2777
2789
منم از این ساعت دارمدقیقا همین مدلش 😁این با کارتیه لاو هم خیلی قشنگ میشه. من همین کارتیه لاو رو دار ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

آره عزیزم ♥️ خیلی شیک خداییش 

چند وقت بود جزو اهدافم بود که بهش رسیدم بالاخره 

الان عکس فرش رو هم می ذارم برات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جون به شادی و خوشی عزیزممیشه عکس تولد رو هم بذاری باجی😍🙈فقط از قبل بگوووو لطفا آنلاین باشیم ...

قربونت عزیزم ❤️ چشم تو یه وقت مساعد خبر میدم اینجا 

بعد میذارم دور همی 

2805
آخیش بالاخره تموم شدم 😍سلامم و صد سلام خدمت دوستای جان و جانانحال دلتون خوبه دیگه انشالله بر قرار ه ...

معصومه جون خیلی خوشحال شدم پیامی ازت دیدم ند روز بود هرچی نی اومدم سایت خبری ازت نبود🥺

خیلی بهت تبریک میگم بخاطر قالی و خرید دستبند و ساعت و حال خوبت😘

عزیزم فقط یه سوال برام پیش اومد تو رو خدا جسارت نشه فقط یه سواله توی عکسی که فرستادین انگار ناخن کاشتین چون گفتین غسل و نماز براتون مهمه برام سوال شد چجوری ناخن کاشتین و همزمان غسل هم میکنین؟ 

منم خیلی دوست دارم ناخن هام قشنگ باشه ولی بخاطر غسلهای واجبم  اینکار رو نکردم تا حالا

قربونت برم من عزیزم ❤️ بیشترینش واسه دلهای مهربونتون

معصوم جانم 

وزن و قيمت دستبندت چقد شد ؟ 

مارك ساعتت هم بگو خواهر سپاس

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
بیا عزیزم فرش سلاطین

معصومههههه

اینو تو بافتی؟ 

باریکلا بهت

چقدر کیف کردم به خدا

حلالت اون دستبند و ساعت. واقعا بیشتر از اینا حقت هست. این هنر مگه اصلا قابل قیمت گذاریه؟

انشالله همیشه سالم باشی و حالت خوش باشه تا بازم با بافتن فرش های درجه ۱ به کشور خدمت کنی.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام سلام حتی من که دو هفته است تو خونه نون ندارم😁 (بچه های دورهمی در جریانن) میگم گلشیفته مدیریت ک ...

الان کل ایران میدونن شما نون نداری جیران. آپدیت جدیدو اینجام بذار. نگران نشن😂😂😂

قربونت عزیزم ❤️ چشم تو یه وقت مساعد خبر میدم اینجا بعد میذارم دور همی

معصومه جون خوشحالم دوباره خوش برگشتی 

معصومه جونی باورت میشه جزوه ارزوهامه عکست وببینم میشه بزاریی ببینم خیلی مشتاقم❤❤

سلام عزیزم میخوام منم یه کاری رو تو خونه شروع کنم خواستم بپرسم یه فرش تو چه تایمی معمولا تموم میشه و ...

سلام عزیز دلم ❤️ اکه علاقه داشته باشید که راحتتر یاد میگیرین 

ریز کاری زیاد داره عزیزم 

و اینکه چند مدت زمان خواهد برد ....بستگی به طرحی که میخواین کار کنین داره 

طرح های کوچلو ...یکی دو ماهه 

طرح ها معمولی دو سه ماهه 

طرح های بزرگ پنج شش ماهه و حتی یک ساله 

اکه بخواین در آمد خوبی داشته باشید حداقل روزی پنج شش ساعت کم کم باید کار کنید 

معصومه جون خوشحالم دوباره خوش برگشتی معصومه جونی باورت میشه جزوه ارزوهامه عکست وببینم میشه بزاریی بب ...

هستی عزیزم بیا اونور تو تاپیک خودم ....یه دونه عکس میذارم و زود پاک میکنم 

انشالله مابقی بمونه تو یه وقت مناسب 

گوشی امو همین دیروز خالی کردم تو کامپیوتر تا جام باز بشه 

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه❤️

من امروز حالم بد بود سر درد و... و عصری رفتیم درمونگاه که 250 هزینه دارو و سرم و دکتر شد🥲

ولی خب امشب از خانومی برام یه پیام اومد برای گرفتن تخفیف، منم شانسمو امتحان کردم و برنده تخفیف 60-70 درصدی تا سقف یه مبلغ نچندان زیاد شدم... 😁

منم فوری رفتم تو سایت خانومی بعد از گفتمان های زیاد تصمیم گرفتیم نوار  برداریم و اینگونه بود که 6 تا نوار مای لیدی + اشانتیون یدونه کیف مناسب نوار شد 250ت... 4 تا از نوار ها به صورت پک بودن و تخفیف خورده بودن با اون کد تخفیف 150ت ازش کم شد و موند 100ت که با هزینه ارسال شد 140... از طرفی من اعتبار اسنپ پی هم داشتم و با استفاده از اون قسطیش کردم ماهی 35ت...

و اینگونه شد که به جای دونه از 50-55ت با ماهی 35ت 6 تا نوار خریدم🫠🌸

....💖!
سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من عزیزم ❤️ خیلی خوشحالم که بهترین تصمیم رو گرفتی دقیقا عزیزم هیچ چیز و ...

فداتشم خواهرجان♥️

ممنونم که کنارم هستی🌹

هیچ مشکلی ندارم با کسی عزیزم…تمام چیز از طرف خانوادم پیش میاد🌱سختی های زیادی میبینم عزیزم 

صبرم زیاد بود اما یه مدت حرفای دلم رو ب هیچکس نمیتونستم بزنم یهو فرو کش کردم نتیجش بد شد🥲

ممنون از راهنمایی هات 

فقط معصومه جان ایده هایی بده برای اینکه چطور با خودم سرگرم باشم وبیشتر ب خودم برسم؟ 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2810