2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون به خیر ،دوست عزیزی راهنمایی کردند از طلاسی خرید کردم اعتبار دی جی پی رو ،ممنونم ازشون ،فق ...

از همون پلتفرم طلاسی یعنی الان میتونید پولش رو از طلاسی برداشت بزنید 

چه مبلغ وام دی جی پی گرفتین 

چون بر 20 تومن مثل اینکه 3 تومن اولش باید بدید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام خانمهای گل ‌. این پست برای اون دسته از خانمهایی هست ک دنبال یک کار توی خونه هستن . دوستان من تقریبا ۴ ساله کلا شغلی ندارم ، اینم بگم قبلا کار میکردم دیگ ب دلایلی نرفتم سر کار . چند وقتی بود دنبال فروش یک محصول بودم ، هرچی انتخاب میکردم بعد از تحقیق منصرف میشدم . ولی کلا خودم ب عطر و چیزهای خوشبو خیلی علاقه دارم . خلاصه زد و فهمیدم شوهر دوستم مغازه عطر فروشی داره . دگ یک سری عطر ازش گرفتم ک براش بفروشم. میخوام بگم خیلی کار راحت و اسونیه . حتی پیج هم نزدم . فقط به دوسه نفر دور و برم گفتم ، ۱۶ تا شیشه عطر ازش اوردم ، فقط یکیش فروش نرفت ک بهش پس دادم. بعد ک‌افتادم تو گود خرید و فروش فهمیدم عطرها رو گرون بمن داده و اگر خودم برم عطر بخرم خیلی به صرفه تر هست. یکی دوتا مغازه فروش کلی عطر رفتم پرس و جو . عطرها از گرمی ۷ تومن بودن تا ۳۰ تومن . با یکی صحبت کردم گفت حداقل باید ۱۰۰ گرم بخای ولی ۵۰ گرم هم اوکی هست . و اینکه دوستان برای اول کار حتی دوتا رایحه هم بخرید کافیه . اول کار اگر عطر عالی نمیخریدلاقل ضعیف هم نگیرید .  ،خوب بخرید . البته اگ عطر عالی بدین دست مشتری میره براتون بازاریابی هم میکنه .عطر خوب گرمی ۱۵ تومن ۵۰ گرم میشه ۷۵۰ تومن  دوتا رایحه میشه ۱/۵ ، ۵۰۰ تومنم پول سرنگ و شیشه. شما با دوتومن سرمایه اولیه میتونید کار رو استارت بزنید . و اینکه برای انتخاب رایحه اصلا ب فروشنده اعتماد نکنید اونا میخان جنس خودشون رو بفروشن . اول کار یک  رایحه ی ملایم ، شیرین یا میوه ای بردارین و برای مردانه هم اسپورت بردارین یعنی عطرهای تند اصلا برندارین . ریسکتون به صفر میرسه . حتی آقایونی ک عطر تند یا مردانه میزنند هم عاشق رایحه شیرین یا اسپورت هستند . من تو این ده روز با هیچ سرمایه ای و با عطرهایی ک ازون بنده خدا گرفتم ک ۶۰ درصدش بنظر خودم واقعا بوی خوبی نداشت بازم ۴۰۰ تومن سود بردم . شاید مبلغ کمی باشه ولی حداقل باعث شد من پیگیر این کار باشم . فقط با یک سوپر کوچک محلی هم صحبت کردم ک عطر ببرم برام بفروشن . هنوز نخریدم ک ببرم . هنوز ب پیجو تبایغات هم نرسیده ولی فروخته شدن!! تصمیم دارم کنارش یک سری محصول متناسب دیگه مثل مام و اسپری و ماسک صورت ورقه ای و ژل بهداشتی بانوان هم بیارم . رایحه ملایم میتونید بلک اپیوم یا ایفوریا ، باکارات رژ، جنیفر بیارین . رایحه اسپورت ساسپیرو . مردانه هم اگه خاستین کرید اونتیوس .البته خودتون حتما صاحب نظرید من مثال زدم اگ کلا اشنا نیستید اینا کم ریسک و همه پسند هستند .برای برند هم میتونید برید چند تا مغازه بپرسید . اون برندی که من فروختم S.F.A بود . هر مغازه با یک برند کار میکنه . میتونید تحقیق کنید بسته به بودجه و اپشنهای خودتون یک برند رو انتخاب کنید . حاشیه سود بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد هست بسته به کیفیت عطر . راستی اون مغازه هایی ک عطر کلی دارند ادوکلن هم دارند کلی ک عطر بردارید اونا رو هم ارزون میدن تعداد. بمن گفت ادوکلن دونه ۸۰ میدم بهت فروش از ۱۵۰ تا ۲۵۰ تومن هستش . 

