2777
2789

دوستان گلم 

من یه سوال داشتم خدمتتون چون تو این تاپیک خانمای معلم هم زیاد داریم خواستم کمکی کنید به من.

همونطور که تو پست های قبلیم گفتم من درسم خیلی خوب بور ولی نمیدونم چرا و چطور رهاش کردم و مدرک پیش دانشگاهیمو گرفتم تموم این سالها جرقه توی ذهنم خورد ادامه بدم دوبار کنکور دادم اما رشته ی تاپ دیگه درنیومدم چون سال اول کنکور رتبم خوب بود در خودمم ندیدم تو رشته ای کمتر از اون تحصیل کنم.

سالی یکی دوبار بخاطر همین موضوع ناراحت میشم درسته کتاب زیاد میخونم روابط اجتماعیم خوبه الانم درامد دارم برای خودم و واقعا تو کارم موفقم اما باز وقتی میبینم هم سن وسالای من کسی که حتی نصف گیرایی و هوش منو نداشت پیراپزشکی خونده و الان سر شغلشه یا معلم شدن دوستام خب غصه میخورم گاهی و میگم حق من از زندگی این نبود،ولی خب هیچوقت نخواستم از زندگی راحتم دست بکشم بخودم سختی بدم دوباره برم سمت تحصیل،اما حرف اون دوستمون تو چندتا پست بالاتر بدجور به دلم نشسته اینکه به خودمون رسیدن فقط تفریح و خوشگذرونی و کافه و خرجای بیخود نیست گاهی به خودمون رسیدن سخت گرفتن برای خودمونه..امروز زیاد فکر کردم تصمیم گرفتم تو رشته ی بدون کنکور پیام نور ادامه تحصیل بدم حداقلش کاری ام نکردم و شغلی ام نصیبم نشد بچم فردا که رفت مدرسه بجای مادر دیپلمه یه مادرفوق دیپلمه ای لیسانسه ای داشته باشه..شاید براتون خنده دار باشه اما من به همه ی اینا فکر میکنم و نگاه جامعه خیلی متفاوته به یه خانم شاغل و درس خونده تا به یه خانم هرچند توانمند اما خانه دار.خلاصه اینکه باید توی دورهمی مطرح میکردم اما کمک میخواستم ازتون اگر کسی شرایط این دانشگاهو میدونه من میتونم همین روزا ثبت نام کنم؟برای وردوی بهمن،یا خیر 

ایا رشته های روانشناسی یا علوم تربیتی برم یا زیست شناسی و امثال اون میتونم استخدام اموزش پرورش بشم؟برای معلمی،فکر کنم اموزش ابتدایی هم داره پیام نور شهرمون اما نمیدونم از شاخه های علوم تربیتیه یا جداست چون توی سایتها چیزی دستگیرم نشد

میدونم اگر سرچ کنم یا اطرافیان داریم که تو همین دانشگاه درس خوندن بپرسم به جواب سوالام میرسم اما نمیخوام حتی نزدیکترین افراد خانوادمم هنوز مطلع بشن از چیزی که اگر نشد حداقل مجبور به جواب دادن سوالاتشون نشم.من فارغ التحصیل سال۹۵ هستم.اگه کسی میتونه کمکم کنه دورهمی بهم جواب بده.یا خیلی دیر شده برای من؟26سالمه

چون سالهای زیادی از سیستم های اموزشی دور بودم واقعا هیچی نمیدونم من چیکار باید بکنم کجا باید برم اصلا ثبت نام هست برای امسال چون میدونم شاید ماه بعد پشیمون بشم از این فکر و باز تااخر عمرم این کمبودو تو وجودم حس کنم‌‌‌..نیازمند یاری سبزتان هستم💚

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
منن با شما موافقم اما آدم وقتی کلاس میره دقیق میره دقیق می یاد همه رو نکته برداری میکنه اما با گوشی ...

بله یک سری مهارت ها که با کلاس خیلی بهتر پیش می‌ره و مهمتر تو زمان صرفه جویی میشه مثل یادگیری زبان ها، موسیقی و ... 

و هر کسی ویژگی خود آموز بودن رو نداره 

من خودم چون مدرس هستم تکنیک یادگیری رو کامل بلدم و اینکه نظم و استمرار دو تا ویژگی هستند که خیلی دوست دارم

البته من اکثرا کارهام رو با لپ تاپ انجام میدم که از گوشی برای یادگیری خیلی بهتر هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزانمراستش امشب اومدم کمی اینجا بنویسم نمیدونم اسمش رو چی میتونم بگذارم دغدغه؟، نگرانی ...

عزیزم امیدوارم سال های سال با همسرتون به خوبی و خوشی زندگی کنید 

شما که دکترا دارید به نظرم ایده خوبی نیست که مجدد لیسانس رشته دیگه ای بگیرید ( این کار بیشتر شبیه فرار هست تا راه حل درست) 

ببینید با تخصصی که دارید چه کاری میشه انجام داد 

یا نهایت یک هنر یاد بگیرید 

یا دوره های کوتاه مدت مجتمع فنی رو شرکت کنید که بتونید سریع تر وارد بازار کار بشید 

شما الان لیسانس رو شروع کنی تا تموم بشه ۴۵ ساله شدید 

موفق باشید 

دوستان گلم من یه سوال داشتم خدمتتون چون تو این تاپیک خانمای معلم هم زیاد داریم خواستم کمکی کنید به م ...

سلام عزیزم انشاالله همیشه حال دلت عالی باشه،، ببین از تصمیمی که اون موقع گرفتی ناراحت نباش،، چون اون تصمیم بهترین تصمیمی بوده که اونوقت گرفتی، بعد هدف خودت رو از درس خواندن مشخص کن اصلا هم سخت نیست، چون ایران تنها کشوری که کلی دانشگاه داره، دولتی روزانه، شبانه) آزاد، علمی کاربردی ،، پیام نور,،، پردیس و...اگه ملاکت اینه که فقط مدرک داشته باشی همون پیام نور پذیرش بدون کنکور داره خودت عنوان کردی،، بعد هم تحصیلات واقعی ربطی ب مدرک نداره،، الان من خودم کارشناسی دارم از دانشگاه دولتی مجرد هم بودم کار میکردم کتاب هم زیاد میخونم دوره هم زیاد شرکت میکنم 

اما الان یک زن خانه دارم که هیچی از ارزش های کم نمیشه و همیشه هم قابل ستایش 

انشاالله که موفق باشی.

2805
سلامی پر از مهر به همه دوستان و خواهرای قشنگم😍 دوستان من خواهر ندارم ولی به لطف نی نی سایت کلی خواه ...

عزیزم خانم توانمند و شاکری هستی قدر خودت رو بدون انرژی مثبت تولدتان هم هزاران هزار بار مبارک 🎂

من صلوات می‌فرستم انشاالله که دخترت خوشبخت و عاقبت بخیر باشه

یه رشته مهندسی خوندم باهاش نمیشه کار افرینی کرد. وضعیت کاری تو جامعه اصلا خوب نیست ...

عزیزم اگه شرایطشو داری به مهاجرت فکر کن 🙃

مهندس ها اونم تو مقطع دکترا تو اروپا یه روز هم بیکار نمیمونن🫠

در ضمن این افکار شما کاملا طبیعیه منم از شما دو سال بزرگترم همیشه به این چیزا فکر میکنم فکر کنم بحران دهه ۴۰ سالگیه🤔🙄

برای خورشید پس از شبهای طولانی
واسه وام ضامن چی میخوان؟

والا هیچی من فقط کدملی همسرم را زدم بعد هم رفتم تو بام همسرم تایید کردم . البته من خودم خیلی خوش حسابم A هستم همیشه قسط هام را زودتر پرداخت میکنم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

سلام خانم های عزیز 

من بعد از تلاش های شبانه روزی برای پول جمع کردن و راضی کردن همسر 

که دومی سخت تر بود 😅😅 

الان می‌خوام ماشین بخرم در حد ۳۰۰ 

البته بیشتر هم دارم ولی به نظرم ۳۰۰ بسه دیگه تمام سرمایه ام را ندارم.

حالا چند تا نکته 

بار اوله می‌خوام ماشین بخرم .

حالا به نظر شما کدوم بهتره 

۱. کوییک.

۲. تیبا ۲

۳. ساینا 

۴. پراید ۱۱۱، همین هاچبک ها منظورمه.

تصمیم اینه دور رنگ بگیرم تا اعصابم خرد نشه .

لطفا همه نظر بدن 

مقسی 

بوس به کله هاتون 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نظظظظظظر

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
دوستان گلم من یه سوال داشتم خدمتتون چون تو این تاپیک خانمای معلم هم زیاد داریم خواستم کمکی کنید به م ...

عزیزم رشته روانشناسی پیام نور بخون بنظرم 

همیشه برا دبیری خیلی رشته روانشناسی ظرفیت داره

خودتم میتونی کلینیک بزنی یا در کلینیک های روانشناسی پذیرش بشی یا... 

عزیزم امیدوارم سال های سال با همسرتون به خوبی و خوشی زندگی کنید شما که دکترا دارید به نظرم ایده خوبی ...

مجتمع فنی کلاس‌هاش عالیه 

هم کوتاه مدته هم استاد‌های خوبی داره و یه نکته‌ی خوب داره اینکه مدرک دو زبانه میده که خارج از ایران هم مفیده

سوای کلاس‌های فوق تخصصی که حتی دیدم کسایی که دکترا دارن هم میان شرکت میکنن

من با شما موافقم دوستمون باید همچین چیزی بخونه که بتونه سریع وارد بازار کار بشه زمان عنصر مهمی هست

من الان مجتمع فنی حسابداری میخونم با وجود اینکه لیسانسم اصلا رشته‌ی دیگه‌ای بود اما یاد گرفتم و از یک آذر شروع 

به کار میکنم

حتی دیدم که یکسری از کلاس‌ها دوره‌های کارآموزی هم می‌فرستند

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مجتمع فنی کلاس‌هاش عالیه هم کوتاه مدته هم استاد‌های خوبی داره و یه نکته‌ی خوب داره اینکه مدرک دو زبا ...

دقیقا منم مبخواستم همینو بگم

الان حسابداری خیلی پرطرفداره و با دوره های حسابداری راحت میشه وارد بازار کار شد

سلام به همه خانم های مدیر و با تدبیر گروه 

من در راستای مدیریت خونه اولین کار کنترل کردن هزینه های دختر ۱۲ سالمه که چون بیش فعالی داره واقعا خیلی سخته

الان ماهی یک تیکه لباس براش می خرم قبلا بیشتر بود 

پول توجیبی مدرسه دو روز در هفته بهش میدم اون هم تاکید کردم فقط غذایی بخره چون تنقلات ناسالم از بوفه زیاد می خرید که براش خوب نبود ،،، خرید خرده ریزهاش رو خیلی محدود کردم (لوازم تحریر فانتزی ... بدلیجات)

کارگر کمکی دارم ، الان دیر به دیر میاد 

خودم دیسک و سیاتیک و زانودرد دارم واقعا نیاز به کمکی دارم 

خرید طلا رو تقریبا هر ماه دارم به صورت قسطی 

هنوز قبلی تموم نشده جدید برمی دارم 

طلای دست دو نمی تونم بخرم چون پولش رو باید یکجا بدم،  قسط زیاد داریم نمی تونم 

گفته بودم آپارتمان پیش خرید کردم  اطراف تهران ماهیانه قسط میدم 

خرید طلا و قسط آپارتمان سرمایه گذاریه 

هزینه های دخترم زیاده بنا به دلایلی 

مدرسه غیرانتفاعی میره ، هزینه معلم خصوصی و مشاور میدم براش ...پول داروهاش ...هزینه باشگاه خودم و دخترم ...

خداروشکر درآمدمون بد نیست ولی هزینه هامون هم زیاده 

معمولا اول ماه خرید کلی می کنم از شوینده و حبوبات و قند و شکر ، روغن ، رب گوجه ....آجیل و‌شکلات 

، شکلات ها رو قایم می کنم هم بچه ها زیاد نخورن ، هم مهمون اومد خونه خالی نباشه شرمنده بشم 

اول ماه آجیل می خرم یک مقدارش رو روی میز میزارم یه مقدار تو کابینت 

لبنیات و میوه سبزی هر موقع تموم شد معمولا هفتگی می خرم

سرویس مدرسه و ناهار برای دخترم ثبت نام نکردم 

خودمون می بریم و میاریم ، ناهار و تغذیه هم از خونه براش میزارم

دیشب شوهرم رفت قصابی گوشت و‌... خرید به خاطر ناهار مدرسه دخترم انواع جوجه مزه دار ، همبرگر خونگی ، سینه مرغ آماده برای شنیسل بسته های کوچک آماده کردم فریز کردم

سلام خانم های عزیز من بعد از تلاش های شبانه روزی برای پول جمع کردن و راضی کردن همسر که دومی سخت تر ب ...

سلام عزیزم من کوییک دارم

توی این سبک ماشین‌ها بنظرم کوییک ماشین خیلی خوبیه 

اما ٣٠٠ مبلغ کمیه بذار روش یکم بتونی مدل ماشین رو بالاتر بگیری

من تا حالا مشکلی باهاش نداشتم کم مصرف هم هست 

خودم یه مانیتور هم براش گرفتم که دیگه نقشه و اینارو راحت میبینم نیاز به گوشی هم ندارم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810