2777
2789
مرسی عزیزم ❤️🌹سخت نیست فروختنش بدون وکیوم ؟ریسک نداره ؟اخه من تا حالا سکه بدون وکیوم ندیدمراستی رو ...

ریسک که فکرنکنم داشته باشه و خب تعداد خیلی زیاد تو حراج ها فروش رفته .تو سایت قیمت میدی بعد اگه برنده بشی همون روز تا اخر وقت پیامش میاد میری بانک کارت ملی میدی یه مبلغ کمی حدود ۸۰ ۹۰ تومن نمیدونم واسه چییه پرداخت میکنی سکه رو مثل پول خورد میزاره جلوت والا من خودم تعجب کردم . نه من پول نیاز داشتم بردم صرافی به قیمت تابلو تو اردیبهشت ازم خریدن . فکر کنم ۲ تا ۲.۵ زیر قیمت بازار قیمتش زده بودم چون تو اسفند بود دقیق یادم نیست ‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احسنت سوال خوبي پرسيديهر زمان از زندگيه ما حالو هواي خاص خودشو داره وقتي بچه نداري دستت براي همه ي ك ...

راستش من خودم ۲۱سالم بود دخترم به دنیا اومد و خوشحالم فاصلمون خیلی نیست و عاشق بچم با من بود گفتم دوتا دختر دوتا پسر اما همسرم میگه یکی بسه نمیرسونیم اما دختر من همبازی می خواد با اینکه کوچیکه عاشقه بچس و اینکه اعتقاد من اینه که اگه بخوام به حرفه بقیه باشم و دخترم برسونم به چهارسالگی و دوباره زایمان کنم سخته هم تا اون موقع دوباره لاغر میشم هم مجدد باید تمام راه هایی که برا دخترم رفتم برای بچه بعدی هم برم یعنی۸سال فشار

البته دختر من خداروشکر خوبه درسته شیطونه اما خیلی با من کنار میاد چه از نظر خوابیدن راحت می خوابه تا ظهر هم خوابه هم میذاره کارامو پیش ببرم البته همسرم کلا می گفت بچه زوده و نمی رسونم ولی خداروشکر از وقتی دخترم اومده برکت اورده با خودش هم زندگیمون شادتر شده قبلش خیلی سرد بود باهام وقتی حامله شدم خیلی خوب شد و الان عالیه 

برکت هم از این نظر میگم شوهرم حقوقش۱۵تا۱۷میل بود که وقتی دخترم اومد شد۲۷تا۳۰و ایشاالله تا سال اینده بیشترم میشه

جدا از اینا از وقتی دخترم اومد من خورد خورد طلا گرفتم و هدیه هایی که آوردن قشنگ تو همین یه سال شد۶۰میلیون میدونم چیزی نیست ولی برای من با ارزشه و پس انداز دخترمه

حقوقش هم بد نیست ماهی۲۷میل  میگیره ولی بی برنامه خرج می کنه از این ماه گفتم من حساب کتابا دستم میگیرم که هم پس انداز کنم هم خرج خونه را بدیم البته یه وام سنگین هم برداشتیم ماهی۴۵۰۰قسطه قبلش هم۳۵۰۰قسط میدادیم من این ماه برنامه ریختم تا وام قسطش شروع نشده ۴۵۰۰از حقوق بردارم۳میل دیگه هم بردارم یعنی۷.۵۰۰پس انداز این ماه

قشنگ حساب کردم تهش یه چیزی هم اضافه میاد 

البته غذا از بیرون زیاد میگیره گفتم چندماه نگیر جمع کنیم

یعنی من خیلی رو برنامه ریزی حساسم ولی چونکه سنم کمه شوهرم میگه نمیشه رو برنامه جلو رفت

ما مسکن ملی میدیم هر دوماه ۲۰میل میدیم با مامانم شریکیم من این وسط به فکر رفاه بچه هامم غیر مسکن خودمون خونه داریم خیالم راحته

میگم من الان جوونم حوصله دارم دخترمم تو طول روز اونقد خستم نمی کنه که شب میشه من خوابم نمیگیره پس میبینم من هنوز نیاز دارم به بچه جدید که هم دخترم همبازی داشته باشه هم من انرژیم خالی بشه 

البته مسکن ملی هم دوماه دیگه قسط آخرشه بعدش باید یه پول درشت بدیم۵۰۰میل  اونم یه سال زمان میبره تا بخوان الان بهترین فرصته

مامانم هم کمکی هست خدایی خیلی وقتا وقت دکتر داشتم یا حالم بد بوده اومده پیشم حواسش بهمون بوده خانواده شوهرمم خداروشکر خیلی خوبن خدایی مهمونی میریم یا میان خونه مادر شوهرم میان بچه را میبرن کلی بهش میرسن از همه لحاظ خوبه اما شوهرم قبول نمی کنه جلوگیری می کنه و من خیلی ناراحتم چه کنم😢حتی یه وقتایی سر بچه دوم ناراحتی می کنم بهش کیگم انقد جلوگیری نکن نگو نمی خوایم خدا قهرش میگیره

سلام خانوماکسی تا حالا سکه ی حراجی مرکز مبادله گرفته ؟وکیوم شده ست یا همین جور سکه ی بدون بسته بندیه ...

