2777
2789
عزیزم این النگوها رو من امروز ۱۰ درصد خریدم .۲ تا هست ۷.۲۸ گرمقیمتش شد ۳۶ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان .د ...

سلام عزیزم خوبین ؟ ❤️ من اگه از دی.جی پی بخوام ده‌ تومن با بازپرداخت ۱۲ ماهه بگیرم باید اشتراک برنزی بخرم بعد تو توضیحات و قوانین نوشته بعد از ۶ ماه این اشتراک به طول خودکار لغو میشه یعنی من یک بار دیگه هم باید تمدید کنم اشتراکمو ؟ چون بازپرداختم ۱۲ ماهه هست ؟! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم پس در واقع کرم پودره یه کرم ب اسم ب ب کرم ب من دادن ب شدت خشک هست و زیرش باید مرطوب کنند ...

عزیزم اومدم تو دورهمی تگت کنم و بگم نمیدونم چرا اسمتو نمیاورد.

من اکتی پور میزنم ولی فیکش زیاده و من خیلی استفاده کردم تقریبا میدونم کدوم اصله

ولی رنگش یکم از پوست خودت تیره تر میکنه و اینم خشکه ولی بعد چند دقیقه جذب میشه اصلا متوجه نمیشی کرم زدی،برای پوستای چربه من آبرسان تو روتین روزانه ام دارم البته.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2805
شوهر منم ۳۸ من ۳۲ ماهم قصد بچه اوردن نداریم . بماند ک چقدر اطرافیان سوال میکنن .جدیدا میگن مشکل داری ...

شما هم خوش بمانید و امیدوارم هیچوقت نظرتون عوض نشه..

از سایر اعضای محترم تاپیک عذرخواهی میکنم که جواب این دو خانم نامحترم رو دادم

به هر حال تاپیک از بحث اصلی منحرف شده

سکوت جایز نیست

توی دوران مدرسه، دوره راهنمایی همکلاسی هایی داشتم که عاشق ازدواج و بچه بودند.در به در به دنبال کیس ا ...

کی گفته یدونه رو باید بیاریم . بایدی وجود نداره . چرا وقتی میدونم قراره آینده ش نابود بشه چرا یه بچه بی گناهو بیارم تو این دنیا

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
عزیزم کاش منم جرات پیدا کنمقبلا یه انگشتر سنگین خریدم از بازارموقع فروشش طلافروش آشنا بودبهم گفت سرت ...

از کجا معلوم طلا فروش آشنا حقیقت رو گفته باشه 

شاید خودش خواسته بخره زده تو سر مال 

از خرید طلای ریز شروع کن کم کم دستت مییاد 

وقتی رفتی بازار زرگرها ،حسابی بگرد و قیمت بگیر. 

مثلاً ازش بپرس چند گرمه؟اجرتش چنده ؟   

کم کم دستت مییاد

کی گفته یدونه رو باید بیاریم . بایدی وجود نداره . چرا وقتی میدونم قراره آینده ش نابود بشه چرا یه بچه ...

اتفاقا منو شوهرمم تصمیم داریم که بچه دار نشیم نمیخوایم در حق بچه خیانت کنیم شوهرمم که مصمم تره واسه چی بیاد ایندش تباه شه 

2810