2777
2789
عزیزم همین طرح مهربانی و اعتباری بانک ملی رو میشه با شغل آزاد هم گرفت فقط باید پول سپرده کنید و کلا ...

من صد ملیون دارم اگه صدملیونو بذارم چقد بهم میده

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
من هم چند روز به بچه دوم خیلی فکر می کنم ولی خیلی مسائل دارم که باید حل بشه پسرم که به دنیا اومد ماد ...

بچه دوم بیار ۳ هم بیار قول میدم اینده بگی کاش بیشتر داشتم اصلا یادت نره

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولتو بزار بانک مهرایران سود خیلی کم ما۴۰تومن وام گرفتیم ۴۲ تومن پس دادیم

ولی بانک ملت ۵۰تومن گرفتیم نزدیک ۸۰میلیون باید پس بدیم

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

وااااات .ما هیچ یدونه رو هم نمیخایم بیاریم . ۳ تاااا

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
2805

عزیزم بستگی داره چه قدر بمونه .

۱۰۰ میلیون اگر داخل طرح مهربانی ۴ ماه بمونه ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام میده .

داخل طرح اعتبار ملی حدودا ۱۲۵ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام میده .

بیشتر هم بمونه یا وام بیشتر میشه یا بازپرداخت طولانی تر ‌

نمیدونم چرا من با زنها فرق میکنم؟ من زیادی منطقی هستم و نمیتونم با زایمان کنار بیام.. من و شوهرم ۴۰ سالمونه و از بچه فراری. یعنی ما اشتباه میکنیم؟؟؟ حتما باید بچه آورد وگرنه زندگی زهر میشه؟

نمیدونم چرا من با زنها فرق میکنم؟ من زیادی منطقی هستم و نمیتونم با زایمان کنار بیام.. من و شوهرم ۴۰ ...

شوهر منم ۳۸ من ۳۲ ماهم قصد بچه اوردن نداریم . بماند ک چقدر اطرافیان سوال میکنن .جدیدا میگن مشکل داری نازایی؟ اما ما ب خنده میگیریم . واقعا ما دوتایی خوشیم

نیاری پشیمون میشی، خیلی پشیمون

عزیزم شما از من پرسیده بودی بی بی کرم چیه پیامتو گم کردم

یه نوع کرم پودر سبک روزانس من فقط همینو برای بیرون رفتن میزنم و ضد آفتاب بی رنگ.

فقط پوستمو یکنواخت میکنه کاور بالایی نداره و ضد جوشه.دیگه کرم پودر و پنکک و... نمیزنم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
شوهر منم ۳۸ من ۳۲ ماهم قصد بچه اوردن نداریم . بماند ک چقدر اطرافیان سوال میکنن .جدیدا میگن مشکل داری ...

انقدر زندگیا سخت شده و طلاق زیاد. گرانی... دیگه اطرافیان اگه از اینجور سوالا ازت بپرسن باید پوزش_حتما گو.ه بگذاری توی دهانشون. طرف سنتی یه، یک خونه داغون داره با یک لگن داغونتر،،، بچه از سر و کولش بالا میره و افتخار میکنه به مادر بودنش. بچه تیزهوش شم با بدبختی وردست اتباع افغانیی توی مدرسه دولتی داره درسشو میخونه تا در آینده کارگرِ تیمسار یا آبدارچی خلبان بشه.

انقدر زندگیا سخت شده و طلاق زیاد. گرانی... دیگه اطرافیان اگه از اینجور سوالا ازت بپرسن باید پوزش_حتم ...

بخدا ک حق میگی بعد میان اینجا میگن سه تا هم کمههه 

والا گوه خور ک زیاده . میگی افغانی .مادرشوهر من میگه بچه بیار میگم پول ندارم میگه پس افغانی ها چجور ده تا بچه رو  بزرگ میکنن😐😐😐😐 . میگم خو مگه مجبوووورم  وقتی پول ندارم مگه خر تشریف دارم بچه بیارم 

چرا منو با افغانی مقایسه میکنی  

خانمهایه راهنمایی میکنیدمن یه یخچال دارم براجهیزمه 10سال پیش ازاینهاکه بالاش یخچال پایین فریزر

برام جاش کافی نیست کمه فریزرش یعنی نهایتن درحدیکی دوماه استفاده امون بتونم فریزرش وپرکنم ولی یخچالش برام کافی چون تازه به تازه معمولاتره بارمومیگرم بنظرتون الان من یه یخچال فریزنوبگیرم وقبلیه روبفرستم خونه روستایمون یاهمین واستفاده کنم ودرکنارش یه فریزرصندوقی بگیرم؟

اگرم میگدکلاعوض کن بگیدچه مدلی بخرم سایدیادوقلووچه مارکی خوبه مابغلمون یه فروشگاه دووکه گفت بیابهت قسطی میدم حالانمیدونم که خوبه یانه

بخدا ک حق میگی بعد میان اینجا میگن سه تا هم کمههه والا گوه خور ک زیاده . میگی افغانی .مادرشوهر من می ...

توی دوران مدرسه، دوره راهنمایی همکلاسی هایی داشتم که عاشق ازدواج و بچه بودند.در به در به دنبال کیس ازدواج بودند. الان که اتفاقی می بینمشون همه افسرده، قیافه داغونن. بچه شونم کنارشون راه میره حس ملکه الیزابت میگیرند. بهتره بریم دورهمی بحث کنیم. حالا کوتاه بیا یک دونه بچا رو که باید بیارید.

شیش ماهه کمرمو عمل کردم مشخص نیس ب زندگی عادی برگردم یا ن چون اکثرا تا شیش ماه خوب میشن من نشدم عملم ...

عزیزم نگران نباش ایشالا که زود خوب میشی

دوران نقاهت کمر طولانی هست❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خانمهایه راهنمایی میکنیدمن یه یخچال دارم براجهیزمه 10سال پیش ازاینهاکه بالاش یخچال پایین فریزربرام ج ...

عزیزم من هم مشکل شما رو داشتم و تقریبا از وقتی بچه دار شدم یعنی ۷ سال پیش مادرم یک فریزر کوچیک داشت ۴ کشو که اون رو داد به من ولی باز هم جاش کم بود برامون چون خانواده مون بزرگتر شد .

دیگه اون فریزر رو برادرم استفاده میکنه ما ۲ سال پیش یک فریزر تک ۷ کشو پارس خریدیم و نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره . 

2810