سلام اینی که میگی کجاها داره ارزش گرفتن داره ؟فقط اجرت کم می کنن یا پایین تابلو می فروشن؟

2805
احسنت سوال خوبي پرسيديهر زمان از زندگيه ما حالو هواي خاص خودشو داره وقتي بچه نداري دستت براي همه ي ك ...

اینم یادم رفت بگم من و مامانم خودم تو حرفه زیبایی هسیم همه کارامو با قیمت خیلی کم راه می ندازم

لباسامونم خودم میدوزم یعنی واقعا بخوام حساب کنم هزینه لباس و زیبایی نمی‌دم مثلاً عروسی خودم لباس عروسمو با مامانم دوختم

و تمام مجلس های دیگه

تولد دخترمم یه لباسی که بیرون۲میل پولش بود من با۴۰۰تومن دوختم یه میل از شوهرم گرفتم پس انداز کردم 

چون لباس بچه بخصوص مجلسی و بیرونی گرونه لباس عیدش هم خودم دوختم با اضافه پارچه لباس خودم بعد همون ست مادر و دختر بیرون قیمت کردم ۳۵۰۰

تکی هم خواستم بگیرم ۱۵۰۰

فقط چون بچگونس گرونه وگرنه پارچه خاصی نیست

البته لباسایی که مناسبتی را خودم میدوزم مثل تولد و شب یلدا و عید بقیه لباسا بیرونیش را در حد ۵۰۰باشه می خرم چون دوختش واقعا سخته ولی خیلی لذتبخشه

این موجی که داره به سمت خرید طلا میره باور کنید یه سیاست از پیش تعیین شدستفضای مجازی رو ببینید!!!تما ...

طلا را باید طولانی مدت سرمایه بذاری مثلا الان لخری یه ماه دیه بفروشی قطعا ضرره

پارسال دخترم که دنیا اومد طلا۲۷۰۰بود امسال شده۴۵۰۰ تو یه سال یا چندسال سودش خوبه

سلام دوستان راجب خرید مواد غذایی عمده منم بگم که اگر چیزی قیمت مناسب یا خییلی مناسب ببینم حتما تهیه ...

چه باحال از کی خریدی که مونده؟چقد خریدی ؟اینجور خیلی خوبه ولی من جاهای عمده فروشی را نمی شناسم

تنها راهش همینه ، باید یه کارت مخفی داشته باشی ، حتی اگر شده ماهی ۵۰۰ تومن بریزی به اون حساب ، ولی ا ...

من کارت مخفی ندارم ولی یهو میبینی یه بسم الله میگم مثلا۷۰۰دارم۳۰۰هم از شوهرم میگیرم به قول شما از لای بند و بساط هم۵۰۰تومن پیدا می کنم که قبلا گذاستم به جا تازه دیدمش یهو یه سکه ۲۰۰سوتی میگیرم میذارم کنار همسرمم میدونه بعد بهو یه جا پول لازم میشیم همون ۱۰۰سوت ها جمع میشه یهو میبینم۵میلیون داریم همونو می‌زنیم به یه زخمی

پول میزاری تو حسابت طبق اون بهت امتیاز وام تعلق میگیره اگه اعتبار بانکی داشته باشی تا ۴۰ تومن بهت وا ...

چه خوبه اتفاقا همسرم چندماهه پولاش اونجا میریزه میگه امتیاز میده اگه۴درصد باشه عالیه

راستش من خودم ۲۱سالم بود دخترم به دنیا اومد و خوشحالم فاصلمون خیلی نیست و عاشق بچم با من بود گفتم دو ...

من خودم ی پسر دارم خدا همین و حفظ کنه بچه دیگه نمیخوام شرایطش و ندارم کمک هم ندارم بچه های الان اکثرا تنهان من پسرمو میذارم مهد

چه باحال از کی خریدی که مونده؟چقد خریدی ؟اینجور خیلی خوبه ولی من جاهای عمده فروشی را نمی شناسم

همون حدودا ۳ سال پیش از فروشگاه محل کار همسرم بصورت اقساط ۴ تا ۶ ماهه بدون کارمزد

البته هرچی که قیمت مناسبی داشت میخریدم

بعضا هم قیمت‌های خیییلی مناسبی داشتن که از خرید قبل شون بود و من هرچی موجودی داشتن سفارش میدادم😁

سلام عزیزم ببخشید متوجه نشدم بله دکتر مهدی عرفانیان تقوی من جراحی عقل نهفته داشتم و کاشت پیوند پود ...

ممنووونم😍💚🌷🪻🌺

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
همون حدودا ۳ سال پیش از فروشگاه محل کار همسرم بصورت اقساط ۴ تا ۶ ماهه بدون کارمزدالبته هرچی که قیمت ...

بعد از سه سال پیش گرفتین هنوز تاریخ دارن برا استفاده؟

منم سعی میکنم زیاد بگیرم ولی برا ۷ ۸ ماه یا نهایت یسال بس میشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810