خلاصه اینم از تجربه من . لباس برای فروش خانگی یا آنلاین شاپ  هم رفتم پرسیدم ،، لباس های تولیدی با کیفیت ایرانی یا وارداتی به شدت گرون بودن و حاشیه سود کمتری دارند و خواب پول رو هم باید حساب کرد .

لاین ناخن و مژه هم رفتم دیدم ولی زحمت زیاد داره . برای جوونا خوبه . و بازار اشباعه جذب مشتری سخته . کلی باید مدل رایگان و نیم بها بزنی تا مشتری جمع بشه . 

ماشالاشون باشه خانمهایی ک کار فیزیکی میکنن ولی من با تجربه چند تاشغلی ک داشتم خرید و فروش از همه راحتتره . البته من دیسک کمر و ارتروز و اینا دارم ،، 

امیدوارم پستم کمکی کنه به دوستان . 

در راستای تاپیک هم اون سیصد تومن سود رو گذاشتم رو پس اندازم شد ۱۱/۵ رفتم یک انگشتر مستعمل خریدم.

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

دوستان سلام❤️ 

راجع به وام ویمینو سوال کردم ظاهرأ کسی راجع بهش اطلاعی نداشت.

در مورد وام لندو چطور؟ کسی هست تا حالا این وامو گرفته باشه؟ تو سرچ نی نی سایت که دوستان ناراضی بودند ولی برای سال های قبله ، نمیدونم الان چجوریه آیا ارزش داره یانه؟ و اصلأ کلأ چجور وامیه؟ 

ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارند جواب بدند🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
مرسی عزیزمعجیبه برای من اینجوریه،شاید چون تا حالا باهاش خریدوفروشی انجام ندادمه

آره منم رو گوشی اندرویدم دیدم نداشت اون گزینه رو شایدم من پیدا نکردم 

اون اسکرین شاتی که فرستادم از نسخه تحت وب طلاسیه می‌خواین اونم چک کنید 

از همون پلتفرم طلاسی یعنی الان میتونید پولش رو از طلاسی برداشت بزنید چه مبلغ وام دی جی پی گرفتین چون ...

اعتبار دو میلیونی بود،بله از طلاسی خرید زدم عزیزی زحمت کشیدن پستهای بالاتر با عکس نشون دادن میتونید ببینید 

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وقف مرادتون باشه🌹من دیشب مامانم پول تو جیبی مو داد که 850 ...

سلام عزیزم بهترین کار ممکن رو انجام دادین آفرین

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام پسرم هوس ژامبون کرد ما کم میخوریم ماهی یه بارهمسرم همیشه از سوپری میخره ده تاورق دویست میشهرفتم ...

بگم بهت میتونی خودت ژامبون درست کنی منو میزنی ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
مرسی عزیزمعجیبه برای من اینجوریه،شاید چون تا حالا باهاش خریدوفروشی انجام ندادمه

ببین عزیزم باید وارد دی جی پی بشید وطلاسی رو از دی جی پی پیدا کنید ،وگرنه داخل پلتفرم طلاسی خرید اعتباری دی جی پی نیست ،نمیدونم متوجه شدید یا گیجتون کردم با این توضیح دادنم

قیمت 1450 برای دو تا محصول خارجی شوخیه چقد عالی میشه اگه بشه اصل خرید اما مناسب مغازه های ایران دولا ...

دقیقا عزیزم من بزرگترین مدیریت مخارجی که میکنم همینه جنس خارجی میگیرم که چند سال ازش استفاده کنم

هرچند که الان برندهای ایران الکی گرون هستند

مثلا چرم مشهد دیگه کیف زیر ٨ تومن نداده خب من این ٨ تومن رو میدم پیر گاردین میگیرم یا یکم میذارم روش مایکل کورس میگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سایز کفش چجور مطمئن میشید اگه اندازتونه کوچیک یا بزرگ نمیشه؟ وزن کفش معمولا چقدره؟

عزیزم هرچی که بخوای بخری جدول سایز بندی داره من پام ۴٠ هست میشه ۶.۵ به سایز انگلیس

کفش اصولا وزنش بالاتر از لباس و لوازم بهداشتی هست یکی بدون جعبه برات بفرستن کلی از وزن کم میشه

من هنوز کفش رو نگرفتم بدونم باربری چقدر میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال