2777
2789
سلام عزیزم لطف داری به من😍😍😍😍عزیزم من سحرم ٣٢ سالمهمن هم باشگاه کار میکنم هم حسابدارمهم توی فروش ...

ماشالله به انرژی و انگیزتون

میشه بگین ساعت کاریتون ا، چندتا چندتا کحاست

جقدر تایم استراحت و خواب شبانه است؟ 

یکم کامل بگید تا بلکه ماهم انکیزه بگیریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از این به بعد دیگه پیامی تو تاپیک نمیزارم.چرا چون تا میای حرف بزنی دوتا آگاهی بدی دوتا آگاهی کسب ...

عزیزم بهتره خیلی زود گارد نگیریدو بهتون برنخوره.. من منظورم اون پست بلند بالایی که فرستادید نبود یک پست دیگه در مورد فرزند دوم و سوم بود که یک بحث جدا از تاپیک بود و من هم نگفتم پستی نزارید گفتم لطفا دورهمی در این مورد صحبت کنید و از نظرات هم استفاده کنید بهتره برید از اول نگاه کنید میتونید ببینید که جو تاپیک کاملا بهم ریخته اگر خود رویای عزیزهم میبود ب همه ی عزیزان اخطار میداد همه ی ما موظفیم که مراقب وقتی که دیگران میزارن برای خوندن تاپیک باشیم 

عرضم به خدمتتون که بله ب موضوع تاپیک مربوط بود اگر اندکی تفکر داشته باشید زمانی من پست گذاشتم که حالم کاملا خوب بود فقط خاستم خیلی از عزیزان آگاه باشند و بخاطر حرف دیگران خودشون رو بهم نریزن و ذهنشون رو مختل نکنن که فردا روز ب یک سری مریضی ها مبتلا بشن که چای پشیمانی باقی نمونه مهمترین سرمایه ی هر انسان سلامتی و آرامششه بهترین پس انداز هر انسان افکارات خوب و مثبته 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه

میشه برای هر کدومتون مقدور هست بگید چند درصد از درامدتون رو پس انداز میکنید؟ و چند درصدش رو قسط و وام میدین؟

میخوام ببینم خودم کجای کارم، یه جورایی  دنبال  معیار و میانگین میگردم

2805
عزیزم چقد کیف کردم از حرفات سلامت باشی

زنده باشی به خوشی❤️اینجا باعث شد حرف هایی که باعث پیشرفت ‌حال  خوب میشه زده بشه ومنم حقیقتا با خوندن یه سری تجربیات دوستان کیفور میشم 

ماشالله به انرژی و انگیزتونمیشه بگین ساعت کاریتون ا، چندتا چندتا کحاستجقدر تایم استراحت و خواب شبانه ...

سلام عزیزم من هر روز دوازده ساعت کار می‌کنم

دقیق بگم به این صورت هست که

روزهای زوج از ساعت ٧ صبح تا ۵ بعدازظهر باشگاه هستم از ۵ تا ٩ شب مراقب خواهرزاده‌ام هستم

روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ٨ تا ١ فروشگاهم که هم فروش دارم و هم کارهای حسابداری روز رو انجام میدم

از ٢ تا ٩ شب هم کلاس حسابداری میرم

روزهای پنجشنبه از ٨ تا ٨ شب فروشگاهم برای فروش و حسابداری

جمعه‌ها هم خونه هستم

کلا آدم فعالی هستم نمیتونم بیکار بمونم حتی من از وقت‌های مرده هم استفاده میکنم مثلا زمان‌هایی که دارم رانندگی میکنم که برسم سرکار اصولاً کتاب صوتی یا پادکست گوش میکنم

موقع ناهار خوردن و وقت‌های استراحت در سرکار کتاب میخونم 

شب‌ها نیم ساعت تا یکساعت زمان میذارم خونه رو مرتب می‌کنم و برای روز بعدم غذا درست میکنم چون اصولا غذاهای رژیمی میخورم وقت کمی میگیره

جمعه‌ها هم به کارهای عقب مونده میرسم یا بیرون میرم

خوابم کلا کمه نهایت در روز ۵ یا ۶ ساعت می‌خوابم که برای من کافیه

برای اینکه سرحال بمونم هم قهوه می‌خوردم و هر روز چند مدل ویتامین میخورم که هیچوقت کمبود ویتامین نگرفتم پوست و موهام هم خیلی خوب شدن

این روتین کلی هست که حالا ممکنه یوقت‌هایی تغییر بکنه مثلا بین کلاس باشگاه تایم خالی باشه که خب به کارهای شخصیم میرسم مثلا ترمیم ناخن همچین چیزهایی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
هرکسی تو زندگیش اولویت هایی داره، مثل ماشین خونه بچه تحصیلات شاغل بودن سفرکردن و انواع و اقسام چیزای ...

عزیزم درکش سخت نیست، حالا کسی مشکل داره یا بچه دار نمیشه و اینکه واقعا توانایی نداره یک بحث جداگانه است، و مطمئنا خداوند برای اون شخص جبران می کنه و همون تک فرزند رو به شرط تلاش پدر و مادر بهترین می کنه 

اما اینکه ما خودمون انتخاب تک فرزندی رو داشته باشیم تصمیمی هست که باید خیلی عمیق تر بهش توجه کنیم

تک فرزندی خیلی سخت تر از دو فرزند هست تمام فکر و ذهن مادر میشه  تک فرزندش و خیلی از لذت ها رو از خودش و حتی اون تک فرزند می گیره لذت رها بودن از توجه بیش از حد، از وابستگی شدید پدر و مادر به فرزند از برآورده کردن آرزوهای والد توسط یه نفر و هزاران مسئله ی دیگه، لذت داشتن کسی که باهاش رشد می کنه وارد روابط هم سن و سال خودش میشه کسی که هم خونش هست و همیشه باید باهاش سازگار شدن رو یاد بگیره تاب آوریش بیشتر بشه و خیلی وقت ها دیدید پدر و مادر که ناراحت میشن از هم، خواهر و برادرای کوچولو خیلی با هم خوب میشن همو بغل می کنن و به هم آرامش میدن و نکته ی بعدی اینکه تو آینده هم روابط بلند مدت تر و بهتری رو خواهند داشت 

وقتی از دید بچه به این موضوع نگاه کنی خیلی زود فرزند دوم رو میاری ولی اگر از دید خودمون نگاه کنیم خیلی مردد میشیم

خیلی از کاربرای عزیزی هستند که خیلی با فرهنگ کار درست شاغل مودب و با شخصیت هستند و اوضاع زندگیشون هم رو به راه و سه تا بچه دارن، و برای آینده ی خودشون بچه های عزیزی تربیت کردن که یک به یک در میزنن و به پدر و مادرشون سر میزنن، اینکه یک شخصی اینطور توهین می کنه واقعا زشت و زننده است

کاربرای عزیز و کاردرست و بسیار با فرهنگ و با شخصیتی و عزیزی هم داریم که تک فرزند دارن شک ندارم که تک فرزندهای اونها هم براشون چند تا نوه میارن و دورشون شلوغ میشه 

ولی خودم توصیه می کنم به داشتن بیش از یک فرزند اما خداوند خیر و صلاح همه ی ما رو بیشتر میدونه

ان شالله هر چی خیره برای همه پیش بیاد

2810