2777
2789
خانم‌ها لطفا راهنمایی کنید ممنونمیه زمین داریم که تازه تفکیک شده میگن چند مدت دیگه سند براش صادرمیشه ...

سلام صبر کنید تا سند بیاد بعد بخرید.یکی از دوستان ما مورد مشابه داشتند سهم شهرداری را داده بودند به این بنده خدا. میدونید که حدود 40 درصد متعلق به شهرداری هست

و کیک دختر پاییزیو شام مهمونمون کرد به باغچه سبز 😍دوستان تبریزی میدونن که غذاهای باغچه سبز خیلی گرو ...

کیف کردم😍😍😍😍😍😍😍تبریکات مرا پذیرا باش الهی دخترت عروس شه جشن بگیری😍طلاوخریدات هم مبارک😍  ازهمه نظر بیست کمه بی نهایتی😍😍😍😍 

روتختیت بیشترمبارک🤭😁🤪

خدابهت سلامتی بده وهمسرت رو برات حفظ کنه🤲🤲🤲🤲 

هروقت تونستی خصوصی رو چک کن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزممتراژ خونه مهم نیس دل خوش مهمه😍حالا نمیخوام تعریف کنم کار درستی نیس اما هر کی میاد خون ...

دقیقا میخواستم همینو بنویسم 😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
معصومه جون خیلی خوشحال شدم پیامی ازت دیدم ند روز بود هرچی نی اومدم سایت خبری ازت نبود🥺خیلی بهت تبری ...

سلام عزیز دل من 

قربونت برم من 

آره عزیزم ❤️ ناخن ژلیش کردم 

انگار دو تا پست قبلی رو نخوندی که کامل توضیح دادم 

ولی بازم مینویسم برات ..آره عزیزم منم به غسل حساس هستم 

ولی چون همسرم چند باری اصرار کرد که دوست دارم بذار 

منم به میل و خواسته ی ایشون میذارم 

و اینکه فدات شم اون روز به ناخن کار هم میگفتم ...گفتم من رو غسل یکم حساسم که گردن آدم عسلی نمونه 

برگشت گفت ...چون از ریشه نمیذاریم...غسل قبول 

منظور از ته ناخن نمبذارند یکم با فاصله میذارند 

که آب بهش برس 

حالا با خدای خودم حرف زدم و گفتم که قضیه چیه 😜🤭😁

قبول بفرما غسل مارو 

2805
سلام عزیز دل من قربونت برم من آره عزیزم ❤️ ناخن ژلیش کردم انگار دو تا پست قبلی رو نخوندی که کامل توض ...

خیلی به دستت میاد معصومه جون

فقط یه نکته بگم ،به جز غسل اگه اهل نماز هستی روزایی که ناخن کاشتی رو بشمار ،هر وقت خسته شدی و ریمو کردی اگه دلت خواست بعد غسل  قضاشو بخون❤️

خیلی به دستت میاد معصومه جونفقط یه نکته بگم ،به جز غسل اگه اهل نماز هستی روزایی که ناخن کاشتی رو بشم ...

قربونت برم شهزنان جان چشمات قشنگ میبینن خواهر ❤️

چه جالب 😍 نمی‌دونستم 

اگه اینطوری قبول بشه حتما می‌شمارم عزیزم ❤️ 

ممنون که نوشتی برام 

و کیک دختر پاییزیو شام مهمونمون کرد به باغچه سبز 😍دوستان تبریزی میدونن که غذاهای باغچه سبز خیلی گرو ...

سلام معصومه جون😍

بلاخره اومدی باجی

دستبند و ساعتت مبارک🌷

یادته گفتم همسرم هی دنبال خونه است من میگم صبر کن یکم بیشتر پس انداز کنیم؟

بلاخره ایشون موفق شد یعنی خودم وام مسکنو بهش گفتم😶😉و بلاخره خونه خریدیم😍

البته نصفش با وام مسکن شد و بقیشم با فروش طلاهام و ماشینمون😭۴۰ مترم هست

قسطامون طوری شده که تا یک مدت اصلا امکان هیچ پس اندازی ندارم.

انشالا سر یه فرصت مناسب میام و میگم چی شد خونه خریدیم،ولی این خونه رو و ریسک پذیری و آشنا شدن با وام مسکنو مدیون شما و بچه های تاپیکم ❤❤

چند روزه منتظرم بیای این خبرو بهت بدم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
فداتشم خواهرجان♥️ممنونم که کنارم هستی🌹هیچ مشکلی ندارم با کسی عزیزم…تمام چیز از طرف خانوادم پیش میاد ...

این پیام منم بخون و راهنماییم کن معصومه جان 

@masumehjoon    ‍ ‍ 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزم پستی که گزارش داده بودی و منو تگ کرده بودیکدوم صفحه است ..اعلاناتم پر شد نتونستم پیدا کنم ...گ ...

ای واااای الان از خواب بیدار شدم دیدم آنلاینی برات پیام گذاشتم،تله پاتی😍😍

صفحه ۲۵۶۱ بود پستم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام معصومه جون😍بلاخره اومدی باجیدستبند و ساعتت مبارک🌷یادته گفتم همسرم هی دنبال خونه است من میگم ص ...

سلام عزیز دلم 

قربونت برم من ❤️ 

به به 😍 به به 😍 

واقعا ؟؟؟

دختر خبر به این توپی ...رو الان میدن 

میبینی که از عصر اومدم ...زود خبر می‌دادی 😉

خیلی خیلی خیلی برات خوشحال شدم ❤️

انگار خودم خونه رو گرفتم 😍

خدارو هزاران مرتبه شکرش 

آفرین بهت بانوی پرتلاش و با انگیزه 

اصلا هم برات مهم نباشه که قرض داریم ...یا ماشین فروختیم 

یا وام برداشتیم ☘️

من برای خونه گرفتن فرش زیر پام رو فروختم ...

خونه گرفتن که آسون نیست  عزیزم بری کارت بکشی و بیای 

خونه رو همینطوری می‌گیرند 

با وام و و طلا و و ماشین و حتی قرض و ....

یا ت باشه ماشین رو با جمع کردن اندک اندک طلا میتونی بگیری 

ولی خونه رو نمی تونی متری بگیری 

قشنگ شاکر خدا باش و پشت همسرت باش بهش روحیه بده ❤️کنارش باش ...قوت قلبش باش ❤️

برات از صمیم قلبم خوشحال شدم 

سلام عزیز دلم قربونت برم من ❤️ به به 😍 به به 😍 واقعا ؟؟؟دختر خبر به این توپی ...رو الان میدن میبین ...

از ظهر خواب آلود بودم هی میگفتم بزار فردا میگم،باز دلم طاقت نیاورد😁

فدای دل مهربونت خواهر❤

قبلا براتون تعریف کردم که از خونه مادر شوهرم اومدیم بیرون و هیچ کمکی بهمون نکردن نمیدونم یادته یا نه

ولی بین اقوام همسرم ما اولین کسی بودیم که بعد ۶ ۵ سال از عروسی تونستیم خونه بگیریم

اونم تو منطقه ۱ شهرمون که همه تعجب میکنن میگیم اینجا خونه گرفتیم.

میتونستیم بزرگترشو تو شهرک بخریم ولی چون از اول تو همین منطقه ها بودیم نتونستیم بریم اونسمت.ماشینم نداشتیم سخت بود یک ربع با شهر فاصله داشت

ببییین نزدیک ۴۰ قسط داریم خودم که بهش فکر نمیکنم اصلا😄😄

ولی من اصلا فکر نمیکردم تا ۵ سال دیگه بتونم خونه بخرم ولی خدا خواست و شد.

موقع فروش سرویس طلام چون خیلی دنبالش گشته بودیم خیلی ناراحت بودم ،ماشین که بعدش گریه کردم چون به نام خودم بود مجبور بودم برای سند برم، تو دفترخونه بغ کرده بودم🤦‍♀️ولی خدااا رو شکر ایشالا بهتر و بیشترش قسمت شما و اعضای تاپیک🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
فداتشم خواهرجان♥️ممنونم که کنارم هستی🌹هیچ مشکلی ندارم با کسی عزیزم…تمام چیز از طرف خانوادم پیش میاد ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

گاهی وقتها پیش میاد که آدم انگیزه ی کافی نداره برای ادامه ی زندگی 

ولی باید یه سری چیزا رو به خودش یا آوری کنه تند تند 

ما تنها نیستیم عزیزم ...ما کسایی رو در کنارمون  داریم 

که بهونه ای هستند برای زندگانن ❤️بهونه ای هست برای عشق ورزیدن به همدیگر 

تو هم عزیزم تمام مشکلات و و حرفهایی که واقعا ازارت میدهند رو دونه دونه 

بذار زیر پات ...تا پله بشند برات بری بالاتر ..تو اوج 

اصلا هم اهمیت نده به حرفهای کسی ...اصلا نخواه که حرفی رو کش بدی ...که مطمین باش هر چقدر کش بدی کش خواهد خورد

به حرف کسی اهمیت نده حتی اون حرف از پدر مادرت و اعضای خانواده ات باشند 

مهم همسرت عزیزم ❤️ تو باید قدردان همسرت باشی که برات شب و روز زحمت می‌کشه ❤️ و تلاش می‌کنه که در رفاه باشی 

تلاش می‌کنه که همه چی بر وفق مرادت باشه 

بهش بی مهابا عشق بورز ❤️

اگر مشکلی با خانواده ات داری ...به هیچ عنوان نذار خانواده ی همسرت بدونن ..حتی همسرت ...چون فردا به سر آدم میزنن 

با خودت بیشتر وقت بذار ....با همسرت هم سعی کن وقت بگزرونی❤️ 

برو دنبال چیزایی که دوست داری ...علاقمندی 

برو یه حرف یاد بگیر 

برای خودت دوستایی  خارج از خونه پیدا کن ...باهاشون هر از گاهی وقت بگزرون ..حداقل در ماه یکی دو دفعه به بستنی..یا قهوه و یا صرف ناهار برو  

بشین طرح و برنامه بریز با همسرت باشی و وقت بگزرونی ❤️و خوشگزرونی کنی 😍

روزهای نیم بهای سینماها رو بدون ...اون روزها برو بلیط سینما بگیر و همسرت رو سورپرایز کن 

کنار هم باشین ❤️این روزات واقعا حیف عزیزم 

که بخوای اینطوری حرومش کنی 

به کتابخونه عضو شو ...کتاب بگیر بخون 

خلاصه خودت رو تا میتونی سرگرم کن 

حرف بقیه رو از این گوشت بگیر از اون یکی گوشت بده بیرون 

چند وقت دیگه میری خونه ی خودت و راحت زندگی ات رو می‌کنی ❤️

قربونت برم شهزنان جان چشمات قشنگ میبینن خواهر ❤️چه جالب 😍 نمی‌دونستم اگه اینطوری قبول بشه حتما می‌ش ...

خواهش میکنم عزیزم....بله قضای نماز گردنت میمونه هر وقت غسل بدون مانع حیض و جنابت کردی باید قضای نمازت رو بخونی سر فرصت انشالله

2810