احسنت سوال خوبي پرسيدي
هر زمان از زندگيه ما حالو هواي خاص خودشو داره وقتي بچه نداري دستت براي همه ي كارها بازتر راحتتر ميتوني سركاربري
بدون دغدغه خريدو بيرون بري بدون نگاه كردن به تايم خيلي
زياد به خودت و اندامت ميرسي عشقو علاقه بين زنو شوهر خيلي زياد
سكوت خونت خيلي زياد آرامشت زياد
خب حالا با اومدن بچه همه اين موارد بالا نصف ميشه
و شما وارد مرحله ي جديدي از زندگيت ميشي و حواستون هم خودت و هم همسرت بيشتر ميره به سمت بچه و حالا رفع نياز بچه براتون ميشه اولويت اولتون و از خودت فاصله ميگيري از اون عشق بازيا با همسرت يكم كم ميشه حالا بماند زايمانو افسردگيو چاقي افتادگي سينه و عصبي شدن مادر
كمكگر كه نداشته باشي واويلا
حالا شما مسئول يك آدم هستين كه بايد بهش برسي حواست بهش باشه مراقبش باشي تا بزرگ بشه بعد شرو مهدو كلاسو مدرسه هاش تا دانشگاه و بايد براش پس انداز كني و به فكر ايندش باشي
پسر باشه ماشين ميخواد خونه ميخواد كار بايد داشته باشه
دختر باشه جاهاز ميخواد سيسموني ميخواد
كه يه خدابيامرزي برات بفرسته بعداز ١٢٠سال
خب با اين صحبتها خوبه خوب فكر كن ايا از پس مسئوليت يه ادم ديگه ميتوني بر بياي با اومدن بچه ي دوم وارد يه مرحله ي جديدي ميشي زندگي سختتر ميشه هم از لحاظ مالي هم جسمي روحي
اگه همسر مهربان و دلسوز داري كه غمتو ميخوره و خانواده همسرت خوبه يعني اذيت كن نيستن كه اعصاب و ارامشتو بهم بريزن.......اگه كمكگر داري ...اگه خونت گنجايش بچه ي دومو داره يعني اتاقشون بزرگه بتوني دوتا بچه راحت بازي كنه و دوتا تخت بزاري .......اگه حسابت فول هستش اگه اعصاب داري و به اعصابت ميتوني مصلت باشي ....
و از همه مهمتر اگر مسئوليت پذير هستي و با عشق ميتوني به بچت خدمات برسوني بسم الله اقدام كن
....................................................................................
تو بايد پلن زندگي بچتو درست بريزي
يعني كشف استعدادش وانتخاب درست كلاسهاش تا موفق بشه خودش رو پاي خودش وايسه سركار بره زندگيشو مديريت كنه پس اندازو يادش بده
خب به مرور بايد استخون بشكوني تا يه بچه بزرگ بشه و به سرانجام برسه و باعث افتخار بشه
اون بچه اي كه الان موفقه بدون كه اكثرا پدر و مادر پشتش بودن كه موفق شده چه مالي چه زباني چه عاطفي همش پول نيستا من همش ميگم خانوادم بهم بگن نگران نباش برو جلو ما پشتتيم من از هيچي نميترسم دلم قرص ميشه.....
اميدوارم درستترين تصميم زندگيتو بگيري و از تصميم از صميم قلب راضي باشي
موفق باشي دوستم😍