سلام به معصومه جان @masumehjoon   و اعضای تاپیک🌱
به پس انداز ربطی نداره اما نکته های مهمی داره
چند وقتی میشه بشدت بد خلق ، عصبی و افسرده شده بودم به دلیل یسری اتفاقات🥲حتی رابطه ی بین خودم و همسرم به هم ریخته بود .
هر چقدر بنده خدا میگفت زندگیمون داره بهم میریزه انگار ن انگار حالم تغییری نمیکرد😕تا اینکه دیشب باهم حرف زدیم و خیلی یهویی رفتارم تغییر کرد
پر انرژی شدم ، حس های منفیم از ذهنم ، روحم و جسمم دور شد
خلاصه امروز ناهار خوردیم و همسرم گفت خیلی وقته نرفتم پیش دوستم میرم اونجا با مهربونی بدرقه اش کردم که رفت ، زمانی که رفت شروع کردم رسیدن ب خونه ( خانما میدونن که حال آدم بد باشه ب هیچی نمیرسه ) خونه رو مرتب کردم و لباسای روشنم رو آماده کردم رفتم حموم🌸
بعد مدت ها به موهام ، بدنم و صورتم رسیدم ماسک زدم و لایه برداری کردم ، لباسامو تنم کردم گیره سرهایی که تازه گرفته بودم زدم به سرم
چندمدته که اصلا به فرم ناخن هام نرسیده بودم مانیکور کردم و فرمشونو درست کردم و بعدشم لاک زدم🌞
و بالم لب با رنگِ صورتی ملیح هم زدم
حالِ دل خودم و همسرم خیلیییی خوب شد از دیشب تا امروز
خاستم بگم عزیزان هیچ چیز و هیچکس اونقدر مهم نیست که بخواهیم اعصاب و روان خودمون رو به هم بریزیم اعصاب و روان آروم و سلامتی بزرگترین سرمایه ست تو زندگی هیچوقت خودتون رو بخاطر حرف دیگران و آزارهای دیگران اذیت نکنید🦋
خیلی پشیمونم که سلامتیم رو به خطر انداخته بودم 🥺 اما پشیمونی سودی نداره برام تجربه شد که تکرار نکنم این وضع رو و برای خودم زندگی کنم♥️🌹