2777
2789
سلاامتبریک میگم مریم جانحفظ قرآن خیر دنیا و آخرت به همراه داره..حافظین قرآن در ایران از سهمیه خاصی ب ...

سلام ممنونم عزیزم😍 جدی ، از این مدل سهمیه خبر نداشتم ، البته نمیدونم تا کجا قراره ادامه بده ، راه دور و درازی در پیشه ولی من مسیرش رو دوست دارم ، یقینأ هر کی در مسیر قرآن قرار بگیره ، یه نیروی عظیم همیشه نگهبانش خواهد بود🤲 برام استخدام مهم نیست چون به کار دولتی علاقه چندانی ندارم، از شاهکارهام بگم اینجا هم مثل اطرافیان خودم مورد نصیحت و سرزنش قرار میگیرم 🤕 دخترم از دانشگاه امام صادق قبول شده بود و همه میگفتند دیگه آینده و استخدامش تضمینه❤️ اینهمه راه رو از شهرستان تا تهران وسط بازسازی خونه رفتیم برای مصاحبه و انصراف دادیم🤕  واقعأ طاقت راه دور بودنش رو نداشتم و خودم هم نتونستم همسرم رو تنها بذارم و برم تهران ،کلأ آدم غربت نیستم😐 پس قیدش رو زدم ،البته بیشترین مشوق عموش بود که تو پست مهم دولت تو پایتخته و میگفت خودم هستم و نگران نباش😍 فعلأ سعادت دیدار مستقیم باهاش رو نداشتم🤕 ، و کلأ تلفنی هم دیگه باهاش حرف نزدم 😄 ولی واقعأ از دستم عصبانیه😡 هر چی هم به همسرم نصیحت کرد ایشون گفت خودش میدونه و مادرش😡 حالا انشاالله تا عید که بیاد خونمون از عصبانیتش کم بشه😄 در کل به تشکیلات دولت و نظام علاقه مند نیستم😐 اگه خدا بخواد و انشاالله توانش رو داشته باشیم انشاالله خودش مستقل کار کنه و دفتر داشته باشه ، اونم به شرطی که تو تحصیلاتش موفق باشه انشاالله🤲  حالا بازم از شش سال بعد هیچ کی خبر نداره که قراره چی بشه❤️ به امید خدا❤️

همون رزق آخرت هم برای حفظ قرآن عالیه ، کاش تا آخرش بره 😍❤️ ولی واقعأ شروعش برام هیجان انگیز بود❤️❤️❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام 

بچه ها ، این تارا هر چی ویدیو میگیرم ، آپلود نمیشه ، چیکار کنم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون چقدر جالب اومدم تبریک بگم تولدتون و در ادامه پیامت در مورد رزق مادی وبخصوص معنوی ، خوا ...

سلام جان دلم😍

واااای عزیزم 😍 قربونت برم من😍 ممنونم قشنگم ، هم برای متنی که زحمت تایپش رو کشیدی و هم تبریکت و هم هدیه باارزشت🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دنیا دنیا برام ارزش داره😍😍😍 

میگم رزق فقط مادی نیست و رزق معنوی فراتر از اینهاست اینه ها😍😍😍😍 

وجود دوستان و خواهرهای عزیزی مثل شما برام باارزش ترین داراییه 😍😍😍 ممنونم ممنونم ممنونم😍😍😍 از زمین تا آسمون ممنونم🙏🙏🙏 عزیزم منم به رسم ادب حدیث کسا رو به نیت حاجت روایی شما تلاوت میکنم و تو این ایام شهادت بانوی دو عالم تقدیم میکنم به حضرت زهرا(س) انشاالله حاجت روا باشی😍😍😍 

رویا جان هزاران بار معذرت ، خودت ببخش دیگه🙏🙏🙏🙏🙏

سلام خانم های عزیز من بعد از تلاش های شبانه روزی برای پول جمع کردن و راضی کردن همسر که دومی سخت تر ب ...

بستگی به خودت داره من خودم ۱۴۱ دارم عالییییییییییییی.

یعنی تسلطی که موقع رانندگی و پارک کردن به اطراف و ماشین داری بی نظیره.

پژو هم داشتم ساینا هم سوار شدم.دنا هم همینطور.

یه خوبی دیگه که داره ماشین گشتاورش زیاده یعنی نسبت به بقیه مدل های پراید سنگین تره و کنترلش راحت تره.

تو ماشین های که نوشتی ساینا ماشین خانواده و جا دار تره.

کوییک قشنگ و باکلاسه.

بنظرم دیگه تیبا ۲ و ۱۱۱ رو بیخیال شو. هم کلاسش پایین هم رانندگی خوبی ندارد و هم جا ندارد. 

البته شاید ماشین های که من دیدم اینجوری بودن.

یه چیز دیگه زیاد به ظاهرش توجه نکن یعنی ماشین دور رنگ باشه ولی فنی ش خوب باشه کافیه. چون بدنه با صافکاری در میاد ولی اوووف به ماشین خراب مثل سرطان باید هی خرجش کنی هی خرجش  کنی رسماً سوارت میشه.

ماشین هم گرون شده یکم بیشتر هزینه کن ماشین بهتر و سال بالا تر بگیر.

انشاالله که خیره برات 💚

2805
سلام خانم های عزیز من بعد از تلاش های شبانه روزی برای پول جمع کردن و راضی کردن همسر که دومی سخت تر ب ...

