2777
2789
دور رنگ نخر . فروختنش سخته. حالاحالا نمیخرن دور رنگو. رنگ دار بخر مثلا یک گلگیر رنگ، درب رنگ، گلگیر ...

اره اره منظورم خط و خش جزیی بود . ممنونم از اینکه نظرت را برام نوشتی ، خدا خیرت بدهد

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
بچه ها قرعه کشی این ماه به ما باز درنیومد. این اولین باره که درنمیاد. لذتش اینه که تا عید دربیاد ، ب ...

بنظرم با این تورم که در ایرانه، ارزش شرکت در قرعه کشی خانگی با وام گرفتن از ویپاد یکیه مگر اینکه قرعه کشی جزو نفرات اول باشید که شانسیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجتمع فنی کلاس‌هاش عالیه هم کوتاه مدته هم استاد‌های خوبی داره و یه نکته‌ی خوب داره اینکه مدرک دو زبا ...

بسلامتی لیلیث عزیزم

منم الان دارم دوره رو میگذرونم

بنظرت چیکار کنم

کار پیدا کنم از الان یا بعد دوره

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام عزیزم من کوییک دارمتوی این سبک ماشین‌ها بنظرم کوییک ماشین خیلی خوبیه اما ٣٠٠ مبلغ کمیه بذار روش ...

لیثیث من تازه خریدم برف پاک کن پشت چطوری کارمیکنه😂 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
دوستان عزیزم نمیدونم ب تاپیک ربط داره یا ن ولی من خیلی وقت کم میارم هم شام میپزم هم ناهار میخوام ی س ...

عزیزم من تمام وسایل برقی رو تو جهازم داشتم ، از غذاساز و پلوپز و آرام پز گرفته تا چایساز و اسپرسوساز و آبمیوه گیر و.... کلأ چون تک دختر بودم مامانم هر چی تو بازار بود برام میگرفت ولی بجز یکسال اول که ذوقشون رو داشتم الان همشون تو انباری موندند ، بیشترین مصرف توی لوازم برقی رو غذاساز داره که اونم فقط از خردکنش استفاده میکنم ، یه خرد کن معمولی هم جوابه و واقعأ بیشتر از یه کمکی برام کار میکنه ، حدود دوسال تو پلوپز برنج گذاشتم ولی دیگه از طعمش زده شدیم و طعم برنج تو قابلمه رو بیشتر دوست داریم ، بجای آرام پز هم شعله پخش کن میذارم زیر قابلمه و شعله رو کم میکنم تا صبح مثل آرام پز غذا میپزه ، ساندویچ ساز ندارم چون اون موقع نبود تا مادرم بگیره خودمم نگرفتم ولی یه جسم سنگین میذارم روی نون تست و تو تابه گریل یا فر اسنک میذارم و راضیم ، اسپرسو سازم هم بزرگه و به شستن و تمیز کردنش نمی ارزه ،آبمیوه گیر هم فقط تو مهرماه که فصل سیب هست برای آب سیب استفاده میشه و شاید هم چند بار برای آب هویج که اونو بیشتر آماده میگیریم ، بیرون آب هویج رو قیمت مناسب میفروشن، کلأ رابطه خوبی با لوازم برقی ندارم تمیز کردن و جابجایی بعد از مصرفش برام سخت تره ، اصلأ هم تنبل نیستم🤕 ولی از چرخ گوشت و خرد کن زیاد استفاده میکنم ، آهان چایساز یادم رفت ، واقعأ مزه و طعم چای تو چایساز اصلأ خوب نمیشه ، و کلأ تو خونه ما بلااستفاده است ، همسرم جایی بره و یه ذره از چایی بخوره فوری تشخیص میده و میگه این چایی رو تو چایساز دم کردید؟ همه میگن چه زود تشخیص میدی ، ولی اگه شما حساس نباشید خیلی راحت و سریع چایی آماده میشه ❤️  چایساز بیشتر به نظرم برا افرادی که بچه کوچیک دارند و برای شیر خشک نیاز فوری به آبجوش دارند مناسب تره ، منم از وقتی دخترم بزرگ شده دیگه مصرفش نکردم .

عزیزان در راستای تاپیک و اشاره به نکات خانه داری ،حالا یه نکته هم بگم بهترین و خوشمزه ترین چایی برای سماوره ، اونم سماوری که نو نباشه و کهنه باشه و داخلش رسوب کمی داشته باشه ، مزه چای روضه میده😍 بعد از اون برا کتری و قوری هم حتمأ چینی باشه ، بعدش قوری شیشه ای ، اصلأ تو قوری فلزی نباید چایی دم کرد هم رنگش کدر میشه و هم طعمش نامطبوع ، و در مرحله آخر چایساز . 

البته چای آتیشی و ذغالی یه چیز دیگه است که اونم تو طبیعت و فضای باز امکان پذیره ، البته اون کتری که تو آتیش و روی ذغال  سیاه شده و حتی شسته شده بازم عطر و طعم چاییش متفاوته و مطبوع . 

