زود روحمون خسته میشه

خیلی کار خوبی کردی هم پس انداز کردی هم ب ندای دلت گوش دادی

بالاخره این طلاهای شیک و اجرت بالا هم برای یکی مثل ماهاست پس برای کی داخل ویترین میزارن

گاهی آدمی یه حالی به خودش بده راه دوری نمیره

انشالله با دیدنش کلی کیف کنی و لذت ببری❤❤

یه وقت هایی ام باید روی روح وروان سرمایه گزاری کرد وشادی خرید حالا جدایی از بحث مالی😙

منم این ماه خیلی خرج کردم

چون این مدت هرچی داشتم رو قسط دادم 

بلک فرایدی هم هست کلی برا خودم خرید کردم حالا میام گزارش میدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال