2777
2789
سلام سلام حتی من که دو هفته است تو خونه نون ندارم😁 (بچه های دورهمی در جریانن) میگم گلشیفته مدیریت ک ...

خدا بگم چیکارت کنه جیران 😁😁😁😁که از خوندن پستات سیرمونی ندارممم😂😂

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
به خدا من خیلی دیدم رضا ها اینجورین. 😃واقعا جالبه

⛔️⛔️⛔️⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطف میکنی روتین پوستیت رو دقیق بگی؛من متاسفانه روتین پوستی ندارم؛اصلا نمیدونم چبا باید بگیرم؛م ...

⛔️⛔️⛔️⛔️

باریکلا بهت عزیزم می‌دونی که بهت افتخار میکنم 😍باعث غرور و افتخاری عزیزم میدونم که بهترین مدیریت ر ...

شما برای من بهترین بودی معصومه جان همیشه باعث انگیزه و تلاشمی 🌹

برج 9 نمیدونم چی میشه دقیقا،،عروسی هم داریم 🌸 همسرم برای خودشون پارچه گرفتن دادن که لباس بدوزن براشون

•هدفم اینه که تا برج 12 یا یک تموم وسایلامون گرفته بشن😍

برج 9 : 

6800 توی وام باید بره و میمونه 4200 🥲 1 تومن هم برای خرجمون کنار میزارم و 500 هم برای آخرماه میمونه 2میلیون و 700 تومن که کنار میزارم برای جهیزیه و قراره 10 تومن هم از یجایی برسه بهمون.

چندین جا رفتم پرسیدم ظرف و ظروف برای 24 نفر یجا 15 تومن بود بقیه ی جاها دقیقا همون ها با همون مارک با 9میلیون تومن گرفته میشه 

متاسفانه پدر همسرم خیلی آدم خاطر جمعی هستن و میگن بزارین موقع اش بشه همه رو میگیریم که من به همسرم گفتم نه اینطور که نمیشه (چون واقعا با این اوضاع نمیشه همه رو یهویی گرفت ) گفتم ما خودمون میخریم و بعد که اومدن بهشون نشون میدیم 🌹 

چون دو سال و نیمه عقدیم خانواده ش‌ حرکتی در این مورد نزدن شغل قبلی همسرم هم فقط خرج های رو ب رو رو تامین میکرد دیگه الان که روی پای خودش ایستاده میخام خودمون بگیریم بریم سر خونه زندگیمون عقد بودن کافیه 🌱

12/700/000 برای خرید جهیزیه س 9 تومن میره برای ظرف و ظروف میمونه 3/700/000 که اونم میخام توستر بگیرم 👌🏻

برج 10 تولدهمسرمه باید از الان برنامه ریزی کنم برای تولدش . 

اما خب برج 10 ببعد میخام که وسایل های برقی رو بگیریم ب امید خدا 

گزارش های این ماه (برج8) 

4 تومن قسط وام رو دادیم🌱

دستم شکست 2 تومن فقط پول ارتوپد دادیم 🌱

سرما خورده شدم ‌و 500 برای دکتر دادیم 🌱

پول بنزین که دقیق نمیدونم چقدر شد اما زیاد شده 1 میلیون هم رد کرده 🌱

و شارژ و اینترنت هم مصرف من خیلی بالاست 🙁

کافه هم رفتیم ب صرف قهوه و شربت که همسرم حساب کرد

نتونستم پس انداز داشته باشم نه شخصی و نه دونفره این ماه همسرم پول روهم نسپرد دستم و کلا آخرماه هیچی دستمون نموند 

همسرم بشدت آدم دست و دلبازیه دستش به کم نمیره و منم این ماه سپردم ب خودش ببینم چیکار میکنه به رو نمیاره اما معلومه خیلی پشیمونه من هم سرزنشش نکردم برای اینکه مدیریت نکرده فقط گفتم فدای سرت مهم نیست 👌🏻

فقط معصومه جان چیکار کنم مصرف شارژ و اینترنتم کمتر بشه؟؟ راه حلی داری ؟ ماهی 300 400 تومن فقط برای شارژ و اینترنت میدم🙁🥲

@masumehjoon    

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

دختر کی وقت کردی این همه کار بکنی 

ایولا داره 😎😍

چقدر پنکیک زیاد شده ، اکثر دانش اموزام پنکیک میارن که به نظرم خیلی خوبه 

حداقل شکر و روغنش مشخصه چیه 

تازه است.

به صرفه تر از کیک بسته بندی هم میشه .

مادرهای عزیز شما هم پخت پنکنیک برای بچه تون را فراموش نکنید 😎🌱

یکی اضافه هم برای معلم بچه بذارید 😂😂

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
شما برای من بهترین بودی معصومه جان همیشه باعث انگیزه و تلاشمی 🌹برج 9 نمیدونم چی میشه دقیقا،،عروسی ه ...

من یه پیشنهاد دارم برای کمتر شدن مصرف نت.

بسته نامحدود بخر خیلی خوبه . از یک صبح تا ۱۱ صبح ، بعد اون هایی که میخوای دانلود کنی را بذار اون موقع 

سلام خدمت عزیزای دل 

خیلی خبر دارم .

نکته اول اینترنتی حساب مهربانی بانک ملی را باز کردم ( مراحلش تو اینترنت هست با یه سرچ ساده پیدا کنید )

پولم که دستم بود و پول همسر که البته سرش خیلی اذیت شدم را تو این حساب خوابوندم ، بهم وام تعلق گرفت 😍🌱

اینکه چه مدت چقدر پول بود را نمی‌دونم چون متغیر بود 

ولی خود برنامه بام بهم گفت میتونی ۴۷ بگیری ۱۸ ماه .

۷۰ بگیری ۱۲ ماهه 

۷۰ را نمی‌تونستم چون از پس قسط برنمی آمدم منم ۴۷ را گرفتم .

درخواست را اینترنتی از همون بام دادم .

بعد دیدم چرا پیامک نمیاد ، اومدم زنگ بزنم به برادرم و بپرسم ،

بعد گفتم بذار یه سرچ بکنم و دیدم مراحل را قشنگ گذاشتند با تصویر 😎🌻 .منم بدون اینکه مزاحم کسی بشم تونستم تایید کنم .

پول را سریع واریز کرد ، یعنی همون موقع که ضامن تایید کرد .

فعلا راحت ترین وام ، وام مهربانی بانک ملی برای من بود .

بعد قرص الحسنه مهر 

بعد رسالت🌻😎

به خدا ، خدا خیرتون بده من اگه عقل حالا را داشتم کلی پول و طلا داشتم ولی حیف که دیر متوجه شدم ، البته ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است 🥰

یه متنی امروز دیدم برام جالب بود 

هر روزی که ورزش کنی یک دیروز بیشتر میتونی خودت را بشوری 🤗🤗

به نظرم انگیزه خوبی میده برای ورزش .

نکته بعدی من مجبور شدم برم دانشگاه پس نتونستم برم مدرسه پس به دوست همکارم گفتم رفت ، 

و به خودم قول داده بودم کمترین خرج را بکنم تو رفت و آمد.

خوب بود ، سه تا خرج داشتم ، یکی یه ساندویچ چهل تومنی تو اتوبوس گرفتم که داشتم میمردم از گشنگی 😶😶 که می‌توانستم از خونه ببرم.

دو، یه جوراب بلند ۸۰ تومنی برای دوستم که به جایم رفته بود خریدم .

سه ، اونقدری دانشگاه اذیت شدم که تو برگشت رسیدم ترمینال جنوب بعد فهمیدم بلیط را بیهقی گرفته بودم😴😴😴 

دیگه واقعا هم نه وقت برگشت داشتم نه توان برگشت😔 

منم همون جا یه بلیط گرفتم و بلیط اتوبوس را کنسل کردم اما خطا داد .

زنگ زدم گفتند باید حضوری بیایید.

قبلا اتوبوس را که از اسنپ تریپ می‌گرفتم خیلی خوب کنسل می شد اما الان دوباره داره خطا میده 🙄🙄 منم دیگه از اسنپ تریپ نمی‌گیرم و نکته بعدی اینکه از این به بعد فقط بلیط از جنوب میگیرم تا این اتفاق نیوفته😊😊.

خب بفرمایید اینم دستبند و ساعت 😍بیشترین اش سهم دلای خودتون 😍12/5گرم

دستبند نو یا بدون اجرت ؟
من قبلا همیشه طلای نو میخریدم چون قصد فروش نداشتم ولی الان چون میدونم بالخره لازم میشه اصلا سراغ نو نمیرم
ولی دلم به انداختن طلای کارکرده نمیره

سلام خانوما یه سوال داشتم بابت این خرید اعتباری تارا میگن واسه اینکه اعتبار بهت تخصیص داده بشه ، حتم ...

نه مهم نیس 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
دختر کی وقت کردی این همه کار بکنی ایولا داره 😎😍چقدر پنکیک زیاد شده ، اکثر دانش اموزام پنکیک میارن ...

ممنون عزیزم 🥰 

ما خانوادگی عاشقشیم 

ولی یه چیزی بگم 💔💔💔 من هر روز همینجوری ام 

یعنی ۹۰ درصد مواقع دو غذا ،بخاطر اینکه هر کس یه چیزی نمیخوره اصلا سبک هم نبستیم 

ممنون عزیزم 🥰 ما خانوادگی عاشقشیم ولی یه چیزی بگم 💔💔💔 من هر روز همینجوری ام یعنی ۹۰ درصد مواقع د ...

سلام عزیزم وقت کردی دستورش تو تاپیک آشپزی بزار تگمون کن ممنون 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
ممنون عزیزم 🥰 ما خانوادگی عاشقشیم ولی یه چیزی بگم 💔💔💔 من هر روز همینجوری ام یعنی ۹۰ درصد مواقع د ...

واااای چقدر سخت

من خیلی وقت‌ها که خستم اصلا نمیتونم پاشم غذا درست کنم پفک میخورم😂😐

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
جدی دوست داشتی؟مرسی عزیزم. این ها چیزهایی بود که خودم تجربه کردم.زندگی پر از سختی هست و پر از رنج و ...

روتينت چيه دوست عزيزم به ما هم بگو 

من كرم دور چشم هيدرودرم ميزنم با گلاب روغن زيتون ضدافتاب ماي

فعلا ابرسان خوب پيدا نكردم نميدونم كرم يا ژلشو بخرم؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810