برا خوش عطر شدن چایی هم زعفران و یه غنچه گلسرخ و چند پر کوچیک آویشن کوهی و دوتا هل شکسته و یه چوب کوچیک دارچین ، بذارید خوب دم بکشه ، عطر و طعم بهشت میده😍 

البته میدونم همتون کدبانو هستید و بهتر و بیشتر از من اینارو بلدید و منم در کنار شما دارم درس پس میدم❤️ گفتم بنویسم تا یادآوری باشه و اگه نکات دیگه ای هم لازمه دوستان اضافه کنند ، چون اولین پذیرایی که از مهمون عزیزمون میکنیم چایی هست به قول معصومه جون یه خانوم باید در همه موارد بیست باشه❤️ 

راستی یه چیزی هم بگم ها خودم اصلأ چایی خور نیستم و اگه مهمون داشته باشم به احترام مهمونم چایی میخورم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
بسلامتی لیلیث عزیزممنم الان دارم دوره رو میگذرونمبنظرت چیکار کنمکار پیدا کنم از الان یا بعد دوره

سلام عزیزم دوره حسابداری برای غیر حسابداران رو خوندی شروع کن میتونی

از موسسه و استاد هم بخواه بهت جایی رو معرفی کنن بری کارآموزی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
لیثیث من تازه خریدم برف پاک کن پشت چطوری کارمیکنه😂

😂😂😂😂

مبارکت باشه عزیزم

روی داشبورد پشت فرمون یکم پایین چندتا دکمه هست

دکمه‌ای وسطی برای برف‌پاک‌کنه

عزیزم من تمام وسایل برقی رو تو جهازم داشتم ، از غذاساز و پلوپز و آرام پز گرفته تا چایساز و اسپرسوساز ...

حالا من هرکس بیاد خونم با قهوه پذیرایی میکنم

همه هم عادت کردن دیگه هیچکی طالب چای نیست😂

حالا من هرکس بیاد خونم با قهوه پذیرایی میکنمهمه هم عادت کردن دیگه هیچکی طالب چای نیست😂

عزیزم مهمونای شما باکلاس ان ، اقوام همسر من چایی فنجونی دوست ندارند میگن چایی لیوانی بیار ، حالا شاید باورش سخت باشه تو ماه رمضون چایی رو سر سفره افطار میریزن تو کاسه کوچیک تا زود سرد بشه و جبران چند ساعت روزه داری بشه براشون ، دو سه تا کاسه کوچیک از قبل میذارم سر سفره ، نعلبکی کوچیکه حوصلشون نمیکشه 😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم دوره حسابداری برای غیر حسابداران رو خوندی شروع کن میتونیاز موسسه و استاد هم بخواه بهت جای ...

استادم میگه کمکت میکنم

خودمم دوسدارم زودتر برم سرکار

چون یسالی میشه از شغل قبلیم استعفا دادم و بیکار موندم

دعا کن کار خوب پیدا کنم

شهرستان خیلی حقوقا کمه و کار خوب کمتر

سلام عشقموالا همه‌چیز داره زبان، اکسل، هوش مصنوعی، ترید، حسابداری، نرم‌افزار مهندسی و گرافیکشمع سازی ...

مممنونم تو گوگل بزنم مجتمع فنی تهران ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

دوستای خوبم در راستای مدیریت مخارج خورد و خوراک ماهانه چقدر مصرف گوشت قرمز و سفید دارین؟چقدر برنج؟ ما خانواده ۳ نفره هستیم. در ماه ۴ کیلو گوشت گوساله، ۲ کیلو مرغ (سینه یا ران) و ۲ کیلو بوقلمون مصرف داریم. من حساب کردم تقریبا ۲.۵ میشه هر ماه. کیسه ۵ کیلویی برنج حدود یک ماه ونیم مصرف میشه. اینم حدود ۷۵۰ میشه.

سلام خانوما

خوبین؟

من میخوام یه کار خیر انجام بدم انشالله خداقبول کنه

متاسفانه پولم کافی نیست ... البته طلب از چندنفر دارم که نمیدن

دو تا خواهش دارم

یک دعا کنین طلبامو بدن

و دعا کنین بتونم اون کار خیر رو سریعتر شرایطش جور بشه انجام بدم

هر کی دعا کرد لایک کنه کافیه

خدا هزار برابرشو بهتون برگردونه😘

😂😂😂😂مبارکت باشه عزیزمروی داشبورد پشت فرمون یکم پایین چندتا دکمه هستدکمه‌ای وسطی برای برف‌پاک‌کنه

ممنونم عزیزم

سمت چپ؟ 

دیگ نیاز نیس برف پاکن جلو روبزنم

چطور ابپاششون فعال میشه؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
دوستای خوبم در راستای مدیریت مخارج خورد و خوراک ماهانه چقدر مصرف گوشت قرمز و سفید دارین؟چقدر برنج؟ م ...

برنجتون که خیلی خوب حتی کم مصرف عست ولی هشت کیلو گوشت در یک ماه برا سه نفر زیاد نیس؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810