2777
2789
یه وقت هایی ام باید روی روح وروان سرمایه گزاری کرد وشادی خرید حالا جدایی از بحث مالی😙

منم این ماه خیلی خرج کردم

چون این مدت هرچی داشتم رو قسط دادم 

بلک فرایدی هم هست کلی برا خودم خرید کردم حالا میام گزارش میدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این ماه خیلی خرج کردمچون این مدت هرچی داشتم رو قسط دادم بلک فرایدی هم هست کلی برا خودم خرید کردم ...

زودتر بگوووو چیا خریدی ما هم ایده بگیریم🌺💕

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
زودتر بگوووو چیا خریدی ما هم ایده بگیریم🌺💕

عزیزم من سالی یکبار خرید اصلیم رو میذارم تو بلک فرایدی میخرم

با پول محصول ایرانی محصول با کیفیت میگیرم

چیزهایی که الان گرفتم ویتامین میترال

قرص امگا تری

چند تا تینت و رژ لب

روتین پوستی

کتونی

و لباس

اینارو مارک‌های مطرح گرفتم اما با تخفیف‌های خوب

مثلا من رژگونه دیور خریدم قیمت عادیش به پول ما تقریبا ۵ تومنه من ١ تومن خریدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم من سالی یکبار خرید اصلیم رو میذارم تو بلک فرایدی میخرمبا پول محصول ایرانی محصول با کیفیت میگیر ...

عزیزم مبارکه ایشالا به خوشی از خریدات استفاده کنی اگر امکان داره میشه محبت کنید مارک کتونی چیه از بلک فرایدی دی ج خریدید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
من نمی دونم پستای ما نامرییه،کسی جواب نمیده

سلام عزیزم برای نقد کردن اعتبار دی.جی پی میتونی بری تو برنامه طلاسی قسمت خرید اعتباری مبلغ ۲.۰۰۰.۰۰۰ رو وارد‌ کنی بعد موقع پرداخت،پرداخت اعتباری دی.جی پی رو انتخاب کنی بعدش امااا خب یه مبلغی هم موقع خرید هم موقع فروش کم میشه نمیتونی ۲ تومن رو کامل داشته باشی عزیزم مگه اینکه صبر کنی طلا بره بالا بعد فروش بزنی 

من ۲۰ تومنی پلکانی رو برداشته بودم مامان سبحان عزیز که میخاستم تمدیدش کنم تو ۸ قسطالان پرداخت نکردم ...

عزیزم ویپاد رو به روز رسانی کنید احتمالا درست بشه و اینکه شاید هم به خاطر این باشه که از تاریخ قسط گذشته .

و مگه وام پشتوانه رو میشه در ۸ قسط پرداخت کرد ؟

تا اونجا که من میدونم ۶ قسط بیشتر نیست .

عزیزم ویپاد رو به روز رسانی کنید احتمالا درست بشه و اینکه شاید هم به خاطر این باشه که از تاریخ قسط گ ...

عزیزم یسوال وام پشتوانه مچکه مثلاً میزنه ۴مرحله ای یعنی تو اون یه ماه میتونیم تو ۴سری قسطشو بدیم؟