2777
2789
سلام دوست عزیز.واسه نواد بهداشتی چکار میکنین مثل شامپو مو و بدن و مایع لباسشوئی.....‌قبلن خارجی میخر ...

آره عزیزم خیلی گرون شده واقعا سنگین هم هست

من موهام کراتینه باید بدون سولفات بزنم از آرایشگاه که پرسیدم گفت اگه ایرانی بخوای بزنی شامپو بچه فیروز خوبه

اما شامپو هد اند شولدر یه مدل ١ در ٣ داره اونم عالیه  

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
میشه منو راهنمایی کنی چجوری خرید میکنی از کدوم سایت و اینکه ب دلار پرداخت میکنید شما برای ارسال ب ای ...

سلام عزیزم 

من از تیتیش بریتیش خرید میکنم از انگلیس

هم اینستاگرام هست هم تلگرام titish_ad به این آیدی تلگرام پیام بدین گروه ادتون کنن

محصولات قیمتش به پوند هست شما الان از یه محصول خوشت میاد اعلام می‌کنی بهت پیام میدن مبلغ رو با قیمت روز به ریال میگن الان پوند ١٠۵ تومنه مثلا شما خریدت ٧ پوند شده به قیمت روز میکن کارت به کارت می‌کنی

جنس که رسید ایران روی وزنه میذارن وزن رو براتون می‌فرستن مبلغ باربری رو پرداخت می‌کنین می‌فرستن براتون

باربری هم هر کیلو دو تومن هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم ها ببخشید کسی تا حالا از بلک فرایدی اسنپ فوت خرید کرده محصولاتشون اصله یا نه

اسنپ فود رو نمیدونم ولی اسنپ‌پی رو اتفاقا الان دیدم خیلی قیمتاشو مفت زده یعنی واقعیه؟ بنظر کیک میاد😄

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

سلام خانمهای تلاشگر 

اومدم یکم انرژی بدم بهتون هرجند تنبلیم میشد چندروز هی میخام بیام بنویسم تنبلیم میومد😉

در راستای افزایش درامد یه ساله میخاستم یه کارایی بکنم یه حرکتی بزنم ولی فرصت نمیشد، همین طور که بعضی دوستان درجریانند من لباس بچه گانه میفروشم، اومدم حساب کتاب کردم پارچه هایی که قیمت مناسب بود و برام میصرفه خریدم، با یه سری هودی شلوار نوزادی دوختم و ارزونتر از حاضری های بازار، کنار جنسهام فروختم، فعلا دو دست از چهار دست رو فروختم 

و با یک متر پارچه ی ۱۵۰تومنی شش تا ساپورت گرم از شش ماهه تا پنج ساله دوختم. دونه ای هشتاد نود بفروشم  با پولش میشه دوباره سه متر پارچه بگیرم، روز های شنبه یک شنبه که بازار نمیرم میشینم خیاطی میکنم، انشالاه که برام سوداور باشه و فروش بره.

محتاج دعای دوستانم، برای همه تون ارزوس سلامتی و برکت و موفقیت دارم.  

سلام روز بخیر

من سامانه ویپادم رمز ورود نداشت اومدم از قسمت امنیت رمز بزارم دیشب متاسفانه رفت برای احراز هویت با چهره از دیشب بالای 60 بار تست کردم دائما میزنه به دلیل عدم دریافت حد نصاب کافی رمز عبور تغییر نمیکنه

من اصلا اولش رمز نداشتم

الان کلا برنامه من غیر فعال هست

انقدر حرصم گرفته از دست این برنامه مسخرشون اندازه نداره خسته شدم انقدر فیلم گرفتم فرستادم

کسی نمیدونه باید چکار کنم

پشتیبانی هم فقط میگه فیلم رو درست بگیر دیگه نمیدونم چکار کنم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید