2777
2789
عزیزم بستگی داره چه قدر بمونه .۱۰۰ میلیون اگر داخل طرح مهربانی ۴ ماه بمونه ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱ ...

سلام عزیزم چند بار تلاش کردم تگتون کنم نشد

یه راهنمایی میخواستم

مامانم صد میلیون پول داره میخواد یکساله سپرده کنه و ماهانه سود بگیره واینکه امکانش هست زودتر از یک سال به این پول نیاز پیدا کنه

حالا با این شرایط به نظرتون کدوم بانک سپرده کنه و اینکه میدونین چقد سود ماهانه تعلق میگیره؟؟

ممنون 

دوستان من دارم یک مهارتی رو خودم یاد می گیرم من براش هر روز تقریبا یک ساعت وقت می‌ذارم تو گوگل و هوش ...

هوش مصنوعی رو من متوجه نمیشم چطور باید سرچ کنیم من تا به حال استفاده نکردم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه هااااااا @masumehjoon‍ @کاربرقدیمی،اماجدید‍ @عشقم_محمدم‍ @مستانه7‍ و باقی دوستان میدونم ج ...

آبی جااااننن خداروهزارمرتبه شکرررررررر انقدررررر خوشحال شدمممم براتتتتتت مبارک باشهههه😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام عزیزم چند بار تلاش کردم تگتون کنم نشدیه راهنمایی میخواستممامانم صد میلیون پول داره میخواد یکسال ...

سلام عزیزم.من سوالتونو دیدم و چون میتونستم راهنماییتون کنم نظرمو میگم.بهترین جا برای سپرده پولی ک هرلحظه ممکنه لازمتون بشه کارگزاری مفیده.باید سجام ثبت نام کنید کد بودرسی بگیرید بعد تو کارگزاری مفید ثبت نام کنیدو پولتونو واریز کنید اونجا.دیگه ماهانه سودتون میاد رو پولتون و هرلحظه هم میتونید پولتونو برگشت بزنید ولی معادل همون سود سالانه میریزه براتون و حتی یک هفته رو هم حساب میکنه

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
2805
سلام عزیزم چند بار تلاش کردم تگتون کنم نشدیه راهنمایی میخواستممامانم صد میلیون پول داره میخواد یکسال ...

سلام عزیزم صندوق های بورسی سودشون از بانک ها بیشتر هست و تقریبا برای ۱۰۰ میلیون ماهیانه ۲ میلیون و ۵۰۰ سود میدن و پول رو هم هر وقت بخوان بدون ضرر میتونید بردارید .

ولی خوب اگر باز میخوان بانک باشه حتما بانک پارسیان رو من میدونم طرحی داره فکر میکنم سودش ماهیانه برای ۱۰۰ میلیون حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون تومان بشه و بعد از یک ماه دیگه هر وقت خواستید میتونید پولتون رو بدون ضرر بردارید .

بانک های دیگه رو شرایط جدیدشون رو نمیدونم . 

سلام بچه هااااااا @masumehjoon‍ @کاربرقدیمی،اماجدید‍ @عشقم_محمدم‍ @مستانه7‍ و باقی دوستان میدونم ج ...

سلام عزیزم مبارکت باشه میدونستم که توهم دراخر خیر بارداری تو میدی، برای تو و آگرین و جیران و شکلاتی وچندتا دوست دیگه سر سفره علی اصغر دعاکردم ونیت کردم سال دیگه اگه حاجت گرفتن هر کدوم از دوست واشناها نذرمو ادا کنم .

شمام التماس دعا دارم ازت فقط گلم.

خیلی از کاربرای عزیزی هستند که خیلی با فرهنگ کار درست شاغل مودب و با شخصیت هستند و اوضاع زندگیشون هم ...

حق ترین و کامل ترین پست راجع به فرزندآوری ❤️ 

قرار نیست کسی که چند فرزند داره در فقر و فلاکت و بی فرهنگی بچه هاش رو بزرگ کنه ، هر بچه روزی خودش رو داره و مادر و پدری که میتونه یک فرزند رو به بهترین شکل تربیت کنند حتمأ از پس چند فرزند بر میان ❤️ 

عزیزان پدربزرگ همسر من 12 تا فرزند داشت و واقعأ یکی از یکی آقا تر و خانوم تر و باشخصیت تر ، شغلش کشاورزی بود و به لطف فرزندان عزیزش رزق و روزیش فراوان ، تمامشون تو مدارج بالای علمی و شغلی و حتی تو وزارت خانه ، واقعأ مقام و منصب این عزیزان آرزوی خیلیاست که به لطف خدا بدون پارتی به معنای واقعی آقازاده ان❤️ من عاشق نظم و آداب اجتماعی این خانواده ام ، یک خانواده روستایی که با وجودی که تمام بچه ها الان مولتی میلیاردرن ولی خاکی و بااصالت😍 ، عاشق اینم که هر وقت بتونم چند تا خانواده رو مهمون کنم 😍، چون ماشاالله زیادن نمیشه باهم دعوتشون کرد خونه جا نداره ، من تو عمرم ندیدم تو این خونه کسی به همدیگه بی احترامی کنه یا با صدای بلند باهم صحبت کنند ، خداشاهده هرگز یک نفر سر یک بچه داد نمیزنه یا دعواش نمیکنه ، در حالی که خودتون حساب کنید هر کدوم دوتا بچه دارند و وقتی پیش هم هستند چقدر نوه و نتیجه میشه ، واقعأ این خانواده الگو هستند از هر لحاظ ، تمام بچه ها مرتب به پدرومادر سر میزنند که متأسفانه دوساله پدربزرگ عزیز رو از دست دادیم و اتفاقأ امروز سالگردشون بود ، هر کی دوست داشت برای شادی روح این مرد بزرگوار یه صلوات بفرسته❤️ کل خانواده به احترام پدربزرگ هر لحظه که وارد میشد، پا میشدند و پسرها همیشه پیش پدر روی زانو مینشستند 😍 ترسی از پدر وجود نداشت ها ، فقط پدر عزیز بود و عزت داشت😍 تو عمرش نه صداش بلند شد و نه حرف نابجایی از دهنش خارج شد ، هر چی از ادب و متانت و کمالات این پدربزرگ بگم بازم نمیتونم توصیفش کنم ، دو ساله هر هفته سر مزارشم ، به لطف خدا عمر طولانی هم کرد ولی بازم نبودش سخته ، اسطوره ی ایمان و صبر و ادب و کمالات بود ، پیرمرد روستایی که از خیلی از متمدن های امروزی هزاران پله جلوتر بود❤️

این مورد رو برا دوستانی نوشتم که چند تا فرزند رو ننگ و عار میدونند و مثال های نامناسب میزنند ، خدا خودش شاهده یکی از  بهترین و قشنگ ترین خاطرات طول عمرم بودن کنار پدربزرگ و مادربزرگ همسرم و فرزندان عزیزش بوده ، آدم کنارشون رشد میکنه و زندگی با وجودشون خیلی خیلی قشنگ تره ، بهترین و قشنگ ترین لحظات عاطفی رو میشه باهاشون داشت ، انقدر مهربون و باشخصیت هستند که انگار خواهر و برادر تنی آدم هستند😍 

البته من خودم تک فرزند دارم و به لطف خدا همیشه مورد سرزنش اطرافیان هستم😄😄 

در آخر میخوام بگم که هم با 12تا فرزند و هم با 1 فرزند زندگی میگذره و هر کی هر تصمیمی میگیره باید پای تصمیمش بایسته و محکم و با توکل به خدا ادامه بده ، ولی به نظرم من و همسرم تصمیم خودخواهانه ای برای تک فرزندی گرفتیم 🤕و واقعأ داشتن خواهر و برادر نعمته😍  ولی خوب این تصمیم هردوی ما بوده و پاش وایستادیم ، چه درست چه غلط🌹 ولی این دلیل نمیشه که من با عقل و تصمیم خودم به دیگران امر و نهی کنم ، هر خانه ای قبله ی خودش رو داره و فرمانروا و ملکه و امپراطوری خودش رو که تصمیم گیری اول و آخر درباره تعداد شاهزادگان بر عهده ملکه و امپراطوره👩‍❤️‍💋‍👨 

عزیزان درسته اینجا بیشتر جنبه تاپیک پس انداز داره ولی اینا هم نکات مهم زندگی هستند که اگه با احترام و با دلیل و مثال گفته بشه شاید به خیلی از دوستان در تصمیم گیریشون کمک بشه❤️ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم ، نه نیازی نیست دوباره تمدید کنید همون یک بار کافی هست . ❤❤❤

عزیزم مگه اینجا نباید گزینه پرداخت اعتباری فعال باشه الان برام ؟ 🥲 چطوری باید استفاده کنم از اون مبلغ اعتبار پس 🤔

مرسی که همیشه به سوالات من جواب میدین 🫣

سلام عزیزم من هر روز دوازده ساعت کار می‌کنمدقیق بگم به این صورت هست کهروزهای زوج از ساعت ٧ صبح تا ۵ ...

ممنون عزیزم، انشالله همیشه موفق باشی 

چقدر ادم انگیزه میگیره از خانمهایی امثال شما

جرات نمیخواد هممون ازمون و خطا داشتیم عزیزم مثلا من خودم سالها پیش ۲۷ گرم طلا دادم براب تعویض ۲۴ گرم ...

بعضی وقت ها قسمت های داخلی طلای دست دوم یه چیز قرمز مثل زنگ زدگی هست اون چیز خاصی هست؟چندین بار دیدم الان برام سوال شد

سلام سلام صبح زیبای آذر ماهیتون بخیروخوشی..