اگر همون ۳۰۰ داری ۱۱۱یا تیبا بخر تا بتونی یکم مدل بالاتر بگیری

اگر چون ناشی هستی و میترسی خطو خش بیفته ماشین یا بکوبی جایی اصلا نترس و سراغ ماشین مدل پایین و دور رنگو اینا نرو..ماشین تصادفی معمولا داغون شده و عمرشو کرده هرروز برات بامبول درمیاره

ما ماشین که خریدیم درحد صفر بود،من میترسیدم میگفتم میزنم جایی اما اصلا مشکلی ایجاد نشد چندبار جزئی چرا ...اما ماشینی تو این سبک ها خرجش کمه البته فکر کنم کوییک خرجش و قطعاتش گرونتر باشه،خودم بودم میگشتم یه ۱۱۱فنی سالم و مدل بالا و ترتمیز میخریدم..

از دوستانی که راهنماییم کردن بی نهایت سپاسگزارم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام خواهرهای گلم. شوهرم ۲۵ساله که کارگره. الان ماهی حدود ۳۵ میلیون درآمدشه حالا بااینکه بازار خرابه ...

شوهرتون پنج سالم ادامه بده بازنشسته بشه بعدش هر شغلی که دوست داشت بره و از درامدش نترسه.حیفه دارمدش برای کارگری خیلی خوبه و بهتر از خیلی کارمندا حقوق میگیره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام به همه خانمای تاپیک چه قدیمی چه جدیدمنم یه گزارش بدم 🙃قبل از هر چیز یادآوری کنم که قدر عافیت و ...

عزیزم خدا بهت سلامتی بده بله بیمه تامین اجتماعی واجب هست و یه بیمه پایه تکمیلی قوی خیلی خیلی کمک کننده هستش 

راجب عیار دو نکته هست عزیزم اول اینکه عیار برپایه سکه هست 

دوم اینکه نوسان داره همیشه مثبت نیست قیمت طلا و سکه هزارتومنم بیاد پایین عیار منفی میشه و ماه ها ممکنه بدون سود و تغییر باشه در صورت نوسان زیاد بعضا قابلیت خرید وفروش رو خود نرم افزار میبنده و سود صندوق کمتر از یک درصد هست که عالیه 

من خودم اول طلا مصرفی تکمیل کردم بعد چندتا کم اجرت خریدم الان فقط عیار میخرم و خیلی راضیم هم نقده و در دسترس هم امن تر از فیزیکی هم با کوچکترین افزایشی میره تو سود 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام ممنونم عزیزم😍 جدی ، از این مدل سهمیه خبر نداشتم ، البته نمیدونم تا کجا قراره ادامه بده ، راه د ...

عزیزم چرا راه آینده‌ی دخترتون رو بستین

شاید خودش دوست داشت پیشرفت کنه واقعا تهران جا برای پیشرفتش خیلی بیشتر از شهرستان هست

بعدم بلاخره که چی باید جدا شه تا آخر عمر که نمیتونه کنار شما بمونه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم چرا راه آینده‌ی دخترتون رو بستینشاید خودش دوست داشت پیشرفت کنه واقعا تهران جا برای پیشرفتش خیل ...

😔😔😔😔😔😔 

میدونم حق با شما و همه اطرافیان هست ، مگه میشه یه نفر خودش از بقیه بیشتر بدونه😔 ولی شایدم خیلی خودخواهم ، درسته دخترم هم همیشه به حرفمه ، ولی واقعأ از فساد و رانت و رشوه و ..... تمام خوب و بد دستگاه دولتی هراس دارم🥲 آمادگی دور شدن از دخترم و تنها رها کردنش تو شهر غریب رو هم ندارم🥲 نمیدونم آینده قراره چی بشه ولی به پشتکار و تلاشش ایمان دارم ، انشاالله بتونه یه دفتر مستقل مهندسی یا وکالت یا دفترخونه داشته باشه ، اونم باز بستگی به تلاش و همت و پشتکارش داره ❤️ هنوز اول راهه ، انشاالله که بتونه ادامه بده و خدا هم براش بخواد❤️

سلام ممنونم عزیزم😍 جدی ، از این مدل سهمیه خبر نداشتم ، البته نمیدونم تا کجا قراره ادامه بده ، راه د ...

انشاله بایت دانشگاه امام صادق در آینده پشیمون نشید. منم اونموقعا که کنکور سخت و کمرشکن بود یک رشته خوب در لرستان قبول شدم. رفتیم ثبت نام که نتونستم دوری از خانواده مخصوصا مادرمو تحمل کنم. برگشتم و شدم هیچکاره. شانس یکبار در خونه ادمو میزنه

عزیزم ما تجربه خودرو ساینا رو داشتیم ، سه سال برامون کار کرد فقط بنزین زدیم و تعویض روغن و واقعأ هیچ خرجی نداشت و درسته گارانتی داشت ولی واقعأ نیازی نبود ، مصرف بنزینش فوق العاده کم بود و در کل خیلی خوب بود فقط صندلیای جلو یکم خشک بودند و خیلی راحت نبودند که اونم فکر کنم برا ماشین تو این رده و رنج قیمت طبیعی باشه ، البته خودرو صفر بود نمیدونم کارکرده هاش هم اینجوری باشه یا نه ولی کلأ میگند از نظر بدنه و هزینه ساینا و کوییک خیلی بیشتر از پراید خرج داره ، فکر کنم اگه تازه کاری و اولین تجربه رانندگیته بهتر باشه پراید بگیری تا وقتی مهارت لازم رو بدست آوردی با یه خودرو دیگه و انشاالله صفر کیلومتر عوض کنی ، البته این نظر شخصیه و میدونم خودت بهترین تصمیم رو خواهی گرفت❤️

سلام عزیزم به نظرم با این مقدار پول پراید ۱۱۱ ماشین خوبیه کم خرجه ولی اگر بیشتر میتونی بذاری کوییک ب ...

ممنونم عزیزجان ، گفتم خط و خشی باشه ولی نه تصادفی 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810