2777
2789

خیانت و برام معنی کنید میخوام ببینم شما به چی میکید خیانت

از نظر من وقتی کسیو داری فکر کردن ب شخص ۳ هم خیانته

به نام خداوند رنگین کمان🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من ارتباط داشتن با شخص 3 به حالت عاشقانه با هر وسیله ای خیانته
اما فکر کردن بهش...خب اینو نمیگم چون ترسناکه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خیانت اصلی یعنی تو جسمت تو آغوش یکی دیگه باشه اما قلب و روح و ذهن و فکرت در کنار دیگری 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

خیانت یعنی 

تو بدونی اگه پارتنرت در کنارت بود کاری که داری انجام میدی و انجام نمیدادی 😄

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

با این فرمون تند و تیز که پیش گرفتین نود درصد زوجها در حال خیانتن و خودشون خبر ندارن ! 😐 تو زندگی شریکت هستی همه وظایف تو انجام میدی گاهی فکر و خیال گذشته ها به شکل یک حسرت یا خیال خوش میپیچه تو سرت بدون هیچ انگیزه برای رابطه خارج از شرایط تاهلیت برچسب خیانت به خودت بزنی از عذاب وجدان خفه میشی 

خیانت یعنی رابطه ای که به یک نفر آسیب جدی بزنی 

نظر شخصیم ممکن خیلی‌ها هم مخالف باشن ، ممنون میشم فقط نظرتون رو شخصی بدون تگ بزارید و کار رو به تهمت نکشونید 😁🖐️ 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم