2777
2789
😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩آبی عزیزززززم از صمیم قلب بهت تبربک میگمممم خدارو صد هااااا هزار مرتبه شکررر ...

مرسی  رویای عزیزم بچه ها ممنون از تبریکاتون تک تک جواب نمیدم فقط لایک میکنم 

انقد انرژی خوب بهم دادین ک استرسم برای قلبش کمتر شده و امیدم بیشتر ببخشید میدونم از بحث تاپیک دور بود ولی هیچکس از خانواده نگفتیم  و لازم بود یه جا بگم عزیز دلمید برام دعا کنید ک بمومه برام 

@abi_asemani تبریک میگم عزیزمم خیلی خوشحالم که دامنت سبز شده🥹😍🌱 مراقب خودت و نی نیت باش بسلامتی ...

فدات بشم بله عزیزم یه باکس جدا براش گذاشتم  یک میلیون هم امروز گذاشتم داخل باکس 

ولی سیسمونی و خانواده خودم تهیه میکنن ینی انقدی بحث کردیم با بابام ک اخرش گفته به تو ربطی نداره 😐

فدات بشم مرسی مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم بله عزیزم یه باکس جدا براش گذاشتم یک میلیون هم امروز گذاشتم داخل باکس ولی سیسمونی و خانواد ...

اگه اینطوره که خیلی خوبه 😉 بزار تهیه کنن دستشونم درد نکنه 🤭

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
مرسی رویای عزیزم بچه ها ممنون از تبریکاتون تک تک جواب نمیدم فقط لایک میکنم انقد انرژی خوب بهم دادی ...

سلام عزیزم تبریک میگم،الهی الهی به حق و حرمت بانو فاطمه زهرا که نی نی عزیزتون رو  سالم و سلامت بغل کنید ..

براتون ایت الکرسی می خونم ...،    

سلام به همه دوستان عزیزم ❤️❤️❤️❤️امروز از یه حرکت اقتصادی و یه حرکت کاملا غیر اقتصادی براتون بگم چند ...

نوش جونت عزیزم❤️

اینم جایزه بالا رفتن قیمت ساعتت☺️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
درسته عزیزمهمه نوع آموزشی وجود دارهاز کیک و شیرینی و غذا تا گلدوزی و خیاطی و آرایشگریچرا باید پول دو ...

منن با شما موافقم اما آدم وقتی کلاس میره دقیق میره دقیق می یاد همه رو نکته برداری میکنه اما با گوشی من خودم تنبلی میکنم که بخوام چیزی یاد بگیرم البته تا الان هم خیلی از گوگل کمک گرفتم توی خیلی چیزااااا اما مثلا یه موسیقی میخوام یاد بگیرم میگم برم کلاس در حالی گه تو گوگل آموزشش هست

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام به همه عزیزانم

راستش امشب اومدم کمی اینجا بنویسم نمیدونم اسمش رو چی میتونم بگذارم دغدغه؟، نگرانی؟ ، آینده نگری ...؟؟ نمیدونم حقیقتش و نمیدونم ایا نوشتن این چیزها و اینجا خارج از موضوع تاپیک هست یا خیر!!!

امروز عصر که همسرم خوابیده بود داشتم فکر میکردم به خودم به زندگی و آینده ام به گذشته ..... و همانطور که از بالا  و پنجره خیابون رو نگاه میکردم  با خودم گفتم تا حالا با خودت فکر کردی اگر خدای نکرده فردا روز همسرت نبود چه مهارتی داشتی که میتونستی ازش پول در بیاری؟ چه سرمایه ای ؟؟ چه مال افزوده ای ؟؟

راستش جواب دادن به این سوال منو خیلی به فکر فرو برد و یک لحظه ترس تمام وجودمو گرفت.. و تمام افرادی که طی این سالها به هر دلیلی همسرشون رو از دست داده بودن از نظرم میگذشتن و بهشون فکر میکردم به تجربه هاشون و به زیستنشون بدون حضور همسر ...!! 

جواب دادن به این سوال خیلی وحشتناک بود برای منی که امروز  در آستانه 41 سالگی هستم دکترا دارم و با توجه به ظرفیت های کم استخدامی هنوز نتونستم جایی مشغول به کار باشم.!!!...

با خودم فکر میکردم که همسرم بدون من میتونه از پس خودش بر بیاد و چطور من 41 ساله نمیتونم از پس خودم بر بیام با اینکه زنها همیشه خلاق ترن و به هر حال برای کارهای روزمره کمتر دچار مشکل میشن ...دلیلش فقط یک چیز بود مهارتی که بتونم ازش درامد کسب کنم شاید حلال مشکلاتم بود ....در حالیکه که همسر من با درامد و مهارتی که داره میتونه عدم حضور منو به راحتی جبران کنه و انجام کارهای خونه رو به کسی دیگه محول کنه ولی ایا من نوعی مهارتی داشتم و دارم که بتونم در نبود اون به زندگیم بدون استرس ادامه بدم؟؟

راستش جواب دادن به این سوالات امروز دغدغه ذهنی من بود ..... چیزی که ساعتها من رو به فکر رو برده بود...

و البته که این روزها دارم یک سری کارها از توی خونه  انجام میدم و درامد 5 تومنی دارم حدودا ولی این شغل نمیتونه امنیت خاطر برای من ایجاد کنه و حاشیه امنی داشته باشم......

داشتم به این فکر میکردم که از مهرماه شاید برم در رشته جدیدی لیسانس بگیرم و بعد بتونم با اون مدرک از همون بدو لیسانس کاری رو راه بندازم.....

یه رشته کاربردی و با توجه به نیاز روز و جامعه......

ببخشید زیاد نوشتم و امیدوارم موضوع پرتی رو اینجا باز نکرده باشم

مرسی از همه کسایی که اینجا بدون چشمداشت مینویسن...

معصومه جان عزیزم از راه دور میبوسمت و عین خواهری مهربون تو رو کنارم حس میکنم.مرسی که تجربه هاتو مینویسی

تجربه نامادری تون بعد فوت پدرتون رو گاهی میخونم ....دوست دارم از زندگی شون بیشتر برامون بگین...خانم عاقل و سختی کشیده ای بنظر میان....

ممنونم از همه دوستان دیگه برای انتقال تجربیاتشون. دوستتون دارم 

سلام به همه عزیزانمراستش امشب اومدم کمی اینجا بنویسم نمیدونم اسمش رو چی میتونم بگذارم دغدغه؟، نگرانی ...

سلام عزیزم تا بخواید یه لیسانس دیگه بگیرید ۴ سال طول میکشه بهتر نیست یه کسب و کار برای خودتون راه بندازید ؟؟؟مثلا کارآفرین کنید ؟؟؟ رشته خودتون چیه ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم تا بخواید یه لیسانس دیگه بگیرید ۴ سال طول میکشه بهتر نیست یه کسب و کار برای خودتون راه بن ...

یه رشته مهندسی خوندم باهاش نمیشه کار افرینی کرد. وضعیت کاری تو جامعه اصلا خوب نیست ...

سلامی پر از مهر به همه دوستان و خواهرای قشنگم😍 دوستان من خواهر ندارم ولی به لطف نی نی سایت کلی خواهر پیدا کردم که طاقت دوریشون رو ندارم 😍 الهی همتون حالتون خوب باشه و دلتون شاد و لبتون خندون ❤️ و همیشه بیاین از دارایی ها و خوشبختیاتون بگید😍 خدا میدونه چقدر برا موفقیت و دارایی  تک تکتون ذوق میکنم و خوشحال میشم😍 اینم بگم ها به شرط لیاقت هر شب تو نماز شب برای همتون دعا میکنم و از خدا حاجت رواییتون رو طلب میکنم❤️ به امید استجابت تمام دعاهای روسیاهانی چون من🥺🤲 

عزیزان نماز اول وقت و نماز شب و دائم الوضو بودن و همچنین انجام تمام امور زندگی برای رضای خدا رو هیچ وقت فراموش نکنید ، قول میدم چنان رزق و روزی مادی و معنوی به زندگیتون سرازیر بشه که خودتون هم تعجب کنید ، اگه یه لیوان آب دست همسرت میدی سرت رو بالا بگیر و بگو خدایا فقط برای رضای تو که امر به خدمت و اطاعت از همسر نمودی 😍 این یک مثال بود ها جبهه نگیرید ، دوست نداشتید هم بهش بگید خودش بره آب بخوره😂 

عزیزان میخواستم دست آوردهای آبان ماه رو براتون بنویسم که دیدم طبق معمول پس انداز و طلایی توش نیست و به درد تاپیک نمیخوره ، فقط تونستم با مدیریت این ماه یک پالتو و بلوز بافت بلند برای زیر پالتو و یه بلوز بافت برای خودم و یه شکت و شلوار برای دخترم بگیرم و تمام ، مابقی هم برای اقساط و خرج خانه و خریدهای عمده پاییزی رفت 🌹 

ولی یه دستاورد مهم این ماه برام داشته که انگار دنیا رو بهم دادند ، اینکه میگم خدا رزق مادی و معنوی رو زیاد میکنه همینه ، امروز دخترم بهم گفت شروع به حفظ قرآن کرده و تو کلاس حفظ قرآن شرکت کرده😍 بهترین و قشنگ ترین خبر عمرم رو شنیدم😍 انقدر نگران جو و محیط دانشگاه ها بودم که خدا به بهترین شکل ممکن دلم رو آروم کرد😍 من تا حالا حتی تو تابستان هم دخترم رو کلاس قرآن ننوشتم و کلأ هیچ وقت در مورد دین و مذهب سخت گیری نمیکنم ، حتی مستقیم هم نمیگم ، فقط دعا میکنم و از خدا عاقبت بخیریش رو میخوام، میگم باید خودش راه خودش رو پیدا کنه ، وقتی عملأ نماز و روزه پدر و مادر رو بچه میبینه نیازی به تذکر نیست ، دخترم نماز و روزه هاش سر وقت بوده از اول ولی دیگه انتظار حفظ قرآن رو نداشتم ، خودمم فقط چند تا سوره کوچیک که همه بچه دبستانیا حفظ اند رو حفظم🤕 از صبح هزاران بار خدا رو بخاطر رزق بزرگ معنوی شکر کردم و در مقابل کرم و مهربانی خدا که تو این زمونه به بهترین شکل ممکن دست دخترم رو گرفته و مواظبشه شرمندم😔 اصلأ نمیتونم باور کنم چطوری با این حجم از درس ها علاقه مند به حفظ قرآن شده😍 واقعأ حجم درساش خارج از توان فکری و ذهنی منه🤕

نمیدونم راجع به تاپیک هست یا نه ولی اولأ خیلی خوشحال بودم و خواستم خوشحالیمو با شماها به اشتراک بذارم ، دومأ اینم رزق و روزی و دستاورد بزرگ آبانماه برام بود و چند روز پیش تولدم بود و بهترین و قشنگ ترین هدیه رو از خدا گرفتم😍 خدایا هزاران بار شکر❤️❤️❤️ 

دوستان اگه دوست داشتید برای خوشبختی و موفقیت دخترم یه صلوات بفرستید❤️ طبق رسم همیشه برای حاجت روایی تک تک دوستان که بهم لطف میکنند سوره مبارک کوثر رو میخونم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810