دوستان عزیزم دوستان گلم لطفالطفاجوتاپیک رو به قبلترش برگردونید...باگفتن برنامه هاتون...خریداتون...صرفه جویی هاتون..

گزارش‌های جانانه تون...

خب بگم خودم ازابان ماهی که گذشت..

ماه بسیارپرخرج که البته چکی که داشتیم سنگینش کرده بود..

ولی خب بالاخره گدشت..

اقساط پرداخت شوچک هم پاس شد..ودراخرماه یه بار خوب برای همسرم خورد که خداروصدهزارمرتبه شکرررر میتونه اقساط اول ماهمونوپوشش بده ولی من حیفم میادکل پول بره برای قسط وبدهی. چون مسیرش بسیارطولانی بود میگم حداقل یه مقدارش روبزارم کنار..

برنامه ریزی این ماه....

پرداخت اقساط

خریدچندتیکه وسیله جزئی برای خونه مثل دمپایی حمام.دستمال برای خشک کردن ظرفها..خودمم دوسه تیکه لباس جزئی خریددارم.‌

یه باکس برای خریدعمده درنظرگرفتم روزی ۲۰میریزم داخلش بیشترازاین نمیتونم چون قسطامون زیاده..

دخترم اردومیخوابره که ۶۰۰کرایه میگیرن ..غذابایدهرکسی خودش درست کنه...البته همسرم میگه خودتم برو حواست به دخترمون باشه ولی من میگم دخترم تنهابره چون ماشالله دیگه بزرگ شده داره۱۱سالش میشه...و...

البته باید بنشینم باهمسرم صحبت کنم بعدتصمیم نهایی روبگیرم..

دوتکه پارچه خریدم برای آموزش شلوار یکیشوبه کمک مربی برش زدیم ودوخت میزنیم یکیشوخودم میخوام تنهایی انجامبدم ترسم بریزه انشاله...یه پارچه دامنی هم خریدم اونم خودم میخوام تنهایی بدوزم انشاله به امیدخداموفق میشم..

بعددد یه قرعه ۲۵۰۰رودیشب واریزکردم.. اولین قسط تارا روهم واریزکردم..یه قسط ۲۵۰تومنی هم مونده...اونم ماه بعدانشاله پرداخت کنم احتمالا ۱تومن اعتباربهم بده.

که باپولی که این ماه برای خریدعمده میزارم کنارباهم میرم خرید اینجوری بهتره...

بعدجونم بگه براتون..

یه حساب جداهم دارم که تیکه تیکه دارم جمع میکنم که موجودیش رو حالایابه۱۰تومن یا۲۰تومن برسونم خیالم راحت میشه..بعددوباره انشاله اگرقسطهااجازه بدن طلامیخرم..

چندتیکه هم مربیم برام لوازم خیاطی خریده حدود۵۰۰تومنی میشه اونم بایدپولشوبدم ..

راستی پارچه ای که داده بودم خیاط برام مانتوکتی وشلواربرای عیدبدوزه روازخیاطم گرفتم تابه امیدخداخودم بدوزم..

این ماه باید مرغ بخرم گوشت خورشتی میخوایم ...

ماه پیش یه کیسه برنج ۱۰کیلویی خریدم نصف مبلغش رو دادم نصفش مونده اونم چندروزه بدم وبرم یکی دیگه بیارم اینجوری تهش درنمیادبرکت دارمیشه..

مواد شوینده هم فعلا دارم احتمالا تااخرماه یه تایدویه مایع ظرفشویی بخرم ...روغن هم دوتامایع بزرگ دارم سعی دارم تا اخرماه برسونم بعد توخریدعمده میخرم دوباره..

واینکه تاپنجم باید۱۰تومن قسط بدیم که خداروشکرحدودیش جوره..

خیلی دوستدارم یه تیکه طلابخرم سعیمومیکنم البته اولویت اولم پرکردن کارت پس انداز نقدیه..

خب اول صبحی پرحرفی کردم ببخشیدعزیزان...منتظرگزارشهای پربارشماعزیزان هستم🥰🥰😉

من از این به بعد دیگه پیامی تو تاپیک نمیزارم.چرا چون تا میای حرف بزنی دوتا آگاهی بدی دوتا آگاهی کسب ...

پیام های شما همیشه خوب و مرتبط بوده عزیزم 

ولی این چند روز آخر چند تا از کاربر های جدید یا شاید مهمان 

واقعا جو تاپیک و بهم ریختن 

به نظرم تو این موارد بهترین راه اینه حتی اگه بحث خوبی باشه 

باهاشون همراه نشیم 

کاربرهای قدیم جو تاپیک و میدونن چیه اگه بحث غیر مرتبطی هم باشه در انتها تاثیر داره روی تصمیمات اقتصادی ما 

ولی متاسفانه یکسری ها بسیار بی ادب هستند 

2810