2777
2789
تبریک میگم جشن آب🥰 نبودتون مشخص بود عزیزم ان شالله همیشه به شادی باشید عزیزم من اصلا موفق به فروش د ...

ممنونم عزیزم

تو دیوار باید یجورایی مفت بذاری 

من سه چرخه ی پسرم که ۱میلیون قیمتش بود رو گذاشتم ۱۲۰ تومن باز پیام میدادن که ۵۰ تومن خریدارم یا قیمت اخرتون چند؟

باید اعصاب فولادی داشته باشی🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمچقدر عالی که مشغول کارای جشن بودی چی بهتر از این😍عزیزم یادمه قبلا گفتی خونتون ۴۰ متره،ما ...

بله عزیزم خونه ی من ۴۰ متره 

من در قدم اول همه وسایلمو رد کردم رفت پولشو تبدیل به طلا کردم

با خودم گفتم اولا اگه هر وقت ۶میلیارد دادم خونه ی بزرگتر خریدم پس دارم ۱۰۰ میلیونم وسیله هایی که فروختمو بخرم

بعد اینکه پولش تبدیل به طلا شده و هر بار با رشدش میتونم اگه بخوام همون وسیله رو بخرم

ما تخت خودمونو نذاشتیم فقط تخت و کمدای پسرمو گذاشتیم که تختشو استفاده نمیکنه اصلا

تو پذیرایی هم یه فرش ۶ متری تازه گرفتم قبلش موکت بود 

با یه دست مبل ال ۵نفره تلویزیون و میزش

همین 

اشپزخونه هم کلا ۴متره یه سولارو چایساز رو دسته ما بقی تو کابینت

من کلا از وسایلام 

۱سرویس چینی ۱۸نفره

۱۲لیوان چای

۱۲تا لیوان شربت خوری ۲تا پارچ

۴تا پیرکس 

یه سرویس کریستال ۱۲نفره اجیل خوری

یه سرویس مس

یه سرویس قابلمه

سرویس ۱۸نفره قاشق چنگال 

همینو دارم

حتی بشقابای دم دستیمم دادم رفته از همون چینیا استفاده میکنم

البته تمام وسائل برقیای جهیزیم هست اما منظورم ظروف اشپزخانه بود

من بر این باورم که وقتی شما قراره برین سفر و خودتون اشپزی کنین چی میبرین؟

دوتا قابلمه یه تابه 

چنتا بشقاب قاشق لیوان و یه پیکنیکی یه ساک لباس

کلا نیاز انسان برای زندگی هم همینه

اگه کسی مهمان زیاد داره خونش بزرگه و از وسایل استفاده میکنه خیلی عالیه که داشته باشه اما به کار من با ۴۰ متر خونه نمیاد که انقدر انباشتگی داشته باشم

2805
دوستانی که اطلاع دارن لطفا بگین نظر مرد بازار راجع به طلا الان چیه برای خرید مناسبه؟ ممنون میشم دوست ...

بازار طلا ؛ زمانی برای تنفس!

همانطور که انتظار میرفت با آرام گرفتن اونس جهاني و قرار گیری دلار در کانال مطلوب بازارساز، بازار طلا هم موقتا وارد فاز آرامش شد تا بعد از حرکات آسانسوری خود نفسی تازه کند! هر چند با نزدیک شدن به پایان سال و موعد تسویه دیون دولتی و فاندهای سیاسی مهم پیش رو به نظر نمی‌رسد توقف طلا در این ایستگاه زیاد طولانی شود اما تنفس بیشتر طلا در قیمت‌های فعلی خصوصا کانال جذاب ۴۲۰۰ می‌تواند برای ورود سرمایه گذاران میان مدتی کاملا مناسب باشد . گرچه به کف مارکتی ۴۱۲۰ همچنان احترام می‌گذاریم اما از قطار طلا پیاده نشید هنوز تا مقصد امسال راه زیادی باقی مانده است!

سلام دوستان من برای صرفه جویی و پس انداز کردن سعی میکنم در سال دوتا یا یک دونه مانتو خوب بگیرم که هر ...

شما نگاه کن ببین با چی راحتی و دلت شاده ...

نسبت به ارزش و اعتقادات خودت زندگی کن ..

وگرنه که حرف زیاده عزیز دلم بیخیال باش ، شل کنت تو برق باشه برا اینجور حرفا

سلام خانوما شبتون به خیر 

اینجا یه کاربری بود گفت من دو قلو دارم و یه بچه دیگه هم دارم یعنی سه فرزند داشت بعد گفته بود خونه خریدیم دست مستاجره و الان خودمون هم مستاجریم و کمک کنین که چطور پول جور کنم برم زیر خونه خودم وغیره ....هر چی فکر کردم اسم کاربریش یادم نیومد .

دیگه گفتم بگم شاید بنده خدا دید یا شاید به درد بقیه اتون خورد 

البته شاید هم خودتون بدونید اینو دیگه میگم ان شاالله به درد کسی بخوره

خانم ها همون‌طور که میدونین به فرزند سوم به بعد زمین میدن (شهر ما خیلی جای پرت و دور افتاده و بیابانی هست واقعا به درد نمیخوره) البته زمین مجانی نیست و خورد خورد باید پولش رو بدی حالا یه طرحی هست هر کس که شرایط گرفتن این زمین ها رو داره بهش تعلق میگیره .....اگه بخواد می تونه زمین رو نگیره و به جاش  وام میدن بهشون ۳۰۰ میلیون تومان بیست ساله و چهار درصد هم هست قسطش میشه یک ونیم این حدود ها  

اگه مستاجر باشه در جا براش واریز میشه اگه هم خونه خریده باشه که باید سند و قولنامه اینجور چیز ها ببره حالا برین بانک بیشتر توضیح میدن براتون 

فقط هم برای بانک مسکن نیست ها ملت و رسالت و .... اینا هم هستن سرچ کنید بیشتر متوجه میشین❤️

میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

ما  که هیچ مدیریتی تو این متن شما ندیدم 

اوه چه خبره .

صبونه ساعت ده ونیم حالا هیچ.

اما این همه چیز میز فقط برای صبحونه.

بقیه شم بماند

اوهه خدایی باید یسری واژه‌ ها باید از نو تعریف بشه

تو یسری  گزارش ها خساست موج میزنه تو یسری گزارش ها ها زیاده روی .

جالبه اسم هردوش هم مدیریت میزارن. 

معمولی بودن انگار عجیب تره

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ما که هیچ مدیریتی تو این متن شما ندیدم اوه چه خبره .صبونه ساعت ده ونیم حالا هیچ.اما این همه چیز میز ...

به نظرم مشخصه چون سبک زندگی هر خونه با خونه دیگه فرق داره تو خونه ای که مثلاً هزینه صبحانه 1 تومن میشه خانم خونه با 200 تومن قضیه رو جمع کنه این میشه مدیریت دیگه.

هر خانم خونه ای به نظرم خودش متوجه میشه که کجارو تونست مدیریت کنه تو خونه اش

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
ما که هیچ مدیریتی تو این متن شما ندیدم اوه چه خبره .صبونه ساعت ده ونیم حالا هیچ.اما این همه چیز میز ...

منظور مدیریت از اون لحاظ که اگه همین صبحانه رو مثل همیشه بیرون کافه میرفتن ومیخوردن  و نهار یاشام رو بیرون پیتزا میگرفتن 

خوب چند برابر میشد دیگه بيرون رفتن بدون هیچی هم نمیشه که مخصوصا با بجه ها 

البته که به قول دوستان هر خونه ای سبک خودش رو داره با توجه به اون در نظر میگیره مدیریت کرده یانه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810