2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۷تومن راهی طلا فروشی شدیم.همیشه طلا بدون اجرت با سود ۵ درصد می‌خریدم.برای اولین بار گفتم طلا شکست ...

سلام دوست من خوبی چقد تونستی به هدفت نزدیک بشی خوشحال میشم برامون بگی واینکه شاغلی یا خانه دار؟؟

تیبا هم ماشین کم خرج و کم مصرفیه ، برا خانوما هم جمع و جور و قشنگه ، زیاد فکرش رو نکن هر کدوم به دلت ...

ممنونم عزیزجان 

خودمم رنگین کمان و آسمان و بهشت را دوست دارم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام روز بخیرمن سامانه ویپادم رمز ورود نداشت اومدم از قسمت امنیت رمز بزارم دیشب متاسفانه رفت برای اح ...

عزیز برای همسرم من هم این جوری شده به پشتیبانی زنگ زدم گفت از نسخه وب وارد شد الان از وب داخل برنامه میشم ولی اپیکیشن ویپاد نمیشه هرچی فیلم فرستادیم نشد شماهم از وب ویپاد وارد شو

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیز برای همسرم من هم این جوری شده به پشتیبانی زنگ زدم گفت از نسخه وب وارد شد الان از وب داخل برنامه ...

مرسی عزیزم نسخه وب مثل اپلیکیشن نیست خیلی چیزا رو نشون نمیده منم زنگ زدم دوباره مشکلمو ثبت کرد حالا باز امتحان میکنم خیلی ناراحتم بهش عادت داشتم سریع کار انجام میدادم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
مرسی عزیزمعجیبه برای من اینجوریه،شاید چون تا حالا باهاش خریدوفروشی انجام ندادمه

سلام دوست عزیز.واسه منم همچین صفحه ای میاد.اون صفحه که واسه اون عزیز اوند نیست بالاش نوشته امکانات

سلام عزیزم یه سوال داشتم ابرسان سیمپلو‌‌ واسه دور چشم هم میشه استفاده کرد؟

نه عزیزم 

شما مقداری که میخواین رو بریزین کف دست

دست‌ها رو بهم مالش بدین تا کرم پخش بده بعد به صورت ضربه‌ای به صورت بزنین و بردارین اصلا پوست کشیده نشده

اینجوری زیر چشم کرم میخوره پوست کرم رو می‌کشه بالا به سمت چشم‌ها

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دخترا من حدودا تیر ماه بود عکس گذاشتم که النگو خریده بودم پنجاه تومن 

ی شصت تومن دیگ دستم اومد اونا به باد دادم 

ولی الان هم ی تک پوش خریدم صد تومن 

ولی خب از لحاظ پول نقدی خاااالیییییی شدمممم. 😥