2777
2789

سلام خواهرای عزیزم ...امیدوارم که حال دلتون خوب باشه...

ببخشید عزیزان یه سوال داشتم ،کسی که هفت ،هشت ساله ازدواج کرده و اون موقع وام ازدواجشو نگرفته ،الان بعد از گذشت چند سال میتونه وامشو بگیره ،یعنی چند سال از ازدواجشون گذشته وامی بهشون تعلق میگیره...

بالاخره ماشین رو باید مدل بالا گرفت دیگه آدم میخواد چندین سال استفاده کنه

اره کی از ماشین سالم و بی خرج بدش میاد ولی گاهی شرایط مالی ایجاب میکنه ناخواسته تن به مدل پایین بدی تا پیاده نمونی که مدل پایین خرجش زیاده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرای عزیزم ...امیدوارم که حال دلتون خوب باشه...ببخشید عزیزان یه سوال داشتم ،کسی که هفت ،هشت ...

بله میتونه. اونموقع ثبت نام کرده بودی کدرهگیری داری؟ پسرعموی من مثل شما بعد از عروسی و ۷ سال بعد گرفت.ضامن ببری سریع میدن

سلام عزیزم خواهش میکنم ازت راهنماییم کن خیلی به کمکت نیاز دارم، میخوام بدونم این کارت اعتباری برای ش ...

سلام عزیزم 

همسرم حقوق بگیر بانک ملی هست

برنامه ی بام رو نصب کردیم.

وتو خود شعبه براش افتتاح حساب مخصوص کارت اعتباری انجام دادن.

۱۰۰میلیون به مدت دو ماه و خورده ای دقیق نمیدونم چقدر بمون ۱۳۳میلیون اعتبار با بازپرداخت ۲دوساله تعلق گرفت .

البته گلم بعضی وقتا بودجه تموم میشه وطرح رو موقتن برمیدارن .

پس حتمن یه سر به شعبه بزنید

سلام،دوستان من یکم استرس دارم گفتم باشما در میون بزارم نظر شما بدونم،،من به اندازه 50تومن طلا فروختم گزاشتیم بانک وام دربیاد،که اسفند ماهم درمیاد،،ولی الان ماشین گرون شد طلا اومد پایین،من در نظر داشتم 60گرم طلا بفروشم به نظرتون طلا تا عید بالا میاد یا نه،واگرنه همش شد ضرر ماشینم نمیشه خرید،،،نظر شما چیه دوستان 

عزیزم خانم توانمند و شاکری هستی قدر خودت رو بدون انرژی مثبت تولدتان هم هزاران هزار بار مبارک 🎂من صل ...

قربونت برم من مهربون😍 ممنون از دعای قشنگت ، و تشکر برای تبریک😍 ممنون برای ذکر مقدس صلوات🙏 

برای تمام دوستان عزیزم و تمام اونایی که لطف کردند و لایک و صلوات فرستادم تک تک سوره کوثر میخونم 🌹 وقتی خوشحالی باید شیرینی بدی دیگه🍩 منم تو نی نی سایت معمولأ با سوره کوثر و صلوات شیرینی میدم🥮🥮🥮

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
قربونت برم من مهربون😍 ممنون از دعای قشنگت ، و تشکر برای تبریک😍 ممنون برای ذکر مقدس صلوات🙏 برای تم ...

🙏🙏🙏 راستی مریم جان بیا ایتا برام پیام بده شماره مو که داری 

کارت دارم ممنون

سلام خواهرهای گلم. شوهرم ۲۵ساله که کارگره. الان ماهی حدود ۳۵ میلیون درآمدشه حالا بااینکه بازار خرابه ...

اینا همش کارهای مغز خزنده هست بهش بگو اگه شد چی اگه درآمدن زیاد شد چی آگه ساعات کاری کم شد اما بازدهی و درامدت زیاد شد چی ؟؟ بهش امیدواری بده و البته که همه چی تدریجی به دست میاد و اینکه اولش قشنگ تحقیق و بررسی کنید 

آخه عزیزم شرایطش نبود پول کم داریم مجبور به وام گرفتن شدیم که اونم اسفند در میاد

انشاالله خیره ولی خب طلا هم داره روند صعودی پیش می‌بره تا دسامبر۲۰۲۵طلا هر انس ب ۳۰۰۰دلار خواهد رسید پیش بینی موسسه گلد من فاکس آمریکا ست .

سلامی پر از مهر به همه دوستان و خواهرای قشنگم😍 دوستان من خواهر ندارم ولی به لطف نی نی سایت کلی خواه ...

سلام مریم جون چقدر جالب اومدم تبریک بگم تولدتون و در ادامه پیامت در مورد رزق مادی وبخصوص معنوی ، خواستم تاییدت کنم وبگم واقعا همینه و اینکه منم توفیق شرکت درکلاس حفظ قرآن رو تواین یه ماه داشتم که دیدم اخرپیامت نوشتی دخترم رفته کلاس، واقعا جالب وعالی بود،اینها همه به لطف نمازا واعمالته واینکه واقعا خدا همیشه هست وشنونده خوبیه و یه طوری اتفاقا رو میچینه که تورو به همه خواسته هات میرسونه 

بازم تبریک میگم عزیزم ، ۱۰ صلوات ویه سوره یاسین هدیه به حضرت فاطمه ،وبه نیت شماودخترتون میخونم . ازشمام التماس دعا دارم همیشه  

2810