سلام به دوستان نازنینم💐
قبل از هر صحبتی به
@abi_asemani   عزیز تبریک میگم هر بار که امضای قبلیتو میخوندم از صمیم قلبم برای مادر شدنت دعا میکردم، خدا رو هزاران بار شکر❤️
یکشنبه قبل از ظهر مشغول ورزش بودم که خبر رسید برای ناهار مهمون دارم و قرار بود چند روز بمونن،
از اونجایی که همیشه داخل فریزر حبوبات و گوشت نیمه پخته دارم سریع یه بسته لپه و دو بسته گوشت بیرون آوردم و در مدت یک ساعت یه خورشت قیمه جاافتاده تحویل گرفتم برنجم بعد یه ساعت خیس دادن پختم، با ماست داخل یخچال دوغ درست کردم و در کنارشم دو سه مدل ترشی سر سفره گذاشتم،
میوه هم سیب و نارنگی داشتیم همونا رو تو ظرف چیدم.
برای شام از جو و نخود و لوبیا و عدسهای نیم پز استفاده کردم و آش رشته پختم که تو هوای سرد میچسبه،
روز دوم ناهار قورمه سبزی و شام خوراک سبزیجات آماده کردم، برای پذیرایی میوه بود، کیک قهوه هم درست کردم و با نسکافه سرو شد ☕️ 🍰
روز سوم که دیروز بود خوراک لوبیا چیتی برای ناهار و شام هم املت داشتیم و بعد از شام هم رفتن.
خوراک لوبیا غذای ساده ایه و شاید مناسب مهمانی نباشه اما خودشون این غذا رو دوست دارن و درخواست خودشون بود.
این مهمونهای من خدا رو شکر اصلا اهل تجملات نیستن 🌸
و هر نوع غذا رو می پسندن و اهل حرف چینی و صفحه گذاشتن نیستن، به همین خاطر وقتی میان خونم نگرانی بابت غذاها ندارم، هر چند سعی میکنن در حد خودم بهترینها رو فراهم کنم
خودشونم دستشون درد نکنه یه مقداری شیرینی و خرما آورده بودن که همونها رو هم میان وعده و همراه چای آوردم و خورده شد.
برای میز صبحانه پنیر و گردو و خرما، ارده و شیره، حلوا ارده و مربا روی میز گذاشتم تا خودشون انتخاب کنن چی میل کنن. روز اول نیمرو هم داشتیم روزهای بعد حدف شد چون نخواستن.
خدا رو شکر ضمن اینکه مهمونی یهویی من به خوبی برگزار شد نیاز هم نبود از بیرون چیزی تهیه کنم،
اگه مواد اولیه غذاهام رو به صورت نیمه آماده تو فریزر نداشتم احتمالا حداقل برای ناهار روز اول دست به دامن غذای بیرون میشدم.
هر بار که چای دم میکردن خیلی از طعم و رنگش تعریف میکردن منم
برای جبران محبتهایی که به من دارن و هر بار که میرم خونشون کلی کادو و خوراکی بهم میدن😍، یه بسته یک کیلویی چای که چند ماه پیش، از کارخونه چایسازی تو لاهیجان خریده بودیم بهشون هدیه دادم❤️
ولیییییی
بعد رفتنشون انگار تو خونه بمب ترکیده بود🫣🫣
به خاطر اوضاع جسمی یکیشون ترکیب خونه وقتی اونها میان به هم میریزه، دیگه دیشب چند ساعت مشغول مرتب کردن دکور خونه و تمیزکاری بودیم،
من برای رختخواب مهمون ملافه های جداگانه و تمیز دارم که هر بار بعد رفتن مهمونهام تمام ملافه ها رو میشورم و مرتب داخل کیف مخصوص میذارم تا برای مهمون بعدی تمیز و خوشبو باشن
الان کلییی لباس و ملافه باید بذارم تو ماشین که برق قطعه🤧منم فرصتو غنیمت دیدم و گفتم از مهمونیم یه گزارش به دوستام بدم🫶
دوستتون دارم و امیدوارم همیشه شاد باشید🌹